5etter Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Tenhle systém mají klasický hranatý géčka a je to super. Dnes jsem je měl na ruce (sorry za OT fotku, amfibie mám v báglu jako náhradní).
little_w Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Tak ja ti budu verit, no. I kdyz zadne z mych hranatych gecek to nemely... ale je fakt, ze jsem mel jenom dvoje, a je to uz par let Fotka mimochodem super, takova akcni.
5etter Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Sypu si popel na hlavu. Teď jsem je po 4 dnech sundal a zjistil, že jsou tam vroubky zespoda řemínku, co zapadají do vroubků v tom bazmeku, co drží volný konec. Takže kecám, i když to funguje stejně. Ale na nějakým řemenu to stopro mám. Akčnost fotky je umocněná tím, že jsem padl po pás do potoka s mobilem v kapse. Ušmudlaná čočka vykouzlí tu správnou atmosféru
Roman-ZA Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 před 11 hodinami, filltos napsal: Meranom, komandirskie atd. ja to nejako nemozem najst
filltos Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/bracelets/vostok-watch-first-strap-links-on-96-case-18mm-neptune.html
Roman-ZA Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 ale tie moje maju 22mm. bude to sediet?
filltos Odesláno 27. června 2020 Nahlásit Odesláno 27. června 2020 Podle mě tam dáš tenhle první dílek a pak můžeš dát 18mm strap.
malbur Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Přesně tak, dáš do toho 18mm řemen, případně 20mm s ořezem na 18mm, jak prodával dřív meranom. https://meranom.com/en/amphibian-classic/spare-parts/straps/vostok-watch-vostok-neptune-96-case-pu-strap-with-fixing-pins.html
Roman-ZA Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 V 26. 6. 2020 v 18:17, Roman-ZA napsal: priatelia, tak sa k vam vraciam zeby som na ne picol mesha alebo beads of rice?
little_w Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Zkusil bych mesh. BoR by už byl moc, myslím.Dělal jsem si teď inventuru. Amfibií už mám asi dostatek... pro teď
Roman-ZA Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 nie som si isty, ci by to pekne vyzeralo, ci uz s jednym alebo druhym. ak by som na 20mm meshi vystrihol krajne dieliky, tak by to bolo volne. pri 18mm meshi by zase presahoval kraj adaptera.
minimus80 Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 Mám ich rád, dátum nenastavujem lebo na to nemam nervy, kludne by som bral ten istý ciferník bez čísiel ale bez dátumuOdoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku
malbur Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 před 41 minutami, Roman-ZA napsal: nie som si isty, ci by to pekne vyzeralo, ci uz s jednym alebo druhym. ak by som na 20mm meshi vystrihol krajne dieliky, tak by to bolo volne. pri 18mm meshi by zase presahoval kraj adaptera. To je ten problém, když tam dáš 18mm tak to vyrobí zub mezi adaptérem a páskem. Minulý rok jsem koupil neptuny z druhé ruky (doslova) v kombinaci adaptér a originál 18mm mesh od meranoma. Nevypadalo to úplně špatně ale ten přechod mi trochu vadil. Nenašel jsem už lepší foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ideální by bylo, kdyby ten adaptér vypadal takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Odesláno 28. června 2020 před 3 hodinami, malbur napsal: Ideální by bylo, kdyby ten adaptér vypadal takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. len kde sa da taky mesh kupit? treba taktiez, aby mesh mal bezpocnostnu pracku ...
baratona Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Odesláno 29. června 2020 Chcel by som spraviť mierny tuning mojich Amfibií. Kde objednať napr. lunetu? Meranom aj Komandirskie mám už pozreté ... Ďakujem za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cukov Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Odesláno 29. června 2020 Koukni na https://one-second-closer.com/shop/category/vostok-boctok/ Pár stránek zpátky mám fotky Radio Room a Ponorkový s lunetama a vložkama do lunet odsaď.
5etter Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Odesláno 29. června 2020 Nevím jak kucí s neptunama, ale já jsem si svoje amfibie vytunil kromě lunety od Meranoma obyčejným meshem od Číňana a pozor - bez adaptéru!
little_w Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Odesláno 29. června 2020 před 5 hodinami, baratona napsal: Chcel by som spraviť mierny tuning mojich Amfibií. Kde objednať napr. lunetu? Meranom aj Komandirskie mám už pozreté ... Mrkni na prvni odkaz v mem podpisu.
Roman-ZA Odesláno 30. června 2020 Nahlásit Odesláno 30. června 2020 (upraveno) před 12 hodinami, 5etter napsal: Nevím jak kucí s neptunama, ale já jsem si svoje amfibie vytunil kromě lunety od Meranoma obyčejným meshem od Číňana a pozor - bez adaptéru! s normalnymi Amfibiami problem nie je, ale Neptuny tam maju toho pisulaka v strede a tam adapter mat musis. Upraveno 30. června 2020 uživatelem Roman-ZA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se