IzTaPa Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 pratele, kamaradi! mam desnou podzimni chronodepresi a chtel bych si koupit neco na hoooodne dlouho (takove ty 'definitivni'). chybi mi neco, co muzu vzit ke kosili i k triku, do 40mmidealne bez komplikaci, datumovka je okWR 50m, ale snad bych se i spokojil s 30m..zelezo nebo white goldidealne inhouse koukal jsem na BP aqualung, ale nejak jiskra nepreskocilato same ohledne Cellini Danaos...zkusil bych i Habringa (time only nebo jumping second), ale opet ten posledni klik tam neni...LC reverso si pujdu zkusit tento tyden chtel bych se idealne vejit do ~150k ceskych...
Chromatic Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Nejsou sice za 150, ale jen za 50. Zato nadherne. Inhouse, automat, 100menjoy...http://www.nomos-glashuette.com/en/watches/club/automat/
huhu4d Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 A co tak skusit nejake JLC master control ? Mozno by ti vyslo aj s nejakou komplikaciou, moonphase, power reserve alebo nieco v tom smere.
Ondoni Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Já bych šel, stejně jako huhu4d cestou JLC...Grand Master Ultra Thin Black. Díky té černé určitě univerzální a i k tomu triku si je dokážu představit....
SCIFI Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 oba víme co by jsi chtěl tak prodej přebytky a jdi do toho
Hasňa Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 (upraveno) Jestli totalni univerzal, tak asi na tahu. Aligator k tricku sice s privrenim vsech oci jde, ale neni to ideal. Vseumelci jsou vsechny Explorery od Rolexu, Aqua Terra od Omegy, ale treba i Marine od Nardina, ty budou drazsi. Kdyby nove Ingy nemely Etu, tak bych doporucil i ty. Pak tu jsou treba Glashuette Seveties na tahu. Edit: No AP RO jsou samozrejme ideal, ale tam jsme na jine cene. Upraveno 29. října 2013 uživatelem Hasňa
skalis Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Podle me taky ne .podla mna neni o com...
IzTaPa Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2013 oba víme co by jsi chtěl tak prodej přebytky a jdi do toho prave ze jsem necetl prilis povzbudive recenze na nove ROcka - kalibr 3120 prodelava klasicke 'detske nemoci' a spona se udajne rychle uvolnuje.. A co tak skusit nejake JLC master control ? Mozno by ti vyslo aj s nejakou komplikaciou, moonphase, power reserve alebo nieco v tom smere. Já bych šel, stejně jako huhu4d cestou JLC...Grand Master Ultra Thin Black. Díky té černé určitě univerzální a i k tomu triku si je dokážu představit.... asi jo, o tech uvazuju, ultra thin (bez vterinovky) jsou uzasne jednoduchy... Mas subyC, co furt resis.. jakoby nebylo udelem chronomagora neustale neco resit?
gougy Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 jak už tady bylo napsáno, AP RO 15300, 15400, nebo z levnějších se mi teď docela osvědčily tyhle, nejsou v reálu tak usedlé, jako někdy na fotkách a bezvadně plní účel "dress watch, ale ne až tak moc".
IzTaPa Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2013 JLC obdobi mam asi za sebou - ani master control ani nezabraly... nemate nekdo IWC mark XVI na zkousku? trochu jsem pozmenil nazor na 'oblekovky', kdyz u dusaka mel chlapil ke kravate na ruce ploprofy
furo Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 mark XVI je dobrá cesta. ja teraz hladám tiež "polo-oblekovky" a vyhráva sinn 556i, ale tiež operujem s výrazne nižším rozpočtom
skalis Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 A nebo Mark XV, ty jsou podle me lepsi univerzaly nez XVI.
Peta-Biker Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 (upraveno) JLC obdobi mam asi za sebou - ani master control ani nezabraly... nemate nekdo IWC mark XVI na zkousku? trochu jsem pozmenil nazor na 'oblekovky', kdyz u dusaka mel chlapil ke kravate na ruce ploprofy Ten chlap u Dušáka s Ploprofy byl prodejce? :-) Upraveno 29. října 2013 uživatelem Peta-Biker
IzTaPa Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2013 jojo - byl vcelku ochotny, vyzkousel jsem skoro vsechno non-tool od JLC
sibirnaya Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Mark XV jsou detsky hodinky, na to uz i gas prisel
IzTaPa Odesláno 29. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2013 Presne tak :-) a i takhle by to slo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se