jast Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Hodinky vypadají super, neodolal jsem, ale objednal jsem si ty samé je přímo u Steinharta, čekám je každým dnem. Už se ně těším.
Ondrej71 Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2013 uplne ty same to asi nebudou. Toto je limitka pro dealery Steinhartu, 20 ks na cely svet. To co mel Steinhart v nabidce je trochu jina verze, ma bezny unitas, bez upravene Soigne. Ale i tak to budou paradni bronzovky V 28. 10. 2013 v 22:51, jast napsal: Hodinky vypadají super, neodolal jsem, ale objednal jsem si ty samé je přímo u Steinharta, čekám je každým dnem. Už se ně těším.
jast Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 To nevadí, nekuji je kvůli limitce ale proto, že se mi líbí. I tak jsou super .
Rolficzech Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Jak to? Píšou už týden, že Artikel ausverkauft... Píšou něco o polovině listopadu, ale čert aby se v tom vyznal. No nic, zítra tam volám, píšu... a snad i jedu. PS: Soigne to není, ale co už (hlavně ten bronz, ručky a ten cifr - ten je!).
jast Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Objednával jsem je 18.10. potvrdili, že je mají skladem, poslali Fa, platba proběhla v pořádku. Doufám, že bude vše OK a přijdou, ještě jsem od nich nic neobjednával
Rolficzech Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Odesláno 30. října 2013 To jast: tak dej vědět, až to dopadne
jast Odesláno 4. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2013 Dnes jsem viděl, že limitky jsou na prodej , jak to !!!!!!! Mě ještě nepřišly, urgoval jsem to a žádná odpověď
šíma Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 I Německá "rasa" postupně podlehla globalizaci a jejich pověstná preciznost, systematičnost a spolehlivost se rozmělnila v průměru. O tempora, o mores...
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) V 4. 11. 2013 v 21:49, jast napsal: Dnes jsem viděl, že limitky jsou na prodej , jak to !!!!!!! Mě ještě nepřišly, urgoval jsem to a žádná odpověď Je budu mit snad doma driv jak ty Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem mAra_
Horhe Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 V 6. 11. 2013 v 18:20, mAra_ napsal: Je budu mit snad doma driv jak ty tvl ty jedeš, to na sraz půjdeš z baťohem, né?
mAra_ Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 To je prave mit jeste nebudu - budou se posilat az v pondeli
jast Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak po třech urgentních e-mailech mi přišla včera odpověď, že až hodinky naskladní , což by mělo být každým dnem ( tedy co nejdříve) tak je pošlou a dají mi vědět e-mailem s číslem na sledování zásilky. Bohužel, spolehlivost je totálně v ..... a jelikož jsou hodinky zaplaceny dopředu ( 20.10.2013) nezbývá než trpělivě čekat. :-(
Ondrej71 Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 drzim palce at je mas co nejdrive, toto u Steinhartu byva problem, cekani... V 13. 11. 2013 v 15:41, jast napsal: Tak po třech urgentních e-mailech mi přišla včera odpověď, že až hodinky naskladní , což by mělo být každým dnem ( tedy co nejdříve) tak je pošlou a dají mi vědět e-mailem s číslem na sledování zásilky. Bohužel, spolehlivost je totálně v ..... a jelikož jsou hodinky zaplaceny dopředu ( 20.10.2013) nezbývá než trpělivě čekat. :-(
Návštěvník dabelM Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Ahoj, Café můžem dát u nás ve firmě V 28. 10. 2013 v 19:33, Rolficzech napsal: Hmm, jsou parádní. Měl jsem zálusk, ale než jsem si byl jistej, jsou fuč :-( Kdybys byl, Ondro, Brňák, platím kafe abych je viděl live...
jast Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2013 Tak včera nastal ten slavný den , když dorazila firma FedEx, a po 30 dnech dorazila očekávané zásilka od Steinhartu. Na fóru je dost skvělých fotografií s těmito hodinkami ale skutečnost je daleko lepší, hodinky jsou SUPER. Čekání stálo za to. Mosazné pouzdro má své kouzlo, vypadají opravdu super, dnes po denním nošení musím říct, že jsem se s nimi bez problémů sžil.
cretino Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 gratulujem k novym hodinkam..<br /><br />dovolim si ale nejake dotazy, to puzdro nie je mosadzne, ale bronzove a ked ti ta zasielka prisla priamo od Steinhartu, tak asi nemas limitku so strojcekom ST1 ale standardny model s Unitasom - mylim sa?
jast Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Jo jo, můj omyl v materiálu. Je to bronz a strojek Unitas 6497. Ale to jsem věděl už při objednávání, že je to strojek unitas, ale to mi nevadí. Jsem spokojen i tak :-)
Kondrys Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Ten bronz s hnědým řemenem vypadá neskutečně retro:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se