travex Odesláno 10. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2019 (upraveno) Abych nenápadně zamluvil tu debatu o mojí neotřesitelné pozici hlavy rodiny, dám sem fotku, kterou jsem si dovolil pojmenovat "Amfibie v zapadajícím slunci" V některých rodinách prý tatínky i bijou. Upraveno 10. září 2019 uživatelem travex
morbo Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 A jak se říká, abych jenom neprndal, tak sem přidám něco i pro ostatní členy, kteří denně tvrdě pracují, aby jiní mohli po plážích se promenádovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 (upraveno) ... IMG_20190908_153549-01.pngMadarske ploutve znacky ?palma? jeste z dob bolsevika, puvodne cerne, ted s nakym tuningovym naterem. Ze jo? Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 10. září 2019 uživatelem mkshort
AndyAaron Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 A jak se říká, abych jenom neprndal, tak sem přidám něco i pro ostatní členy, kteří denně tvrdě pracují, aby jiní mohli po plážích se promenádovat.Dik!
AndyAaron Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 A jak se říká, abych jenom neprndal, tak sem přidám něco i pro ostatní členy, kteří denně tvrdě pracují, aby jiní mohli po plážích se promenádovat.Dik!
Návštěvník LONGINES Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Přitom vůbec nechápu, proč se 5etter stydí vyfotit v plavkách na pláži, když mu to v nich tak sekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Všichni: Mám vás fakt rád! mkshort: Pán je znalec. Přesně tak, jen to není nátěr, ale nástřik. Dělal jsem to kvůli paní 5etterové, aby šla se mnou taky šnorchlovat. Ona furt, že se jí ty černé ploutve nehodí k plavkám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Xenomorfus Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Petre, ta vypada jedle, tu si ulovil na sbirku Amfibiji? ;-). Nebo na Tvuj prirozeny sarm? :-D.
travex Odesláno 11. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Já myslel, že jsi jí citoval celé pasáže z Analýzy konstrukční metodologie.
morbo Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Já myslel, že jsi jí citoval celé pasáže z Analýzy konstrukční metodologie. Beztak, amfibie, to je vole jak vábnička, to vidím nějak takhle: 5etter: To, čemu říkáme akryl, je vlastně transparentní termoplastický polymer, známý pod technickým názvem (polymetylmet)akrylát, nebo pod zkratkou PMMA.Paní 5etterová: To je zajímavé, takže by do nich nenateklo ani třeba při dlooouhéém sprchování? [mrknutí]5etter: Samozřejmě že ne. Při ponoření hodinek způsobí zvyšující tlak vody zploštění sklíčka, takže se jeho obvod nepatrně zvětší, což zvyšuje účinnost těsnění mezi sklíčkem a pouzdrem hodinek.Paní 5etterová: Zrovna dnes jsem sama doma, asi si otevřu víno, napustím si tu velkou rohovou vanu a budu o tom přemýšlet. [úsměv, přivření očí]5etter: Je zbytečné klást si otázky, zda je konstrukce Amfibií účinná a zda funguje; pravdou je, že je mnohem vyspělejší než cokoli jiného. Tak ahoj.
Hans Gruber Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Beztak, amfibie, to je vole jak vábnička, to vidím nějak takhle: 5etter: To, čemu říkáme akryl, je vlastně transparentní termoplastický polymer, známý pod technickým názvem (polymetylmet)akrylát, nebo pod zkratkou PMMA.Paní 5etterová: To je zajímavé, takže by do nich nenateklo ani třeba při dlooouhéém sprchování? [mrknutí]5etter: Samozřejmě že ne. Při ponoření hodinek způsobí zvyšující tlak vody zploštění sklíčka, takže se jeho obvod nepatrně zvětší, což zvyšuje účinnost těsnění mezi sklíčkem a pouzdrem hodinek.Paní 5etterová: Zrovna dnes jsem sama doma, asi si otevřu víno, napustím si tu velkou rohovou vanu a budu o tom přemýšlet. [úsměv, přivření očí]5etter: Je zbytečné klást si otázky, zda je konstrukce Amfibií účinná a zda funguje; pravdou je, že je mnohem vyspělejší než cokoli jiného. Tak ahoj. ze života
5etter Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Odesláno 12. září 2019 Už tady dlouho nebyly amfibie na Jadranu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Včera jsem paní 5etterové koupil šaty, tak mě dnes za svítání pustila fotit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Romantická procházka se psem po probouzejícím se pobřeží spojená se spontánní fkkoupačkou, zatímco paní 5etterová řeší vstávání dětí, to je balada... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Odesláno 12. září 2019 Týý woe -slunce nad hlavou jak o pravým poledni, teda to je brzké vstávání. No jo, halt dovolenka je dovolenka
morbo Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Odesláno 12. září 2019 Ale zas je treba ocenit, ze si tam nakroutil 8 hodin, aby to aspon nejak vypadalo ...
5etter Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Odesláno 12. září 2019 Dnes jsem si vzpomněl, že mám s sebou ještě jedny amfibie a sice travexovky, čili scubadude na hadru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hned jsem je vzal na lov ježků. V Seiko vlákně tomu říkají Sea Urchin Hunting. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Specyjalnaja serija pro mkshorta: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Večer jsem vzal psa na romantickou vycházku při západu slunce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dobrou noc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník LONGINES Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 Stejně to má 5etter krásný, ty Amfibky u moře - sluší jim to tam. Jedna památeční 090-tek narozeninovejch, a přece maj svý obrovský kouzlo.Tak klucí, a nezlobte tu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Odesláno 13. září 2019 Nedávno jsem ve svém vlákně řešil nějakou podložku na odkládání hodinek na noc. Nakonec jsem to vyřešil takhle. Podle spisku páně martara je odkládám do misky s vlažnó vodó. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se