Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mi dorazily poslední (pro tento týden) Amfibie - 420374:

Opět jsem vzal koncovky, upiloval střední dílek z obou stran a "kraje" (u nožiček) trochu přebrousil houbičkou, aby lépe korespondovaly s jubilee, které jsem na ně napojil. Lunetu jsem tentokrát nechal tak, jak byla - jednak jde krásně ztuha už z výroby a druhak se k tomu ciferníku leštěná luneta docela hodí:

kD9ATmf.jpg

A taky mi dorazily koncovky na GMT, takže jsem nainstaloval oyster:

PJnK7wt.jpg

1ESzsUd.jpg

No a na závěr pokus á la Láďa Hruška. 420526 na oysteru... Bohužel koncovky pro 420 jsou na Meranomu vyprodané, tak jsem si musel poradit sám. Vzal jsem koncovky, kleštičkama ulomil střední dílek, zapiloval do roviny, následně celé koncovky přebrousil houbičkou. Ale když jsem oyster napojil, zjistil jsem, že střední dílek mého tahu je užší než díra v koncovkách, takže tam trochu lítal. Tak jsem zapojil svou představivost a koupil tyto podložky pod šrouby s válcovou hlavou (mají nejmenší celkový průměr a kupodivu tím prošla 1,8mm stěžejka). Tyto podložky (2-3 kusy na každé straně) jsem následně použil při provlékání stěžejky tahem a koncovkama. Chce to pinzetu, světlo a trochu trpělivosti, jsou to fakt mrňavý blechy... No a tah už nelítá.

Na rovinu říkám, že až na Meranomu naskladní koncovky, tak si je koupím, ale i takto výsledek nevypadá zas tak strašně.. Při celkovém pohledu na ruku se to ztratí...

cQ90Scd.jpg

KyuwZaX.jpg

Odesláno

zdravím chlapi. koukám na tu lunetu a v přípisku k ní je, že jde o dekompresi při potápění čili jestli jsem to dobře pochopil při ponoru v 60 metrů je to 18 minut? 

Vostok_Amphibia_710615_Dark_Blue-480x480.jpg

Odesláno

Jak často je natahujete prosím? Mám je něco přes týden a pravidelně se mi přes noc vybíjí a musím je ráno znova nastavovat ikdyž jsem je nosil celý den předtím. Není to nějaký vadný kus když si čtu že to má mít 31hod časové rezervy prosím ? Děje se to i vám?

Odesláno

Já bych to rychle prodal default_wink.gif

Normální je nedotahovat. Máš dostatečnou hemživost rukou? Zkus nosit hodinky na té ruce, kterou honíš. Nebo si s nimi jít zaběhat. Pokud to nepomůže, reklamoval bych je.

Odesláno
V 28. 9. 2020 v 9:07, 5etter napsal:

Já bych to rychle prodal default_wink.gif

Normální je nedotahovat. Máš dostatečnou hemživost rukou? Zkus nosit hodinky na té ruce, kterou honíš. Nebo si s nimi jít zaběhat. Pokud to nepomůže, reklamoval bych je.

velké špatné. Na test jsem to natáhl 25-30x ráno ručně, nosil celý den. Před spaním jsem sundal, dal do vodorovné polohy na stolek v 23:30 a ráno v 9:00 byli zastaveny v 4:30, takže vydrželi 5 hodin. 

Nějaký tip na někoho v Praze kdo by se mi na ně podíval? Vracet je meranomu se mi moc nechce.

Odesláno

Podívat se na ně může kdokoliv, hledal bych spíš někoho, kdo je opraví. Nebál bych se reklamovat u Meranoma. Už jsem to jednou dělal a sice to trvalo dlouho, ale bylo to bez problému.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...