5etter Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Já kupuju mraky amfibií a jiných hodinek a pak už nezbývá na tu dovolenou u moře.
zhrado Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Vedľa v Rolex vlákne sa riešia nové utopené rolexky za kopu lóve. Som sa tešil, že mám pilotky bez skrutkovacej korunky, ktoré sa vody neboja a už so mnou nejedno more absolvovali a potom mám 420tky, ktoré považujem za ultimatívne legendárne potápky, s ktorými sa už nebojím ničoho. Idem kuknúť závit pre istotu Vedľa v dedine máme tank T34. Krytku náboja jedného ložiska v kolese niekto ukradol, vazelina je stále ako nová. Pôjdem pre istotu namazať s ňou závit
xvoloda Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Tak už jsem ode dneška váš muž.Snad mé nadšení nezrezaví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 morbo a filltos, naprostej souhlas. Je to šmejd, bohužel. Ale šmejd si z toho dělaj Rusové bohužel sami, za to jim nikdo jinej nemůže. Kudy cestička, no...
Svatoslav Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Já myslím, že Chistopol touží po takové informaci, má tam na to kontakt.
travex Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Tady bude spolehlivá vodotěsnost nutností.
morbo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Šmejdem bych to nenazval, spíš by imho mohli mírně zapracovat na kontrole kvality, já mám třeba troje, z toho s těma prvníma sem byl v moři že bych to ani střízlivej nespočítal a naprosto v pohodě, jedny sem pak, pravda, trošku vytopil (tam ale zas taky kdovíjak to bylo), no a ty třetí sou zas úplně v klidu (aniž bych je teda nějak trápil).Čili abych to nějak smysluplně uzavřel, tak je to zhruba tak, jak psal Andy ? jak je na cifru potápěč, tak je to cajk.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 E e, 2 že 3 Amfibií mi takhle zrezly, to není o kontrole kvality, ale spíš o náhodě těch, který nezreznou...
morbo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Kua chtěl sem tu teď napsat něco moudrýho o principu náhody v procesu kontroly ve fabrikách RF, ale je fakt, že na tohle vymítání už bude potřeba asi náčelník
malbur Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Dnešní testování titanovejch potápěčů na Prýglu. Korunka je s logem od Meranoma, tak uvidíme jestli přinese rezavou kletbu...
travex Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Problém bude asi ta nová korunka co? Stará dobrá lisovaná, sice vypadá jako korunkový uzávěr, ale funguje.
Návštěvník LONGINES Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 To bylo podlý, náčelníku, ale obávám se, že budeš mít pravdu
5etter Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Ach ta kontextová reklama. Tohle na mě celej den vyskakuje. Dneska už si člověk nemůže ani prdnout, aby o tom Google nevěděl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 30. července 2019 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2019 (upraveno) To je nějaký divný. Podle mě to muselo nabídnout boobs & cars. Upraveno 30. července 2019 uživatelem travex
morbo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 @ 5etter: jako určitě jo, ale tohle máš možná ještě z toho, jak si objednával ty wardy, ne?
malbur Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Mně zase, co chodím do tohle vlákna, instagram nabízí fotky s hastagem vostok a slepicema... Po důkladné prohlídce předmětných fotografií, jsem došel k závěru, že mi to nijak nevadí.
morbo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 To je zajímavá věc, já insta nemám, takže to nedovedu úplně vysvětlit, ale jesi dorazí 5etter, tak určitě si myslím bude vědět čím je to způsobený ...
Filip.J Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Pěkný slepice!---Londži, děkuji za hlášení - přesně tuhle korunku mám na těch čerstvých SE 710. Ale přibral jsem taky takovou tu divnou nerezovou, tak ji asi vyměním hned. Jinak ten závit ale vypaá krásně romanticky, takhle vypadal i závit vodovodního potrubí, co jsem se z něj snažil vytočit starý kohout v kulakovi zabavené usedlosti. Jest tedy pravdou, že pak mi ten kohout i s tím závitem na kusu trubky zůstaly v hasáku A něco jako tu tvoji nenávist teď prožívám směrem k Orientu díky tomu náhradnímu dílu tak modernímu, že na něj musím čekat, až dozraje. (Nebo jsem si vybral špatného hodináře? )---Také bych se ale zamyslel nad tím, jestli bylo moudré hodinky určené na polární stanici tahat do horka k moři...---Každopádně, já k moři vlastně stejně nejedu... nicméně uvidíme, jaká nebezpečenství Amfibkám přichystá nějaké české koupaliště.
Venceremos1 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 Hnedá verzia. Ešte som nedoriešil lunetu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se