Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 4. 2015 v 13:41, OndraPod napsal:

To sou strašný "šmuky" :sick01:

mám stejný názor, ale když NMNM na hokej prdí maj lidi šanci koupit si aspoň tenhle šáncajk. Když je to tak levný.... :photo:  :photo:  :lol2:

**

• po měsících...
Odesláno

User47 #95: Že já vůl jsem sem lez! ;-) Myslel jsem, že jsem konečně našel model blízký svému ideálu (viz patička), s quartzem za 3kKč,

post-40310-0-06182700-1441141479_thumb.png,

ale ona je to taková "inspirace"   :crying_anim:  

Obzvlášť výživné je tedy toto "zlaté" provedení:

post-40310-0-86421200-1441142303_thumb.png

Luneta je inspirovaná přes kopírák, včetně fontu čísel, pouzdro, lupa nad datumkou,

u ručiček se inpirace taky nezapře... :angry:

Jako optimista můžu doufat, že v MPM navrhli snad jen ten ciferník s arabskými číslicemi   :frusty:

Odesláno

No, ale jak na to tak koukám, ona taková inspirace není nic výjimečného - ta švýcarská Invicta se v těch Rolexkách taky slušně inspiruje :-)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
  V 1. 9. 2015 v 22:32, Lacinka napsal:

No, ale jak na to tak koukám, ona taková inspirace není nic výjimečného - ta švýcarská Invicta se v těch Rolexkách taky slušně inspiruje :-)

Na Invictě nic švýcarskýho není, to jen kdysi dávno tam ta značka byla založená, dneska to vlastněj amíci a produkujou laciný asijský hodinky...

Ale jasně, inspirace Rolexem není až tak vzácnej jev i u slušnějších značek než je MPM nebo Invicta, a v tomhle případě není aní tak doslovná. Větší problém těch hodinek je podle mě to, že jsou prostě dost hnusný a dílenská kvalita taky nebude kdovíjaká.

edit: sakra, odpovídám na starej příspěvek, nevšiml jsem si tý tomasssovy nekromancie.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno
  V 4. 4. 2016 v 13:45, USER47 napsal:

Na Invictě nic švýcarskýho není, to jen kdysi dávno tam ta značka byla založená, dneska to vlastněj amíci a produkujou laciný asijský hodinky...

Ale jasně, inspirace Rolexem není až tak vzácnej jev i u slušnějších značek než je MPM nebo Invicta, a v tomhle případě není aní tak doslovná. Větší problém těch hodinek je podle mě to, že jsou prostě dost hnusný a dílenská kvalita taky nebude kdovíjaká.

edit: sakra, odpovídám na starej příspěvek, nevšiml jsem si tý tomasssovy nekromancie.

To máš jedno, občas neva, když se vytáhne takovejhle hnus na sluníčko. Pak se těšíš do pořádnýho vlákna o hodinkách dvojnásobně.

Odesláno
  V 4. 4. 2016 v 15:51, kuncák7 napsal:

To máš jedno, občas neva, když se vytáhne takovejhle hnus na sluníčko. Pak se těšíš do pořádnýho vlákna o hodinkách dvojnásobně.

+1

**

Odesláno
  V 1. 9. 2015 v 21:48, Lacinka napsal:

User47 #95: Že já vůl jsem sem lez! ;-) Myslel jsem, že jsem konečně našel model blízký svému ideálu (viz patička), s quartzem za 3kKč,

attachicon.gifMPM-Prim_W01P.10107.B.png,

ale ona je to taková "inspirace"   :crying_anim:  

Obzvlášť výživné je tedy toto "zlaté" provedení:

attachicon.gifMPM-Prim_W01P.10107.G.png

Luneta je inspirovaná přes kopírák, včetně fontu čísel, pouzdro, lupa nad datumkou,

u ručiček se inpirace taky nezapře... :angry:

Jako optimista můžu doufat, že v MPM navrhli snad jen ten ciferník s arabskými číslicemi   :frusty:

Elton spravil nove Sporty? :D :D

Odesláno

Jestli jsou v automatu,tak mu rekni,ze bych je bral a at si koupi poradny hodinky ( nebo tatinek :-)).

Odesláno (upraveno)
  V 7. 4. 2016 v 17:13, kuncák7 napsal:

Jestli jsou v automatu,tak mu rekni,ze bych je bral a at si koupi poradny hodinky ( nebo tatinek :-)).

Jsou to baterky a i kdyby, tohle bych mu neřekl, jsou tady z fóra a tady se prodávají jenom pořádný hodinky ne :)

post-17935-0-50515300-1460050009_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
  • po měsících...
Odesláno

...esli můžu plevelit, tak Volnej pád mě hodně zasáh.. Film jak noha! Douglas je tam skvělej, ale ještě o fous lepší je policajt Prendergas na odchodu v podání Roberta Duvalla, alias Franka Burnse ve filmu M.A.S.H. Toho chlapíka mám hodně rád. Ani nevím, esli (zaslouženě) dosáhl na Oscara... Kdybych plevelil moc, tak zamáznout :-)

Odesláno
  V 24. 7. 2016 v 21:36, Tos napsal:

...esli můžu plevelit, tak Volnej pád mě hodně zasáh.. Film jak noha! Douglas je tam skvělej, ale ještě o fous lepší je policajt Prendergas na odchodu v podání Roberta Duvalla, alias Franka Burnse ve filmu M.A.S.H. Toho chlapíka mám hodně rád. Ani nevím, esli (zaslouženě) dosáhl na Oscara... Kdybych plevelil moc, tak zamáznout :-)

Neplevelis, jen je to o hodinkach, coz se stejne zvrhlo k pomluvam kupce :-)).

Proto o nich taky demone stale uvazuju, netrapilo by me je skrabnout ( trapilo, kecam, bojim se skrabnou jakekoli hodinky ), tyhle by nebyla vyjimka.

Odesláno
  V 25. 7. 2016 v 10:46, kuncák7 napsal:

...

Proto o nich taky demone stale uvazuju, netrapilo by me je skrabnout ( trapilo, kecam, bojim se skrabnou jakekoli hodinky ), tyhle by nebyla vyjimka.

Jsme na tom stejně, bez ohledu na cenu, chovám se ke každejm jak k malýmu pokladu. Teda teď jsem jedny dodrbal ve vlnách o kameny a taky se přiznám, že jsem věděl, že se to stane, ale teď si je vezmu na ruku, mrknu na ně a hned budu vědět kdy, kde a proč, ale to je opravdu výjimka, většinou mám na ruce dost palici a ještě k tomu půjčenou, to člověka naučí :)

• po měsících...
Odesláno

Aspon se na ty fotce mohla srovnat ta luneta, takhle to vypada fakt blbe. A za tu cenu sezenu v prodeji hodinky lepsi ( ne sice nove, ale s lepsim strojkem ), rikam to nerad, ale treba seika.

Odesláno
  V 17. 10. 2016 v 13:23, krtenek napsal:

Ta ochrana korunky je dojemná. A prej "Czech made".  :goof: 

Bude to ale asi fakt fotkou ( mel jsem je v baterce a ta ochrana korunky nebyla tak spatna ), tady vypada udesne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...