malbur Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 Prodávám je já a výměně za nějaký Rolady jsem víceméně nakloněn ;-). Jsou to takzvaně investiční Neptuny! Cena zase tak nevybočuje řekl bych. https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=vostok+neptune&_sacat=0&_sop=16&rt=nc&LH_Complete=1&_fcid=56 A hlavně je tam tlačítko Make Offer... Btw nejedná se o ty Neptuny, které sem občas hážu na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 (upraveno) A co děláš s tým, co neprodáš? Dnes jsem vzal v kuchyni příborový nůž a přehazoval jsem lunety. Podle časopisu Burda se letošní jaro ponese ve znamení puntíkovaných vzorů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kudla, teď koukám na tu fotku a vidím, že mi vpravo dole zbylo hluchý místo, kam jsem mohl naskládat zbývající lunety... Upraveno 18. února 2019 uživatelem 5etter
morbo Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 Dnešek, si, bro, zapiš jako den, kdys naživo spatřil plnohodnotný morbovky. Navíc na námořnickým povlečení. A nebyl u vás morbo.
malbur Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 To se pak prodá... Vlastně se před chvíli prodaly. Soudruzi z vyspělých západních ekonomik očividně sledují toto vlákno a i nechtěná reklama udělala svoje. Každopádně to nebyl dobrý nápad, přítelkyně se po této zprávě začala zálibně koukat na moje ostatní hodinky a pronášet nějaké zcela zmatené věty o hodinkách, ebayi a navýšení rozpočtu dovolené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 18. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2019 Dnešek, si, bro, zapiš jako den, kdys naživo spatřil plnohodnotný morbovky. Navíc na námořnickým povlečení. A nebyl u vás morbo. To je tím, že zítra bude úplněk, tak je 5etter hyperaktivní. To bych mohl zase vyfotit nějaký pořádný waxing gibbous.
5etter Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Odesláno 18. února 2019 Nechtěl jsem tě úplně kopírovat, tak jsem je prvních devět měsíců nechal s původní lunetou. Vydržel jsem to a dnes se konečně zrodily ty pravé vysněné morbovky vylepšené bilýma ručkama. To je prvek, který do budoucna nesmí chybět na žádných mých nových amfibiích.
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Dobré dopoledne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 To si vyřiď s Dimitrijem, to sou ještě jeho transportní fólie
5etter Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Už jsem se lekl, že jsi to tak hnusně nalepil ty. O půlnoci, jen při světle měsíce. Ukazuje to 23:22, že jo?Gratuluji k novému přírůstku a přeju příjemné přetáčení na 19.
Svatoslav Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Dobré dopoledneTy se mi hodně líbí. Jedny 24 mám, je to o zvyku.
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Díky kluci! Před chvilkou mi teprv dorazily, ani sem je neseřizoval, no a jo ten datum- to je snad nějaká ruská protievropská sankce, nebo co
travex Odesláno 19. února 2019 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Už několikrát jsem si říkal, že by mohlo být zajímavé vyzkoušt 24h cifr, ale mám pořád obavu, že by mi z toho jeblo.
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 No, ze začátku asi jo. Ale jeden si rychle zvykne a je docela zvláštní, že pak by mi jeblo spíš z toho mít na ruce jen 12-ti hodinový, který mi přijdou už strašně neúplný. Ale mě neber vážně, já sem případ sám o sobě...
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 No. Jestliže tě to láká, tak to normálně to,zkus
Návštěvník LONGINES Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 No ale jinak teda: zpracování je fakt úžasný! Hoooodně se toho změnilo k dobru. Hodinky jako takový působí oproti minulým mým SE rozhodným a sebevědomým dojmem, jak kdyby výrobce říkal "mám to těžce v malíku". Sou takový suverenní a v každým detailů s určitou vychechtaností dotažený, není na nich absolutně nic, co bych jim jen náznakem vytknul. A ten chod rotoru, to je koncert, to sem ještě u žádnejch ( i jinejch značek! ) ještě nezažil. Tady se mi asi tak nějak zhmotnilo to, co sem si vždycky myslel, a to: že Vostok sou úžasný hodinky, s neuvěřitelným potencionálem, jen kdyby ti Rusové nebyli taková čuňátka při kompletování. Tady naštěstí někoho asi něco osvítilo a výsledek je, popravdě po těch typických až nudně stále se opakujících nedotažených maličkostech, přímo dechberoucí! Jak málo stačí a na světě jsou úplně jiný hodinky. Ufff- doufám, že mám v pořádku větnou stavbu se všema čárkama, tečkama atd, nebo mě 5etter, až se jednou někde potkáme, dá do čuni
5etter Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 (upraveno) Potencionálně bych ti mohl rozbít ciferník. Upraveno 19. února 2019 uživatelem 5etter
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se