5etter Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 To je takovej paradox fotografování. Čím dražší foťák, tím menší hloubka ostrosti.
travex Odesláno 6. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Hezky. Akorat ta prvni fotka je spatne zaostrena. To bude onen pověstný duch Amfibií, ten nemůže být nikdy zaostřen. Morbo by o tom mohl vyprávět.
Roman-ZA Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Nieco blizsie o cnostnej panne Natasi sa nedozvieme?
5etter Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Kdysi byla vlhká a krásně voněla, ale teď už je poněkud vyschlá a vyčpělá.
travex Odesláno 6. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Měli jsme dnes se 5etterem odborné zasedání v knihovně, ze kterého přikládám foto protokol s Leninem v pozadí. Vše proběhlo na úrovni, pilo se kakao a témata jsme probrali dost kriticky s důrazem na fakta podloženými důkazy.
morbo Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Super. Taky v poslední době dost čtu, tak není moc času nazbyt, nicméně v pátrání po esenci ducha amfibií pokračuji i nadále. 5etter potvrdil, že smysl to má.
little_w Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 Ja bych pri konfrontaci ovsem trval na tom, ze partu vam narusuje subjekt c. 6, Citizen Promaster NY0040... a ty zelene, subjekt c. 5, taky neznam. Jinak dobry, panove.
5etter Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Musíme si rozšířit obzory a tak ze studijních důvodů občas někdo vezme něco z kapitalistické provenience.Akorát jsem po těch čtyřech kakaích a topince se směsí klobás, fazolí a nivy (nejedná se o auto, ale o sýr) málem nestihl dojet do práce...
travex Odesláno 7. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 (upraveno) Číslo 5 jsou Zim Ufo A tak nějak celkově mám podezření, že to kakao dělali z plnotučnýho mlíka, naštěstí nemáme ve fabrice píchačky. Upraveno 7. prosince 2016 uživatelem travex
morbo Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 Číslo 5 jsou Zim Ufo ... Dík za odkaz. Sem furt přemýšlel co je to za pouzdro a vůbec mi nedošlo, že to patří do převodovky.
5etter Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2016 (upraveno) morbo: Prosím nezaměňovat převodovku s diferenciálem. travex: Co je to za fabriku bez pořádných píchaček? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2016 uživatelem 5etter
travex Odesláno 9. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Wolf: Takže si to shrneme. Máme tady jedny sedmsetdesítky plus jeden zulu mínus chrom na lunetě.
morbo Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Jsem sice do bronzu zatím morálně nedospěl ale v tomhle případě musím uznat, že s tou NKVD uniformou to ladí parádně.
venc Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Zdá se mi, že si ty imperialisty moc pouštíte k tělu. Japonský špión, dvě anglicky mluvící špiónky ve zbrojovce... Na Gulag s nimi, se svoločí.
little_w Odesláno 10. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2016 Panove, o par stranek zpet jsme z legrace zminovali limitku Amphibii ke 100. vyroci narozeni Rusakova (* 3.4.1923).Ha ha, ze jo. Ale vazne, co udelat neco k 50. vyroci ??, ??????!, ktere bude 14.6.2019 (prvni vysilani probehlo 14.6.1969)? Myslim, ze 50. kusu k 50. vyroci by naprosto nebyl problem, a dalo by se to pojmout jako tradicni, ale univerzalne nositelne hodinky. Meranov sveho casu mel limitku 420361B, s modrym sendvicovym cifernikem. To jsou podle meho hodinky, ktere se proste daji nosit pomerne univerzalne. Premyslim nad tim celkem vazne... a myslim, ze by to slo tak akorat stihnout. Slo by v podstate "jen" o cifernik, dynko, jine rucky a samozrejme bezny strojek, jen snad lepe vyladeny. Ten cifr je jen napad... vim, kotvicka je klasika, atd. atd... jen jsem to chtel hodit do placu... kde jinde nez ve vlakne Amphibia bych se mel zeptat na reakce, ze ano?
travex Odesláno 11. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Mně se ten nápad v podstatě líbí, ale je mi jasné, že cesta k výsledku by byla docela komplikovaná. Například toto vyprodukovali s pomocí Meranomu na španělském fóru, je to docela odvážné, ale dávám to sem jako příklad, že to jde
5etter Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Za rok bude 100. výročí VŘSR. Pohnulo to světem víc než vlk se zajícem a nemuseli bysme tak dlouho čekat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se