travex Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Jsou povedené i z druhé strany.
simsa Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Taky jsem jedny objednal. Zatím jsou v Kazani. Potom postnu foto...
Blasius Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Já mám tyhle krasavce. Jestli jsou vodotěsné nevím, ale byly za 20,-- Káčé.
Blasius Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Já mám tyhle krasavce. Jestli jsou vodotěsné nevím, ale byly za 20,-- Káčé.
Rudina Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Mas stejně jako já, jen s jiným cifrem, vodotěsné jsou do 200 m. Nech si udělat zkoušku vodotesnosti a budeš vědět na čem jsi. Když jsem je přinesl k hodináři na zkoušku, tak na ne koukal skrz prsty, po zkoušce kroutil hlavou, jak je možné, ze puvodni těsnění těsní jak má.
martar Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Hodně dobrý! Ty Pepsiny mají zajímavý cifr, to je z Amfibií nebo z Komandirskych?
Raichu Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Hodně dobrý! Ty Pepsiny mají zajímavý cifr, to je z Amfibií nebo z Komandirskych?dík, klasika Komandirskie, přišlo mi to v tý červený krabce s papírama na platíčku; kup jak hrom- paní mi nechtěla prodat jen ty Pepscoly, jen oboje na fotce, tak jsem jí psal o malou slevu za škráblý skla a neřešil to; po tejdnu mi udělala príma nabídku- za oboje 1250penízů, původně chtěla dvojku; ten model: 641643 jsem vlastně vůbec nechtěl páč jsem tady řešil obchod na ty hnědý Amfi...
martar Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Ta kniha, na které hodinky leží, je Krása nesmírná, že jo a to samé si myslím o Pepsinách, ten cifr k nim krásn? pasuje.
Raichu Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Ta kniha, na které hodinky leží, je Krása nesmírná, že jo a to samé si myslím o Pepsinách, ten cifr k nim krásn? pasuje.jj :-) použitá literatura- Petrohradské povídky, Krása nesmírná a Příběhy třinácti bohatýrů z r.62 s obrázky od Svolinského :-)
simsa Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Tak,dnes dorazily.Vypadají dobře,akorát jsem zapomněl při objednávání,ze nechci s datumem.Ještě dorazí náramek.
martar Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Tyjo, tuhle lunetu jsem ještě v ruce neměl. Líbí se mi ty indexy s minutovými čísílky Upraveno 31. března 2015 uživatelem martar
Raichu Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 zdar,potápěč pod vodou je fajn:-)dnes dorazily nový střapce, no mělo bejt jaro, ale docela sladěno; ten koženej je od Míry s Amfí, na nich mi moc na ruce neseděl, tak jsem mu udělal vybrání na rozměr těch nejmenších Chistopolek a seděj parádně.bohužel stíhám jen lampičkový fotky...
honza.hasic Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Dobrý den. Tak jsem konečně pořídil z druhé (nebo možná též desáté) ruky automaty amfibije (1980???). Ale nendou. Podle mého laického oka to vypadá minimálně na nutnost výměny vlásku. Setrvačka je úplně lemra líná. Prosím jaké máte zkušenosti s opravami a dostupností dílů ? Sonduji předem, nerad bych svého hodináře naštval. Díky za info. Honza
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Mně s nimi paní hodinářka na Vyšehradské vyprovodila ven, že nemá díly. Nakonec se povedlo opravit svépomocí.
honza.hasic Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Nestraš ....U nás na maloměstě máme ulici, která se jmenuje "Svépomoc" - že bych skočil tam ..... ????Nechám pana hodináře chvíli vydechnout (teď má v parádě orientky - překlápění dne v týdnu) a až bude hezky svítit sluníčko a ptáci řvát a bude všeobecně dobrá nálada, tak ho přepadnu se sovětskou nadílkou, aby té radosti ze života nebylo tolik.
PavelSch Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Ahoj všem! Už pár týdnů hledám svoje první automaty a po nekonečných srovnávacích testech Seiko, Orient, Citizen a všech jejich "vstupních modelů" jsem nakonec skončil u...Vostoku uplne náhodou jsem zabrouzdal do ruských hodinarskych vod zde na fóru a už me to nepustilo. Všechny ty skx007, 09, monster nebo Ray a Mako jsou rozhodne kvalitní (nejspíš i kvalitnější) stroje, ale Amphibia mě zkrátka chytly na první dobrou a už ke mně putují z chistopolcity.com jedny 710. Snad dorazi v pořádku a i ja se tu s Vámi podelim o svou novou radost
kuncák7 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tak i já se už konečně dočkám, mám je z fora od váženého člena a už se vezou. Vyžadoval jsem na nich datumovku- jsou to ty od člena simsa, už se nemůžu dočkat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se