VojtaJ Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 (upraveno) I šelmy domácí chtějí vědět, kdy je čas na venčení, krmení, drbání atd. A přece mu nebudu půjčovat Omegy nebo Breitlingy, ne?A Amphibie mu navíc i seknou. Myslím, že mu jdou k pleti. Co říkáte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. července 2019 uživatelem VojtaJ
lub Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Odesláno 23. července 2019 jedna nedělní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 23. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2019 I šelmy domácí chtějí vědět, kdy je čas na venčení, krmení, drbání atd. A přece mu nebudu půjčovat Omegy nebo Breitlingy, ne?A Amphibie mu navíc i seknou. Myslím, že mu jdou k pleti. Co říkáte?Když mu dáš aport, tak ti je i natáhne.
zhrado Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 Nuda pred telkou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Odesláno 24. července 2019 (upraveno) Travexi, doufám, že k nim máš i červené trenýrky!---Jinak soudruzi, stala se mi taková věc. Seika šly špatně, Orientům (nové Kano / Mako III) se začala viklat korunka jako Amfibiím, zde jsem se bohužel radoval nadarmo, neb se nejednalo o nákazu skvělým ruským technickým řešením, ale o vytrženou korunku, tak jsem oba Japonce zanesl k panu Volavkovi... po měsíci jsem se dověděl, že Seika jsou dost ztracená a pomohla by jen generálka, což jsem vzhledem k jejich ceně zamítl a rozhodl se je odepsat, a Orienty musí čekat na náhradní díl - prý je špatně dostupný, protože se jedná o nový model hodinek Tak jsem čekal další měsíc, nasadil čtyřistadvacítky, šel vás sem oblažovat neohrabanými fotkami a říkal si, co mi vlastně chybí...... ano, chyběly mi další Amfibie.Koukl jsem na Meranom, okamžitě se zamiloval, objednal a sázel se sám se sebou, jestli přijdou dřív sedmsetdesítky nebo náhradní díl do Orientů. Co vám budu povídat, imperialističtí Japonci to prohráli na celé čáře.Sedmsetdesítky jsou první den na ruce a už mám svrbění přibrat ještě nuladvacítky. Těžký je život amfiholika... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2019 uživatelem Filip.J
lub Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 moc pěkný 710. ten orientí problém s korunkou mě dost překvapuje. ..jakmile člověk začne srovnávat amfibie s japonskejma potápkama (a notabene když maj amfibie navrch ), tak je ztracenej.
Filip.J Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Specialnaja seria, no. Moc se mi líbí ten kartáčový brus. O Lubově brusu samozřejmě vím, ale nechám si pokusy na později, své první sedmsetdesítky jsem nechtěl riskovat.Orienty jsou z druhé ruky, těžko říct, jestli nebyly načaté. Stát se může leccos, mě spíš překvapil ten argument pro nedostupnost dílů, asi jsem zhýčkaný imperialistickými auty.No a že jsem ztracenej, to vím dávno :-)
travex Odesláno 25. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Travexi, doufám, že k nim máš i červené trenýrky! A bílý nátělník.
AndyAaron Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Odesláno 25. července 2019 Pekna smetana. My jsme si dnes s Arniem vzali zase pepsiny...
AndyAaron Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Jsem doufal, ze ocenite, ze jsem privedl zapadackeho roboto-guvernera na nasi stranu. A zase spatne [emoji848] Se na to vyseru a dam se k Nemcum...
zhrado Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Nee, dobré vzťahy sú dôležité Ja som tiež každú chvíľu na druhej strane a v pohode Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filltos Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 To bylo rychlý, pravda, že to zas tak těžký nebylo
Svatoslav Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Odesláno 26. července 2019 Tak trochu patinují. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se