travex Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Dají se sehnat i celokovové lunety.
eloga Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 tak jestli teď Eloga zareaguje, na m? už to nebude Travexi, vidím, že máš 090 v kombinaci mat/lesk. Měl jsi i lesk/lesk? Budu kupovat tohle pouzdro a trochu váhám, kterou variantu vybrat.. Zatím se klonil k celolesku kvůli snadnéjší údržbě i kvůli estetické kompatibilitě s lesklým meshem. OT: tak zrovna tento dopravní prostředek, co je na Tvé fotografii, jsem v mládí mnohokrát "poctil"... ostatní si po pár jízdách zvyklí, já měl mořskou nemoc vždycky. Ještě teď se mi při pohledu na BVP lehce zvedá kufřík a politikou to není , tohle na tebe nebude....travex - BVP dobrý.... **
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Dají se sehnat i celokovové lunety. Jenže právě že se z nich loupe ta barva.
martar Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Jenže právě že se z nich loupe ta barva.Honzo, lunety k Vostokům jsou:Origo mosazné pochromované, s barevnými zahloubenymi indexy. Různé druhy. Indexy lze obnovit lakem na nehty. Návod je někde na fóru.Origo mosazné chromované hladké, pro nekteré modely.Origo mosazné chromované se samodomo obroušeným chromem a vlajkovou metodou napatinované. Návod je někde na fóru.Origo mosazné zlacené.Origo celonerez pro SE Meranom.Origo nerez pro SE Meranom s plochým vybranim pro origo vložku (aspoň doufám že to černé je vložka)..Neorigo nerez s plochým vybranim pro vložku Seiko nebo jinou, plochou.Neorigo nerez s konickým vybranim pro vložku ala Steinhart, Rolex apod., bývají často na E-bay, různé druhy a barvy. Včetně pseudo GMT. Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem martar
Honza.manta Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Honzo, lunety k Vostokům jsou:Origo mosazné pochromované, s barevnými zahloubenymi indexy. Různé druhy. Indexy lze obnovit lakem na nehty. Návod je někde na fóru.Origo mosazné chromované hladké, pro nekteré modely.Origo mosazné chromované se samodomo obroušeným chromem a vlajkovou metodou napatinované. Návod je někde na fóru.Origo mosazné zlacené.Origo celonerez pro SE Meranom.Origo nerez pro SE Meranom s plochým vybranim pro origo vložku (aspoň doufám že to černé je vložka)..Neorigo nerez s plochým vybranim pro vložku Seiko nebo jinou, plochou.Neorigo nerez s konickým vybranim pro vložku ala Steinhart, Rolex apod., bývají často na E-bay, různé druhy a barvy. Včetně pseudo GMT. Tal to je mazec. Kam se hrabe lego.
martar Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 A to jsem určitě na něco buď zapoměl, nebo to vůbec neznám :-) uvidíme, co na to Travex.
martar Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Honzo, lunety k Vostokům jsou:Origo mosazné pochromované, s barevnými zahloubenymi indexy. Různé druhy. Indexy lze obnovit lakem na nehty. Návod je někde na fóru.Origo mosazné chromované hladké, pro nekteré modely.Origo mosazné chromované se samodomo obroušeným chromem a vlajkovou metodou napatinované. Návod je někde na fóru.Origo mosazné zlacené.Origo celonerez pro SE Meranom.Origo nerez pro SE Meranom s plochým vybranim pro origo vložku (aspoň doufám že to černé je vložka)..Neorigo nerez s plochým vybranim pro vložku Seiko nebo jinou, plochou.Neorigo nerez s konickým vybranim pro vložku ala Steinhart, Rolex apod., bývají často na E-bay, různé druhy a barvy. Včetně pseudo GMT.Nečtu po sobě, ne vlajkovou metodou, ale vajíčkovou metodou.... pardon. Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem martar
travex Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Martar to shrnul skvěle, možností je moc. Jen ne všechny jsou plně zaměnitelné, záleží i na typu pouzdra. Edit: Kdo by si chtěl pohrát s vejcem, tak zde Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem travex
martar Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Travexi, když už jsem na to takhle nenápadně přivedl řeč, jak jsi zbavoval lunetu chromu na vnějším okraji mezi zoubkováním? Nějakým ocelovým kartáčem? Šmirglem si to moc neumím představit.
travex Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Nijak speciálně, vše šlo jen smirkem.
Trojan Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 Přemýšlel jsem kdysi že bych nechal lunetu piskovat (nevěděl jsem že je pokovená), myslím že s leštěným pouzdrem by to bylo super...
martar Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2015 No tak leda jednu z t?ch nerezových SE, akorát by se pak musel obnovit lak v indexech nebo zkusit pískovat tu hladkou lunetou bez indexů (d?lá se myslím ve dvou tloušťkách pro dvě různá pouzdra).
Marcus Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Se vám musím přiznat, že až donedávna jsem celou ruskou sekci míjel obloukem. Asi tak před týdnem jsem sem nahlídnul jen tak ze zvědavosti a od té doby mě to sem pořád táhne, konkrétně do tohoto vlákna. Máte tu krásné fotky a Amphibie mají něco do sebe. Ještě se v tom moc neorientuju, ale už mám stažený katalog a v hlavě něco šrotuje, kdoví, jak to dopadne. Zlomový okamžik asi nastane, pokud je travex bude mít příští týden s sebou.(travexi, můžeš jedny vzít na prohlídnutí a vyzkoušení? Předem díky.)
Marcus Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Díky. To bude super. Takže začnu preventivně šetřit i na triko.
martar Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Před chvilkou jsem na pražském srazu získal další jednu až dv? dušičky, Amfibie je mile překvapily ... a Tikal měl s sebou staré sovětské, v krásném stavu. No a včera jsem vzal troje "obojživelnoje" na pokec s jiným členem a zaujaly ho taky. Jsem normální amfíbio-v?rozv?st (ambassador je samozřejmě Travex!)
martar Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Ježíš, co jsem to sem včera pod vlivem psal? Pardon. Každopádně Marcusi doufám, že v Tobě získáme posilu
travex Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 No co, tak se z tebe stal apoštol.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se