Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo tohle, tak tam pozor, tam je vyjimka. Pro ty, kdoz maji obe ruce leve, odpovida leva ruka te, s niz se sundava ze sklicka folie. A naopak. Ale mozna me jeste poopravi Lonzi kolem jedne rano az bude varit zene obed.

Návštěvník LONGINES
Odesláno
Tywoe, filo, v klidu, nehroť to tolik, jo? Já myslím, že nám všem je tu jasný, že tu srandujeme, aby nám ten život, kterej bohužel ne každej máme úplně jednoduchej, nepřipadal tak... jinej, než sme původně chtěli. Neboj, sám sem si to našel a odhlasoval.

morbo, dobrý, ale máš v tý rovnici chybu - fólii zásadně nesundavám, pouze a výhradně aplikují (a to převážně pravačkou) :D

Travex, no comment, prostě výborný schéma, trefils to přesně  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Jo, a pánové, oběd se mimořádně vydařil, jsem na sebe náležitě pyšný. Má paní, tedy paní Longinová, mě všude chválí a že prej pro mě má překvapení, ale prej si musím počkat. Co je to, sem se nedopídil, ale prej se mi to bude líbit, tak uvidíme  :eek:

Odesláno

Pro dnesek odhlasovano, akorat jsem nepochopil tu logiku. Po odhlasovani se nekdy cislo zvetsi, nekdy zustane stejne a nekdy dokonce zmensi. Ne tedy, ze bych to sabotoval. Umyslne. Ale asi je to nejaky pokazeny.

Odesláno

Neřeš, nepřepínej! Prostě odhlasuj a po ničem nepátrej. To, že se v tom takhle šťouráš, svědčí o tom, že nedůvěřuješ žiry, teda vlastně "organizačnímu teamu".

Á propos, hele co si koupil jeden člověk od nás z práce. Na to, že si je našel sám, si myslím, že jako první hodinky pro nechronomagora dost dobrý, ne?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Si říkám co se děje že je tu dneska tak mrtvo a teď sem si všiml že je vlastně malej pátek, no nic no, tak sem dám aspoň tu noční lampu, když už sem zapomněl jít do hospody a čau v pondělí.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

oblázek

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Teda, obecně moc přestavby moc nemusím, ale tyhle lubovi 420-tky sou přímo luxusní! Perfektně to trefil! Je to tak úžasně čistý, ale jak říká, mají koule. Možná by jim hoodně slušely i ty ručičky ve tvaru "?", jak se teď dávají do Neptunů. Já to říkám furt: 090 a 420 - to sou ty nejhezčí Amfibie!

Odesláno (upraveno)

díky chlapci!

mně to přijde docela dobrý. sice je dokola vykousnutí mezi lunetou a pouzdrem (stejně tak mezi sklem a lunetou), ale boční profil sklo - luneta - pouzdro přirozeně navazuje.

jinak jako nevim. nějak mě přestávají časoměrný lunety a potápky obecně bavit, možná je to jen přechodný období..(?), tak jsem si udělal decentní univerzálky. asi jim ještě dokoupim průhledný dno a obarvim šroubky :).

jo a pouzdro 420 - to je prostě dokonalý.

Upraveno uživatelem lub
Návštěvník LONGINES
Odesláno

A to je to, co se mi např. na 420-tkách tak líbí, rozměrama sou jak oblekovky, ale s wr200. Navíc ten tvar pouzdra, kerýmu nejde vytknout ani ťuk,jednoduchej jak kafemlejnek, nikde nic netrčí, nikde nic nečouhá, decentní nadčasová klasika všech klasik. Takový hodinky budou vypadat moderně vždycky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...