Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo ty myslíš tuhle krasavici. No nedávno jsem ji měnil a nějak se jí nechtělo do strojku. Tak jsem jí ukázal fotku Mrtvýho moře a najednou šla sama..

9b9705f642ef2d331592fa012b6123b0.jpg

Odesláno

Vládce Tmy... a nebo všech Galaxií

attachicon.gif vládce tmy.jpg

Měl bys využít podnikatelský potenciál tvého počinu! Úplně vidím ty reklamy: "Sežrala vám rez korunku?! Nebo snad lunetu ?!! Je vám stydno vyrazit s vašimi Amphibiemi i do pajzlu čtvrté cenové? Pořiďte si Vostok burku a vraťte se mezi slušné lidi!!!"
Odesláno

Měl bys využít podnikatelský potenciál tvého počinu! Úplně vidím ty reklamy: "Sežrala vám rez korunku?! Nebo snad lunetu ?!! Je vám stydno vyrazit s vašimi Amphibiemi i do pajzlu čtvrté cenové? Pořiďte si Vostok burku a vraťte se mezi slušné lidi!!!"

Vy .ole... :lol2:

To je špatně pochopeno, jen chci 100% využít lumi, když už tam je, tak ať maká i přes den. Zatím je teda líná, protože v noci musím rozsvítit lampičku, abych viděl kolik je ... ale vytrvám.

Návštěvník LONGINES
Odesláno

Lonži hlavně doufá, že za rok úspěšně otestuje aspoň jedny jediný Amfibie a bude opět tím vládcem moří. To by v tom byl čert, aby z toho pytle co jich mám, aspoň jedny neodolaly korozi. Mám zatím tip na moje narozeninový 090-tky, ale čím dál tím víc sem si jistej, že vítězem budou nakonec obstaróžní 420-tky s rudou hvězdou. Když se tak koukám na ně a pak třeba na 420SE, tak ty SEčka sou proti nim jak ultralighty :) Samozřejmě vítězný Amfibie pak okamžitě poputujou do sejfu a i kdyby na chleba nebylo, tak ty neprodám :)

Odesláno

Super! To UFO sklíčko je totiž imho na amfibiích jedna z nejlepších věcí.

PS: Jinak jesi ti můžu poradit, tak na ten západ slunce bych vzal aspoň na jeden večer i ženu, když už ta dovolená a tak ... samozřejmě až odfotíš, dá rozum.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...