5etter Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Odesláno 28. června 2019 Já se letos snažím neutrácet za zbytečné hodinky a pomalu škudlit na nějaké lepší (rozuměj dražší). Ale jak vás tak sleduju, asi taky ještě jedny amfi přikůpím.
travex Odesláno 28. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2019 Už by se mohly jmenovat "klubovky" Časem by se tím mohl nahradit žlutý špendlík.
Návštěvník LONGINES Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Odesláno 28. června 2019 Žádný dražší nejsou lepší 5ettere, sou prostě jenom dražší a nic víc, už se s tím konečně smiř Taky mám jedny na cestě, znova jsem objednal ty SE 420-tky s oslavou Antarktické stancie, tentokrát na tom koženým pásku s potítkem. Přijdou mi totiž takový děsně dědkovský, a jelikož se děsně jako dědek cejtím, volba byla jasná. Učinil jsem ale odhalení dvou pozoruhodných skutečností:1) Než dorazí vytoužená mutace Amfibie, člověk by si vlastně nakonec vybral úplně jinou. 2) ( a to je opravdu záhada) všiml jsem si, že v Čistopolu má zásilka váhu 278g, v Moskvě je to už 270g a v Praze je to už rovných 260g! Asi jsem si této záhady nikdy nevšiml, Amfibie sou hodinky plný tajemství. Mám takovou odvážnou teorii - je možné, že Amfibie postupně odkládají svou hmotnost, než dorazí do cílové destinace, něco jako meteorit, kdy při příletu z vesmíru během průletu atmosférou odkládá postupně svoji hmotnost, jako led, plyny atd. Je to smělá hypotéza a ještě se musí prověřit, ale naměřená data hovoří zcela jasně.
zhrado Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Odesláno 28. června 2019 Veď ako sa im skracovala dĺžka rezervy tak klesala hmotnosť. To vie predsa každý súdruh, že plne natiahnuté Amfíbie su ťažšie, bo majú v sebe viac energie. To je ako s tým diskom. Plný disk dát je ťažší ako prázdny!...
malbur Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Odesláno 28. června 2019 2) ( a to je opravdu záhada) všiml jsem si, že v Čistopolu má zásilka váhu 278g, v Moskvě je to už 270g a v Praze je to už rovných 260g! Asi jsem si této záhady nikdy nevšiml, Amfibie sou hodinky plný tajemství. Mám takovou odvážnou teorii - je možné, že Amfibie postupně odkládají svou hmotnost, než dorazí do cílové destinace, něco jako meteorit, kdy při příletu z vesmíru během průletu atmosférou odkládá postupně svoji hmotnost, jako led, plyny atd. Je to smělá hypotéza a ještě se musí prověřit, ale naměřená data hovoří zcela jasně.Tak to ti pěkně děkujeme soudruhu! Teď ten kokeš zase budeme muset pašovat v tělesných otvorech...
5etter Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Lonži, to, co jsi napsal je do značné míry pravda. Žádné dražší hodinky nejsou o tolik lepší, o kolik jsou dražší. Ono k tomu nakonec stejně asi nedojde. Je to jen takové momentální hnutí mysli, které souvisí s s tím, že se mi samozřejmě líbí spousta hodinek z vyšších kategorií a za těch pět let, co se tomu aktivně věnuju jsem už vyzkoušel pomalu všechno, co si mohu dovolit. Takže začínám pokukovat dál. Ale jak říkám, peněz není nazbyt, jsou i jiné mnohem důležitější výdaje, tak je to spíš jen takové pokukování a u toho to dost možná skončí. V krátkodobém horizontu zvažuji, zda jít ještě do jedněch amfibií. Letos se držím na uzdě a koupil jsem si jen jedny hodinky - ty staré netěsné 090.
lub Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 me uz to taky nebavilo. prodal jsem citizeny, prodal ray, prihodil dvojku a koupil hamiltony s etou. obyc hodinky, ale presne takovy ty bezne nositelny a jsem za to rad. za me lepsi, nez zkouset porad dokola neco jineho ve stejne kategorii. ray sice super, ale co s nima, kdyz podobny potapky mam (skx, monstra, sne). amfibie miluju a stacej mi dvoje. beztak ty 150 nosim spolu s alba nejcasteji ze vsech.
5etter Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Jo, něco na tom je. I když s těma orientama jsi udělal chybu podle mě. Ale zas pokud tě víc berou SKX, tak proč ne. Podle vkusu každého soudruha, že jo. O hamiltonech jsem nevěděl. Jak prdíš na své vlákno, tak se mi hůř sleduješ. Dohledám.
lub Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 jsem vystavenej z prace a nemam silu ani cas fotit. jen jsem se pochlubil v hamilton vlakne, ale tam (ani jinde..) takovadle banda jako je tady neni, no.
5etter Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Z toho mám největší strach. Že si koupím hodinky za dvacet tisíc a pak si o nich nebudu mít s kým popovídat. To by mě nebavilo. Kvůli hodinkám jako takovým bych to nedělal. Vždyť mně by úplně stačily casia za pětikilo nebo amfibie za patnáct set.
travex Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Mohl by sis o tom povídat třeba s paní 5etterovou.
lub Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 (upraveno) tak H byly za 9, coz je jako SARBy, ale design a celkovy pojeti u H me oslovuje daleko vic, tak proc se zuby nehty drzet japoncu. dnes za to nekoupis ani posrany zelvy s vlozkou nakrivo. jinak co se tyka cena/hodnota, tak u potapek podle me vedly skx kdyz byly za stopadesat dolaru. ted vedou amfibie . edit: casia za 500 mam taky, W-217H, jsou super. Upraveno 29. června 2019 uživatelem lub
5etter Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Dnes nám končí dovolená. Vzal jsem si s sebou troje hodinky. Citizeny byly na ruce furt, s géčkama jsem akorát posekl trávu, přeplaval rybník a párkrát jsem je dal opalovat. Amfibie jsem vytáhl dvakrát a to jen na sváteční příležitosti, jako první letošní koupání a sobotní odpolední káva. Však on jejich čas zase přijde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2019 A co jsi měl na ruce při nahánění dobytka?
5etter Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filltos Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Koukám, že máš fotky na všechny situace. Fotíš i něco jinýho?
lub Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Pěkný lube, člověk by už podle fotek poznal, kdo je autor. plovárna - lubrudl - martarslepice, krávy, kadibudka - 5etterduch amfibií - lonžimezi větvemi - morbo
Návštěvník LONGINES Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 5etter- v poho, já to nemyslel zas tak vážně, shrnul bych to asi tak, že jakýkoli hodinky, který se člověku líbí, jsou dobrý. Akorát teda takový ty Q&Q a podobně bych z toho raději vynechal, přeci jen se tu bavíme o hodinkách A teď z jinýho soudku: vraťme se opět k Amfizáhadám, poslední dobou se mi s nimi roztrh pytel, totiž podařilo se mi (s čelem zborceným krůpějemi potu) pomocí dlouhé a silné jehly opatrně a bez sebemenšího škrábanečku odoperovat původní tah a přezout svý milovaný narozeninový 090-tky, když tu náhle... ve 13 hodin a 17 minut (!) dnes, za krásného letního dne na Malé Straně, znenadání hodinky stojí. Napadají mě dvě možný řešení: 1) buď do Amfibií Rusové zakódovali nějaký zvláštní šifrovaný algoritmus, který vždy vyústí na 17. minutě a jehož význam poselství zatím nejsme s to pochopit, nebo 2) je náš náčelník schopný libovolné Amfibie na dálku ovládnout, zmocnit se jejich minutové ručičky a uvést je do stavu trvalé nečinnosti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se