villain83 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Pekny, ja furt cekam, jestli nekdo hupsne do ty reedice se sendvicem, ta se fakt povedla.
AndyAaron Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Neni vyprodana? Ja se dival na meranom minulej tyden a ty sendvicovky byly sold out. Nebo myslis neco jineho?
villain83 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Jo, myslel jsem ty z Meranomu. Aha, tak to se po nich docela zaprasilo, skoda.
Juraj11 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Dnes dorazil mesh-teda už včera,ale žena mě nějak zapomněla informovat
aljoša Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 tak ty moje se asi nemuzou rozhodnout delaly cca +15sec/den, ted poslednich par dnu zacaly delat cca -5sec/den
Paja STI Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 To je normální že se zaběhnou...Já je nemohl pořád seštelovat líp než -15 za den,spíš 20.A už měsíc dělaj -3sec za den !!! Na pracovní otloukánky který dostávaj fakt sodu naprostej luxus...
Paja STI Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 _20160622_205230.JPGDnes dorazil mesh-teda už včera,ale žena mě nějak zapomněla informovat Nejhezčí pouzdro... Taky se dočkám,díly na upgrade mám skoro všechny :-)
Juraj11 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Nejhezčí pouzdro... Taky se dočkám,díly na upgrade mám skoro všechny :-)Pouzdro je super,měl jsem z něj trošku strach,ale sedí dobře. Ještě chci pořídit stejné jako 1967,tam bude ten mesh teprve bomba
lub Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 jj, pouzdro ministry je povedený a velmi dobře sedí na ruce. říkám si, že to jsou takový ruský želvy
backtothedrive Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Dneska došel mesh,a vzhledem k tomu,že má jenom tři polohy-možnosti zkrácení na sponě,tak přišly na řadu štípačky a těžká technika.Mesh zkrácen o cca 2 centimetry a pak doladěn už na sponě.Normálně jsem prostříhal očka,tedy ne očka,ale je to vlastně vždycky jeden do šneku namotanýkus po šířce tahu.Po vytunění jsem je vzal na těrlickou přehradu na první seznámení s vodou.Tady chci upozornit,že jsem dýnko nedotahoval a šly dovody tak jak byly od továrny.....mnohokrát pod vodou, a bez problému.Spokojenost....
Roman-ZA Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Mne sa tiez zda, ze tie moje nebude treba dotahovat. Vraveli, ze to je vidno okom a da sa to rukou, mne sa zda, ze vsetko sedi a je dotiahnute. Jeden mesh mam doma, kupeny priamo na Amfibie, ale zatial som ho nenazul.
Jajar Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 musel jsem to tady dát.Tak ty jsou super. Koukal jsem i na ty fotky odkazu níž, ale s tím nylonem jim to sluší nejvíc, fakt perfektní.
Juraj11 Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 Dneska došel mesh,a vzhledem k tomu,že má jenom tři polohy-možnosti zkrácení na sponě,tak přišly na řadu štípačky a těžká technika.Mesh zkrácen o cca 2 centimetry a pak doladěn už na sponě.Normálně jsem prostříhal očka,tedy ne očka,ale je to vlastně vždycky jeden do šneku namotanýkus po šířce tahu.Po vytunění jsem je vzal na těrlickou přehradu na první seznámení s vodou.Tady chci upozornit,že jsem dýnko nedotahoval a šly dovody tak jak byly od továrny.....mnohokrát pod vodou, a bez problému.Spokojenost....Tak to jsi jej docela dost zkracoval, já bral dvě řady a stačilo mi.Dobré je otočit zkrácený konec do spony,pak není poznat,že jsi něco zkracoval
Rumsztyk Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Odesláno 26. června 2016 (upraveno) tzv řasy Upraveno 26. června 2016 uživatelem Rumsztyk
Rumsztyk Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 komandir but hands are from amphibia
pan socka Odesláno 28. června 2016 Nahlásit Odesláno 28. června 2016 Aktuální letní model. Ano, guma je malá, má 18mm, ale je překvapivě kvalitní, tak to nehrotím. Lumi na indexech zoufalá, na ručkách také. Na ostatních Amfibiích to je výrazně lepší. Stroj jde pravidelně cca +10s/den. I přes výše napsané jsem spokojen a objednávám další...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se