lub Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 před 17 hodinami, Dřevák napsal: Nevím jestli se mi to líbí, hlavně nejde štelovat délka, jen vyhozením článku a to je buď málo, nebo moc. motýlovka je strašná pičovina. bohužel se tenhle nešvar poslední dobou rozmohl i na obyčejných hodinkách/náramcích. popravdě taky nevím, jak to jemněji zregulovat. buď prostě budeš mit štěstí a vyjde ti to na ruku akorát nebo je to 1. na hovno, 2. na vyhození. fakt kokotina. a ještě ke všemu se to blbě zapíná.
Roman-ZA Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 nastastie nic take na hodinkach nemam
lub Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 předsedu tady teď pravděpodobně nějakou dobu neuvidíme, tak si aspoň pro dnešek dovolím zahrozit místo něho.
unived Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Dřevák Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Odesláno 14. března 2021 V 12. 3. 2021 v 10:48, lub napsal: motýlovka je strašná pičovina. bohužel se tenhle nešvar poslední dobou rozmohl i na obyčejných hodinkách/náramcích. popravdě taky nevím, jak to jemněji zregulovat. buď prostě budeš mit štěstí a vyjde ti to na ruku akorát nebo je to 1. na hovno, 2. na vyhození. fakt kokotina. a ještě ke všemu se to blbě zapíná. Mě to jakš takš sedí, mám radši když jsou hodinky na ruce volnější, tohle je už volný trochu víc a seřídit to nejde :-(( Co je horší, tyhle amfibie mají o 0.5 mm vyšší korunku a co je nejhorší, nemá bombírovaný čelo jako měli doposud, ale pěkně rovný, jak to upíchl soustruh. A pěkně to kouše do hřbetu ruky. Co s tím? Buď nasadím starý ošoupaný skádaný plech, nebo vyměním korunku, ale nechce se mi otvírat nový hodinky. A to motýlkový zapínání je z 2 mm silnýho nerezu a je v něm ještě díra na čep. Moc důvěry to nevzbuzuje.
unived Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Odesláno 14. března 2021 Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Odesláno 15. března 2021 Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Tá mora je lightduty eldris, či obyč eldris? Dakde sa mi vála oranžový kúsok, asi ho tiež vyvenčím niekedy... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Je veru, ale netreba to tak prežívať... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
travex Odesláno 17. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2021 před 17 hodinami, unived napsal: Tá mora je lightduty eldris, či obyč eldris? Dakde sa mi vála oranžový kúsok, asi ho tiež vyvenčím niekedy... Je to light.
PipingRock Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Odesláno 18. března 2021 Trochu som tie 710 vyšperkoval. Existuje aj verzia bez výrezu na dátum? Dík za odpoveď.
malbur Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Odesláno 18. března 2021 před 1 hodinou, PipingRock napsal: Trochu som tie 710 vyšperkoval. Existuje aj verzia bez výrezu na dátum? Dík za odpoveď. To záleží na úhlu pohledu. Ne, dělám si srandu, co vím, tak tenhle ciferník se bez data sériově nevyráběl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se