travex Odesláno 14. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2020 Skoro to tak je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mikymik Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Odesláno 15. července 2020 Male dvojite v melo pravdu. Jedna se o luxusni vyrobek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Taťka si vzal dneska kolo, tak je doma dřív. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tu gumu jsem v rámci davového šílenství taky objednal.
travex Odesláno 16. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Zas tak hrozně to nedopadlo, blatníky here: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 16. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já z toho mám lehké polozávodní kolo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honzat Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Asi na 4x se mi podařilo tyto hodinky seřídit v průměru na + 10 sec. denně. Je to strašně citlivé a proto mi to takhle stačí. V práci mám dny kdy hodně chodím a to asi jdou "rychleji" a o víkendu, kdy hodinky tolik na ruce nemám tak zase jdou "pomaleji", tak proto píšu průměrně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 17. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2020 To je fajn ne? V práci to rychleji uteče a víkend se vleče.
5etter Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Ponorka byla dlouhá sedmdesát metrů a v nejsilnějším místě široká osm metrů. Měla dvojitý plášť z ocelových plátů a její základní váha činila tisíc pět set tun. Systém nádrží (tj. jejich naplňování a vyprazdňování) umožňoval ponorce libovolně pod hladinou stoupat nebo klesat a to až do hloubky přes deset tisíc metrů. Pohon lodi i četná další zařízení byla na elektřinu získávanou ze sodíkových článků. Ponorka nesloužila jen k vědeckovýzkumným účelům, ale též jako hrozná zbraň. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 mne sa to javi, ze si v nejakom pivovare
5etter Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Odesláno 17. července 2020 Je to v práci a bohužel nedělám strojníka v Nautilu ani sládka v pivovaru. Tak zase něco z venku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potvor Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 18. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 tvl, od 14teho su Neptuny pripravene na odoslanie. na co este cakaju?
Roman-ZA Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 tak som sa pri tomto pocasi nacakam ...
malbur Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 V Meranomu asi razí heslo, že na dobré se čeká... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
morbo Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Odesláno 18. července 2020 V 17. 7. 2020 v 19:01, 5etter napsal: Je to v práci a bohužel nedělám strojníka v Nautilu ani sládka v pivovaru. Jasná věc ... say no more. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 18. července 2020 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2020 před 26 minutami, malbur napsal: V Meranomu asi razí heslo, že na dobré se čeká... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se