Harwey Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 v tomto pripade pomoze Amfibisticka adjustacia, ta je vzdy poruke
travex Odesláno 26. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Tady pozor, amfibistickou adjustací se opravují závady na strojku. Běžné seřízení se dělá párátkem.
Honzat Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Jak moc se chod po měsíci asi změní?
travex Odesláno 26. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Třeba v rámci pár sekund nahoru nebo dolů a to kdoví jestli. Mám spíš pocit, že se to jenom tak říká.
Honzat Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 Pro mně jako pro amatéra je to nepříjemné, protože ze skušenosti vím, že se to podaří seřídit až na x-tý pokus a budu pořád hodinky otvírat a zavírat. Druhá možnost je hodinář, ale jsem z Tachova kde hodináři již své živnosti dávno zavřeli.
xnokiax Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Odesláno 26. května 2020 ale mechanicke hodinky nie su len na nosenie ale na aby sa s nimi bavilo a hralo- aspon tak sa to hovori. treba ich natahovat, nastavovat. tak mozno i to nastavovanie presnosti by k tomu patrilo
Honzat Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 To určitě, ale po vyměně dýnka jsem si nechal udělat zkoušku vodotěsnosti.
5etter Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Jestli chceš, mohu ti zdarma poslat tento svůj vynález. Pokud máš doma rozvod stlačeného vzduchu, můžeš testovat vodotěsnost dle libosti. Jestli ne, nějakou redukci na autoventilek určitě vymyslíme, abys mohl pumpovat hustilkou. Základem vodotěsnosti amfibií je pořádně dotáhnout dýnko šuplérou. Kdybys měl obavu, že vymačkáš těsnění, zajdi do instalatérského obchodu - pasuje tam těsnění z vodovodní baterie.
Honzat Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Natlakuješ a pak se podíváš kolik nateklo dovnitř vody? Tou amfibistickou adjustací myslíte praštit hodinkama o něco?
5etter Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Jo. Když máš průhledné dýnko, vidíš to hned a ani nemusíš šroubovat. Jo, ale lepší je hodinky do něčeho zabalit, třeba do ručníku, abys nepoškrábal desku stolu. Já je dávám do tlusté ponožky.
Honzat Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Asi raději zkusím to párátko a na vodotěsnost se vyprdnu. Stejně na koupání s hodinkama nejsem zvyklej.
filltos Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Vodotěsnost zkoušet netřeba, pokud pořádně dotáhneš, tak se nemusíš bát. To mám na nich rád, že když se chceš do nich podívat seřídit a tak, tak pak nemusíš shánět nový těsnění a zkoušet jestli se to někde nežvejklo a poteče do nich
mikymik Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Pak už si jen vyndáš střepy z očí a amphíbie, pokud je pohmatem najdeš, přiložíš k uchu.
5etter Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Před chvílí jsem měl možnost se pohrabat v krabičce starých odznaků. Mezi rudýma hvězdama, Leninovýma ksichtama a výročími všeho možného se našel jeden zajímavý, který mi zůstal za nehtem.
travex Odesláno 27. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2020 před 11 hodinami, 5etter napsal: Jestli chceš, mohu ti zdarma poslat tento svůj vynález. Pokud máš doma rozvod stlačeného vzduchu, můžeš testovat vodotěsnost dle libosti. Jestli ne, nějakou redukci na autoventilek určitě vymyslíme, abys mohl pumpovat hustilkou. To je základní model 5e-1 zvaný Molotov.
xnokiax Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 ked je tu debata o tej vodotesnosti tak ja mam doma este toto. kedysi davno som si to vyrobil ale skusal som len 2-3 hodinky. uz som aj zabudol ze to doma mam
morbo Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Odesláno 27. května 2020 Mam takovej nejistej dojem ze sem tady skoro jedinej co doma jeste nema vakuovou pumpu.
travex Odesláno 27. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2020 To se používá v ZOO k inseminaci hrochů.
minimus80 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Odesláno 28. května 2020 Odlozim si tu fotku noveho prirastku do zbierky.Puzdro mi vyborne sedi na ruku a konecne mozem vyuzit 22 sailcloth co ma rychlostezejky, lebo v seiko zelvach su velke dierky a hrkoce. Tu pekne pasuje. Sklo doskriabane, uz som skusal lestit pastou toro co ma zena na pripalene hrnce ale na hlbsie skrabance nepomohlo, vyskusam polywatch alebo je nieco co kupim v drogerii?Po vysrobovani korunky sa mi zda ze je len jedna poloha, tak datum nenastavujem/neriesim, inak sa mi zdaju celkom presne, len par sekund do minusu. Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
travex Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2020 Já to leštím mikroutěrkou a pastou na zuby. Hlavně když tím někde vezmu zeď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se