Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Natočíme-li ruku s amfibiemi tak, aby ve tři čtvrtě na tři slunce opíralo se přesně do poloviny čtvrtého kvadrantu, pak vrchol číselníku ukáže směr k hrušni Šmigula.

Takže to opravdu funguje.

Odesláno

To Rumsztyk: Podobné Amfibie mám také vyhlédnuté. Jak jsi s nimi spokojený? Nedá se to asi zobecňovat, ale potřebovaly nějaké opravy? Podle toho, co jsem viděl na Meranomu, tak díly by neměly být až tak velký problém, pokud by byly potřeba. Díky za info.

Odesláno

Náhodou jsem narazil na internetu na toto vlákno. Ty hodinky mě nadchly a vaše úpravy jsou fascinující. Okamžitě je potřebuji! Jenom se nemůžu rozhodnou, které. Nedají se někde v Brně vidět v reálu? Zaplatil bych nějaké dobré pivko a vyzkoušel, co mi padne na ruku. Díky.

Odesláno

Tak včera dorazilo dýnko ala papiňák... Na těhle hodinkách nezůstane,jen probíhá několika denní test nositelnosti a vodotěsnosti,v plánu je pořízení jedněch na totalní upgrade :D

Jinak obchod super,balení super,kvalita se mi zatím líbí moc,antireflex hezký...

Zatím se to jeví jako nositelný bez nějakých zvláštních problémů,jen sem musel zapínat o jednu dírku víc :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Z boku to vypadá fakt zajímavě :-)

Upřímě,spíš děsivě :D Až se dostanu k objednávce na Meranomu tak vemu i to origo,přijde mi že je nižší,ale tohle mi přišlo lépe zpracovaný...

Odesláno (upraveno)

Vostok ???-30

Limitka 300ks hodinek vzniklá na watch.ru. Limitka, bohužel, rozebrána a čekatelů je přes stovku  :mad:  Líbí se mi to, hlavně na tom strapu. Jediné s čím trošku bojuji jsou ty zlaté ručky a indexy.

Upraveno uživatelem pan socka
Odesláno

Koukám, že ve  staré Opeře mi nejdou vládat fotky, tak na druhý pokus. Omlouvám se!

Odesláno

Možná už tady o tom byla zmínka, ale nedaří se mi to dohledat.

Dal by se v Amphibiích původní automat kalibr 2416B nahradit čistě mechanickým 2414A z Komandirskich? Průměr by měl být stejný 24 mm. Všechny nyní prodávané modely Amphibií jsou totiž automat a já bych raději ruční. Děkuji.

Odesláno

Se na vás příště vyprdnu s focením úchyláren... :thumbsdown_anim: Ale zase radši králíky než strýčka Sama :D Teď půjde dýnko dolů a zpátky gagarin,hrnec bude čekat na svoje hodinky... Jináč na pohodlí je to úplně putna jestli je tam klasický dýnko nebo tohle,rozdíl jsem necítil.A vodotěsnost potvrzena,sic jen běžná činnost ale bez ztráty kytičky.

Jo a ještě drobnost... V tom shopu odkud je i to dýnko mají nerez vložku mezi kalibr a pouzdro,porád jsem nevěděl nač,ale po nasazení průhlednnýho dýnka začal bejt vidět ten bílej plast,takže najednou ten nerez nevypadá jako blbej nápad...

Odesláno

Nemělo by tam být "31 kamněj" místo "31 kameň" ?

Koukám zpátky na fotky a maj to tam různě, takže je to asi jedno...

Sklonovani... 17 kamnej, ale 31 kamen

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...