morbo Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Natočíme-li ruku s amfibiemi tak, aby ve tři čtvrtě na tři slunce opíralo se přesně do poloviny čtvrtého kvadrantu, pak vrchol číselníku ukáže směr k hrušni Šmigula.Takže to opravdu funguje.
travex Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2016 Jo, ale pouze dva dny před úplňkem, pak už zase ne.
venc Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 To Rumsztyk: Podobné Amfibie mám také vyhlédnuté. Jak jsi s nimi spokojený? Nedá se to asi zobecňovat, ale potřebovaly nějaké opravy? Podle toho, co jsem viděl na Meranomu, tak díly by neměly být až tak velký problém, pokud by byly potřeba. Díky za info.
carlson Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Náhodou jsem narazil na internetu na toto vlákno. Ty hodinky mě nadchly a vaše úpravy jsou fascinující. Okamžitě je potřebuji! Jenom se nemůžu rozhodnou, které. Nedají se někde v Brně vidět v reálu? Zaplatil bych nějaké dobré pivko a vyzkoušel, co mi padne na ruku. Díky.
Paja STI Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Tak včera dorazilo dýnko ala papiňák... Na těhle hodinkách nezůstane,jen probíhá několika denní test nositelnosti a vodotěsnosti,v plánu je pořízení jedněch na totalní upgrade Jinak obchod super,balení super,kvalita se mi zatím líbí moc,antireflex hezký...Zatím se to jeví jako nositelný bez nějakých zvláštních problémů,jen sem musel zapínat o jednu dírku víc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Paja STI Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Z boku to vypadá fakt zajímavě :-)Upřímě,spíš děsivě Až se dostanu k objednávce na Meranomu tak vemu i to origo,přijde mi že je nižší,ale tohle mi přišlo lépe zpracovaný...
5etter Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Tak ten boční pohled je strašidelnej! Ruské hodinky a mají siluetu jak klobouk strýčka Sama
pan socka Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Vostok ???-30 Limitka 300ks hodinek vzniklá na watch.ru. Limitka, bohužel, rozebrána a čekatelů je přes stovku Líbí se mi to, hlavně na tom strapu. Jediné s čím trošku bojuji jsou ty zlaté ručky a indexy. Upraveno 24. února 2016 uživatelem pan socka
pan socka Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Koukám, že ve staré Opeře mi nejdou vládat fotky, tak na druhý pokus. Omlouvám se! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
carlson Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Možná už tady o tom byla zmínka, ale nedaří se mi to dohledat.Dal by se v Amphibiích původní automat kalibr 2416B nahradit čistě mechanickým 2414A z Komandirskich? Průměr by měl být stejný 24 mm. Všechny nyní prodávané modely Amphibií jsou totiž automat a já bych raději ruční. Děkuji.
organic Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Nemělo by tam být "31 kamněj" místo "31 kameň" ? Koukám zpátky na fotky a maj to tam různě, takže je to asi jedno... Upraveno 24. února 2016 uživatelem organic
morbo Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 @ Paja STI: Tomu říkám Dýnko ... a z kluků si nic nedělej, jako klobouk to rozhodně nevypadá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Nejake blizsie info o tej reedicii? Kde sa da zohnat?
Paja STI Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Odesláno 26. února 2016 Se na vás příště vyprdnu s focením úchyláren... Ale zase radši králíky než strýčka Sama Teď půjde dýnko dolů a zpátky gagarin,hrnec bude čekat na svoje hodinky... Jináč na pohodlí je to úplně putna jestli je tam klasický dýnko nebo tohle,rozdíl jsem necítil.A vodotěsnost potvrzena,sic jen běžná činnost ale bez ztráty kytičky.Jo a ještě drobnost... V tom shopu odkud je i to dýnko mají nerez vložku mezi kalibr a pouzdro,porád jsem nevěděl nač,ale po nasazení průhlednnýho dýnka začal bejt vidět ten bílej plast,takže najednou ten nerez nevypadá jako blbej nápad...
travex Odesláno 27. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Reedice se zatím sehnat nedá, je to projekt z watch.ru Ale osobně si myslím, že to nebude trvat dlouho a vypustí je Meranom i pro ostatní. Dají na to stříbrné ručky a bude.
Roman-ZA Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Ohladom reedicie som pisal do ruskeho chronografu. Uvidim, co mi odpisu.
Aktobe Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Odesláno 27. února 2016 Nemělo by tam být "31 kamněj" místo "31 kameň" ? Koukám zpátky na fotky a maj to tam různě, takže je to asi jedno... Sklonovani... 17 kamnej, ale 31 kamen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se