Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měli jsme dnes se 5etterem odborné zasedání v knihovně, ze kterého přikládám foto protokol s Leninem v pozadí.

Vše proběhlo na úrovni, pilo se kakao a témata jsme probrali dost kriticky s důrazem na fakta podloženými důkazy.

DSC_059901_zpstmfvzbpv.jpg

Odesláno

Musíme si rozšířit obzory a tak ze studijních důvodů občas někdo vezme něco z kapitalistické provenience.

Akorát jsem po těch čtyřech kakaích a topince se směsí klobás, fazolí a nivy (nejedná se o auto, ale o sýr) málem nestihl dojet do práce...

Odesláno

Zdá se mi, že si ty imperialisty moc pouštíte k tělu. Japonský špión, dvě anglicky mluvící špiónky ve zbrojovce... Na Gulag s nimi, se svoločí.

Odesláno

Panove, o par stranek zpet jsme z legrace zminovali limitku Amphibii ke 100. vyroci narozeni Rusakova (* 3.4.1923).

Nu%2C_pogodi%21_logo.png

Ha ha, ze jo. Ale vazne, co udelat neco k 50. vyroci ??, ??????!, ktere bude 14.6.2019 (prvni vysilani probehlo 14.6.1969)? Myslim, ze 50. kusu k 50. vyroci by naprosto nebyl problem, a dalo by se to pojmout jako tradicni, ale univerzalne nositelne hodinky.

Meranov sveho casu mel limitku 420361B, s modrym sendvicovym cifernikem. To jsou podle meho hodinky, ktere se proste daji nosit pomerne univerzalne. 

blogger-image--1937900651.jpg

Premyslim nad tim celkem vazne... a myslim, ze by to slo tak akorat stihnout. Slo by v podstate "jen" o cifernik, dynko, jine rucky a samozrejme bezny strojek, jen snad lepe vyladeny. 

Ten cifr je jen napad... vim, kotvicka je klasika, atd. atd... jen jsem to chtel hodit do placu... kde jinde nez ve vlakne Amphibia bych se mel zeptat na reakce, ze ano?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...