Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Děkuji moc YPO za obchod,velice vstřícné jednání.

Prostě radost obchodovat s tímto členem.

• po měsících...
Odesláno

Rychlá a pohodová domluva, pečlivě zabaleno, bleskově posláno, obsah balíčku na 1. Díky a mohu jen doporučit

Návštěvník YPO
Odesláno

čoveče díky, ale já už tady jedno takovýdle vlákno asi mám, ale to je fuk :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

Hele, takovejch vláken není nikdy dost :D

Jsem si vzpomněl, že jsi první, od koho jsem tu koupil hodinky.... asi před pěti lety, nějaký Fortis. Musím ti ale dát negativní hodnocení... byl jsi nalitej a tvrdil jsi mi, že jsi ředitel nějaký softwarový společnosti nebo co :D

Návštěvník YPO
Odesláno

já si děsně vymejšlím, nejvíc když sem právě střízlivej ..... takže obchot na hovno .... chceš vrátit prachy ? 

Návštěvník dlubix
Odesláno

já si děsně vymejšlím, nejvíc když sem právě střízlivej ..... takže obchot na h...o .... chceš vrátit prachy ? 

Nevím, promyslim to... přijď 19.3. na sraz do Gate. Koupíš mi malý pivo a odpustim ti :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Nevím, promyslim to... přijď 19.3. na sraz do Gate. Koupíš mi malý pivo a odpustim ti :)

já na srazy nechodím .... sem dost plachej a určitě by tam byl nějakej rolex, kterej mi způsobuje koliku :)

Odesláno

Me tak napada, ze jsem te taky nehodnotil. V roce 2008 jsi mi prodal vestu Subaru, ktera mi byla mala, ackoli jsi tvrdil, ze mi moc slusi :D. Tim jsem s tebou radsi skoncil a pak od tebe nekoupil PAM088 :).

A ted vazne - YPO = max spolehlivost, i kdyz je obcas divnej :).

Návštěvník YPO
Odesláno

Me tak napada, ze jsem te taky nehodnotil. V roce 2008 jsi mi prodal vestu Subaru, ktera mi byla mala, ackoli jsi tvrdil, ze mi moc slusi :D. Tim jsem s tebou radsi skoncil a pak od tebe nekoupil PAM088 :).

A ted vazne - YPO = max spolehlivost, i kdyz je obcas divnej :).

ty seš děsnej brepta ..... do vesty ses nasoukal a byla ti malá přes kozy, tak si řek že jí vemeš ženě ..... já za to kurva nemůžu :)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Prijel si pro neco, co jsem mu nechtel prodat, a odvezl si i veci, ktery puvodne nechtel, ale nakonec asi dobry. Jako dycky :D.

Upraveno uživatelem KFL
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...