Roman-ZA Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2021 (upraveno) verim tomu, ze boli uplne bez seba, ze ta pocuju comu ja totalne nerozumiem je tachymeter na klasickych hodinkach. to mi hlava absolutne neberie a este s fixnou lunetou Upraveno 3. listopadu 2021 uživatelem Roman-ZA
unived Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2021 To teda... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
gargamel Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2021 ale dostal si mě zprvu Romane, já už si vážně myslel, že sem úplně mimo, když nechápu jak pracovat se 24hod lunetou na 12hod kalibru
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 V 10. 10. 2021 v 20:32, Roman-ZA napsal: nie su moje, ale od clena z FB skupiny, ale vyzeraju bombovo neviem sa rozhodnut, do ktorych by som chcel ist. 720889 by sa este potunili ....
gargamel Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Já bych za sebe bral ty vrchní ( to sou 420?) 24hod ciferník mám tak nějak spojenej s lidmi, kteří chtějí mít takovej ten dokonalej přehled, takže pokud 24hod ciferník, tak ale i s datumem. Jinak to na mě působí tak nějak divně, neúplně...
Bajsy Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2021 Chlapi dotaz: Pokud mi do Amfibií nateče, jsou definitivně v háji? Nebo má cenu zkusit opravu? Já blbec jsem si nevšiml nedotažené korunky, vlezl do bazénu a pak jsem smutně koukal na zevnitř zarosené sklíčko a nadával si do pitomců. A i když teď už se nerosí, tak se několikrát za den na ruce zastaví a někdy i zase rozběhnou, někdy až po důkladném poklepávání. Na to, abych je sám doma otevřel, se fakt necítím.
unived Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2021 Hmm.. No pokiaľ je hodinár zároveň aj tvoj otrok čo pracuje za úsmev, tak sa to asi oplatí... Ale pokiaľ ten človek platí aj účty, asi by som rovno objednal nový strojček a nechal iba urobiť swap Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Bajsy Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2021 Ani otrok ani za úsměv a za celý nový strojek mi to asi nestojí, bo mám ještě ještě jedny Amfibky-Neptuny. Kdyby někdo potřeboval utopene amfibie, třeba na nějaké experimenty, tak prosím do SZ.
Bajsy Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2021 před 19 hodinami, Bajsy napsal: Ani otrok ani za úsměv a za celý nový strojek mi to asi nestojí, bo mám ještě ještě jedny Amfibky-Neptuny. Kdyby někdo potřeboval utopene amfibie, třeba na nějaké experimenty, tak prosím do SZ. Tak už se jich jeden moder (jestli je to to správné slovo) ujal na přestavbu.
cali Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2021 V 3. 11. 2021 v 13:56, unived napsal: By ma zaujímalo ako odčítaš druhé časové pásmo na 24h lunete s 12h kalibrom...bez GMT ručičky to nebude med lízať A co presne je teda na tych hodinkach zle?... lebo podla mna vobec nic. Ta cervena rucicka totiz naozaj rotuje v 24h cykle. Na obrazku ukazuje nieco po desiatej, presne ako mala na 12h stupnici. Na anglickych forach tomu vravia "slave 24h hand". Ano je to take poor mans GMT, nakolko sledovat mozno naraz "len" dve pasma, to co ukazuju rucky a to co si naotacas na lunete, ale funguje to. Nakolko lunetou si otocis raz dva, tak "prepinanie" druheho pasma je otazkou okamziku. Za obet tejto komplikacii samozrejme padol datum, ale svoj "vyznam" to ma(aj bez GMT lunety) v prostrediach, kde moze mat clovek "problem uhadnut" ci je poludnie alebo polnoc (ponorka, jadrovy kryt, za polarnym kruhom atp)
unived Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2021 Na týchto je všetko v poriadku - sú moje. Použil som ich ako príklad kde GMT ako komplikácia funguje narozdiel od tých čo postol Romčo... Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
cali Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2021 Aha tak to pardon, uz to vidim, no ale tie jeho su snad nejake fan-mod, ci? Hadam ze vyrobca by si snad take fopa nedovolil
unived Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2021 Tuším že aj písal že boli modnute niekým. Swapnut lunetu je na vostokoch otázka minúty, takže ľudia majú tendenciu vymýšľať ftakovinySent from my XQ-AS52 using Tapatalk
gargamel Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2021 Tak tak, tady je vše v pořádku. Jinak ale existují i kalibry s 12 i 24 hod. zobrazením času a i s datumem, ty jsou mi nejsympatičtější. Tyhle sou krásný, opravdu krásný, ale mít 24 hod. \ GMT hodinky bez datumu, to je pro mě jako mít pětky jen s date, bez day.
unived Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2021 2426 je aj s dátumom, tuším že ho pchali/pchajú do neptunovSent from my XQ-AS52 using Tapatalk
unived Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2021 https://online.vostokinc.com/katalog-tovarov/amfibija-960762Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
gargamel Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2021 Jojo, tohle sem měl přesně na mysli. Jenom do Neptunů dali malou sekundovku ( asi aby nebylo na číselníku přeručičkováno a bylo to přehlednější). Tohle řešení se mi moc líbí, je to přehledný a z malý sekundovky dokáže člověk i pohodlně odečíst přesně sekundy, což se u většiny číselníků s malou sekundovkou nedá. Za mě moc povedený řešení.
unived Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2021 Pod sklíčko amphibie sa zmestia len 3 ručičky, preto je na gmt sekundofka offsetnuta... Tie čínske púzdra Amfibie s F majú 2426 so 4 ručičkami nad sebou Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se