Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tie som planoval si kupit v sedej verzii.

Taky jsem je zvažoval, obě verze se povedly.

Hurá, konečně se někdo pochlubil sendvičem, mně se teda líbí moc. 

Mám je cca půl roku a moc mě baví, v reálu vypadají ještě líp, než když jsem je vybíral na Meranomu.

Odesláno

Já myslel ty mušle, jsem je naaranžoval :) Díky.

to jsem bral, jakože to k tomu patří, tak nějak

Odesláno (upraveno)

A navíc je k tomu krásně pevný zulu.

Jo a zaznamenali jste pouzdro 150? Je to vlastně 090 s klasickým vybráním pro stěžejky.

Třeba tyto zelené po ozdravné kůře lunety (rozuměj odšmirglování chromu) by byl myslím zajímavý kousek.

Vostok_Amphibia_2416_150348-01-600x900.j

Upraveno uživatelem travex
Odesláno

Zelené se zlatou (mosaznou) lunetou, to bude pecka. Myslím, že i modrým by to slušelo. Kurňa, že to tam nebylo před dvěma týdny, když jsem z meranomu něco objednával...

Teda takhle mi kazit radost z nového kousku, který jsem ještě ani nevybalil, protože na mě už od středy čeká na sběrném přepravním uzlu v Brně...!

P.S. Že by se Vostok inspiroval u tajných služeb jejího veličenstva? Viděl jsem ty vlnky na cifru u jednoho britského agenta...

Odesláno

5etter: nenech se rozhodit, bro. Ten pravej zmar totiž teprv přijde. To až se věštby naplní a jednoho krásného dne se tady zjeví Martarovy legendární superamfibie. Do té doby buďme v klidu.

Odesláno (upraveno)

Svetr je taky novej, nebo jen vypranej v Perwollu? :)

edit:

Jinak fotka pěkná, jen jsem chvilku nechápal, jak to, že auto je zrcadlově a hodinky správně. A pak jsem si přečetl hrabství Norfolk a jak by řekl morbo, všechno mi to do sebe pěkně zapadlo.

Upraveno uživatelem 5etter
Odesláno (upraveno)

Přátelé, kamarádi

Dovolte, abych vám představil svůj nový přírůstek. Původně jsem si chtěl objednat jen prosklené dýnko, na které nás tady travex upozornil, ale nakonec jsem toho do košíku přihodil víc, když už mám platit to poštovné. Takže mi tento týden přišly obě verze dýnka, několik lunet, náhradní sklíčko a sada těsnění, kdyby byl náhodou za 20 let potřeba servis (stejně to pak nenajdu) a v neposlední řadě i hodinky v pouzdře 100 s tradičním ciferníkem.

Docela se mi líbily hodinky v zakládajícím příspěvku tohoto vlákna a řekl jsem si, že než se dostanu k potapěčovi v 710, zkusím ještě tyhle. Abych byl upřímný, nejsu si jistej, jestli jsem zvolil správnou kombinaci pouzdra, ciferníku a lunety. Připadá mi to moc barevné, přeplácané a chaotické. Vedle těch travexových jsou jako brajtle vedle damaska. Dlouho jsem koukal po černobílé verzi tohoto ciferníku, která se mi líbí víc. Z těch šedých polí jsem měl strach a zatím se ukazuje, že oprávněný. Nemůžu ten přeplácaný vzhled moc rozdejchat, dokonce mě napadají i myšlenky na prodej, což je pár dní po nákupu divný, nerad bych dopadl jako wizard-ov.

Posuďte sami

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nicméně co je super, tak dýnko s průhledem, které dává vyniknout krásnému strojku. Objednal jsem raději obě a když jsem je na zkoušku přiložil, hned jsem se rozhodl pro to menší. Není tak vysoké a vypadá podle mě jednoznačně líp. To druhé jsem ani nevyfotil, což musím dohnat později, protože půjde do prodeje.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zvětšenou výšku dýnka kompenzuje dvoudílný NATO strap, takže se hodinky nosí pohodlně. Celkově je to pouzdro dobře nositelný.

Závěrem tři lunety, které jsem vyzkoušel. Ani jedna mi tam moc nesedí. Ta tečkovaná by asi byla lepší v neošmirglované verzi (chtěl jsem, ale nebyla skladem). Barva mosazi jen navyšuje celkovou přeplácanost. Ze srandy jsem zkusil původní lunetu z 090, což mi přišlo, že se nehodí. Nakonec nosím originál, ale moc se mi to nelíbí. Nejlíp asi vypadá ta ocelová, co má travex na SE, případně clean bezel, co teď ukazoval Hicks.

Teď jsem si to po sobě přečetl a vůbec to nevypadá jako chlubicí příspěvěk, dokonce bych řekl, že to působí zahořkle. Asi je to tím, že su nachcípanej a mám blbou náladu...  :furious:

Ale třeba si na ně zvyknu. Na fotkách mi to nepřijde tak hrozný jako na ruce :)

Upraveno uživatelem 5etter

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...