Trojan Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 V 7. 11. 2013 v 9:52, Kapo napsal: Na to mám ženu, já bych neměl ty nervyOna mi řekla, že když jsem si to nafotil tak ať to projdu já, jinak to dělá sama (a s radostí). V 7. 11. 2013 v 11:50, jencekgs napsal: Tak jsem se chtěl včera nejakou fotkou pochlubit, ale nějak jsem nenašel odvahu. Jsou tu super fotky a rady zkušenějších jsou k nezaplacení. Super vlákno.Však najdi odvahu
Trojan Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Ještě by to chtělo trochu upravit křivky, ale tady aspoń ten ořez. Mě se to líbí víc. V 6. 11. 2013 v 23:19, funf5 napsal: To zase dostanu tu ženskou moc dolů a bez rámečku. Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem Trojan
McStinger Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 V 7. 11. 2013 v 11:50, jencekgs napsal: Tak jsem se chtěl včera nejakou fotkou pochlubit, ale nějak jsem nenašel odvahu. Jsou tu super fotky a rady zkušenějších jsou k nezaplacení. Super vlákno. No, zrovna ty sa nemáš čo za fotky hanbiť. Okrem toho sa domnievam, že Trojan založil vlákno skôr ako vzdelávacie. Takže ak máš pocit, že máš nedokonalé fotky, tak sem určite patria
funf5 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Ale ano, to by asi šlo, úpravy křivek to jsme u barev, jestli se nemýlím. To je věc se kterou si opravdu dlouhodobě moc nerozumím, když se do toho pustím, nakonec zjistím, že na mém ntb je to ok, ale jinde už ne... Asi by to chtělo nějakou kalibraci, nebo slušný monitor. V 7. 11. 2013 v 14:43, Trojan napsal: Ještě by to chtělo trochu upravit křivky, ale tady aspoń ten ořez. Mě se to líbí víc.
Trojan Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Určitě se při koupi můžeš podívat, jak vychází ve srovnán zobrazení, já se o to ale upřímně moc nezajímám.A přiznám se, že spíš než v JPG předělávám křivky rovnou v RAW a pak to v JPG moc neumím
McStinger Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 V 7. 11. 2013 v 14:43, Trojan napsal: Ještě by to chtělo trochu upravit křivky, ale tady aspoń ten ořez. Mě se to líbí víc. Rámik neriešim. Úprava je prehnaná, aby bolo vidieť, že to ide. Plus trochu presaturované, ale chcel som, aby bolo lepšie vidieť aj ležiacu postavu a nechcelo sa mi s ňou babrať samostatne.
Galil Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Dobrý vlákno s krásnýma fotkama :-) Taky sám pár přihodím, mám rád taky nože. Jedny z nejlepších jsou podle mě ty od kováře Hofmana z Hluboké, bohužel zatím žádnej nevlatsním, ale aspoň si je osahám při focení :-)
Trojan Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Líbí se mi, že barevné schéma fotky ladí s ručkou Edit: a samozřejmě i ty nože, to je moje další vášeň... Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem Trojan
Galil Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 A taky mám moc rád hory, tohle je pár záběrů z letošního putování po Rile (Bulharsko)
Galil Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 V 8. 11. 2013 v 18:26, Trojan napsal: Líbí se mi, že barevné schéma fotky ladí s ručkou Edit: a samozřejmě i ty nože, to je moje další vášeň... Ty jeho nože jsou ukrutný, když je mám v ruce, mám chuť všechny svoje prodat a koupit si za ně jednoho Hofmana :-)
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 @Galil, Tebe rád vidím, kamaráde. Putování po Golanech je (spolu s Mudžasovým expertním působením ve Vietnamu) pro mě nejlepším příběhem co jsem měl tu radost na netu číst...
Galil Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 V 8. 11. 2013 v 19:30, bandicoot napsal: @Galil, Tebe rád vidím, kamaráde. Putování po Golanech je (spolu s Mudžasovým expertním působením ve Vietnamu) pro mě nejlepším příběhem co jsem měl tu radost na netu číst... No nazdar, chlape, tak tady se toulaj starý dobrý nožofilové. Díky moc, dmu se pýchou
jencekgs Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Tak zkusím teda něco hodit, ale spíš než chlubení, bych se rád dozvěděl co příště udělat jinak kompozici, případně úpravy.Něco D40 + tamron 17-50 a něco TZ7.Když vidím fotky ostatních, pořád mi na mých něco chybí a nevím co. Jsem prostě začátečník
StanoBare Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Čo chceš , hlavne prvá je výborná. Máš tam krásny protiklad pohybu a "nemennosti" = voda vs. kameň. Edit: akurát by som orezal z výšky a zameral sa len na tento protiklad = nosná idea. Inak fajn. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem StanoBare
sibirnaya Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 sem hledal nejakou umeleckou fotku v mejch archivech, ale bud sou tam devky, nebo chast, nebo voboje, tak nevim, a za umelecky bych moh oznacit jen ty roztreseny foceny s dvema promile v krvi mozna..
marosh Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 No já sem taky chodím, abych našel fotku nějakého frajtru v makru, ale furt nic... Nuda, nuda, šeď...
Trojan Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 V 8. 11. 2013 v 20:05, jencekgs napsal: Tak zkusím teda něco hodit, ale spíš než chlubení, bych se rád dozvěděl co příště udělat jinak kompozici, případně úpravy.Něco D40 + tamron 17-50 a něco TZ7.Když vidím fotky ostatních, pořád mi na mých něco chybí a nevím co. Jsem prostě začátečník Hele máš to nějaké do červena a ten vršek do břehu je tam už takovej rušivej, zkusil bych to fotit na šířku. V 8. 11. 2013 v 21:57, sibirnaya napsal: sem hledal nejakou umeleckou fotku v mejch archivech, ale bud sou tam devky, nebo chast, nebo voboje, tak nevim, a za umelecky bych moh oznacit jen ty roztreseny foceny s dvema promile v krvi mozna.. Děvky, chlast i oboje jsou gut, občas mě dost překvapí co jsem všechno fotil...Navíc je to jediný, co je věčný, žejo...
StanoBare Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Už dlhšie som sa chcel spýtať na ďalší "trend" vo fotení. Teda neviem, či to nie je postproces v počítači, ale ide o desne "drsné" zábery, kde vidno každý chlp a póry na pokožke. Je to skutočne nasvetlením a fotením, alebo domalovánka v počítači? príklad http://www.lacotedesmontres.com/actu/Hublot-et-Laurent-Picciotto-devoile-une-montre-Cassic-Fusion-Jeans-tres-aventuriere-Une-allure-de-cowboy-des-temps-modernes-No_9977.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se