Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aktuální letní model.  Ano, guma je malá, má 18mm, ale je překvapivě kvalitní, tak to nehrotím. Lumi na indexech zoufalá, na ručkách také. Na ostatních Amfibiích to je výrazně lepší. Stroj jde  pravidelně cca +10s/den. I přes výše napsané jsem spokojen a objednávám další...

Pekne ich mas. Obzeral som ich, ale vybral som vyssie odfotene ;) Nech ti sluzia.

Odesláno

Ou, tak to lituju. Určit? by pomohl Lubův recept - amfibky na ruku a chladit v koupališti Dachova... nebo jiné vod? :)

Odesláno (upraveno)

Ale bacha, musíš tam přijet-nepřijet, být ustrojený-neustrojený, obutý-neobutý, učesaný-neučesaný a přivézt dar-nedar.

Edit: a jako master challenge se před jízdou vysmrkat-nevysmrkat ;)

Upraveno uživatelem morbo
Odesláno

Tohle vlákno budu sledovat, i kdybych prodal všechny svoje (jedny) amfibije. Člověk se tady občas nasměje tak, že mu skoro vyletí nudle z nosu! :)

Dnes jsem se konečně dokopal nafotit je pro prodejní inzerát. Dělal jsem i nějaké wristshoty s Ladama v pozadí a tak už jsem si je nechal na ruce. Při venčení dcerky jsem zjistil, že ve vedlejší ulici zaparkoval žigul v dráždivém barevném provedení. Travexi, myslíš, že je to znamení? Hned jsem valil dom zaparkovat kočárek a místo něho vzít foťák, dřív než mi ten krasavec odjede.

post-33141-0-30921800-1467834268_thumb.jpg

post-33141-0-85825700-1467834271_thumb.jpg

Odesláno

Téda pěkně se ta amfibická komunita rozrůstá :)

Kluci, zkoušel jste někdo watchadoo na 090 ? Vejde, nevejde?

Odesláno (upraveno)

Tak to pozor, já jsem amfibista nadosmrti :D akorát teď nemám moc čas fotit. A na ruce mám zrovna své oblíbené hodinky do bazénu - černé Amfibie - a přemýšlím, co podniknout s mými milovanými Pepsinami, které se díky malému 420 pouzdru nedostanou na ruku moc často. Mám v plánu je nacpat do matného pouzdra 090, a vybavit matným watchadoo a lepšími ručkami, prostě udělat z nich letní tool&cool superamfibie. Druhá varianta je hodit pouzdro a tah do jemného brusu, s lešt?nými boky. Ještě uvidím...

Upraveno uživatelem martar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...