Sphinxx Odesláno 11. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Po 10-ti dnech jsem oprášil Herculíky, jdeme na minisrázek, tak se budou ukazovat, původně byl ale zájem puze o ukázku Monster . Nádhera, úplně mi vystřelila radost nahoru po chmurném dni .
marekparek111 Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 ty Herculy jsou fakt moc peknej kousek solidni oceli ;-)
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Děkuji za pochvalu . Jinak srázek na ČM se povedl, fotky prosím nechť dodá Vojta. Jinak děkuji za příjemný rozhovor, možnost omrknout moc hezké Archimedy a dobrou atmosféru .
siwi Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Tak tedy dobře Včera se konala taková menší minigenerálka na čtvrteční pražský sraz Chronomagu. Sešli se dva členové a troje hodinky. Konečně jsem si mohl osahat zde tolik opěvované a prezentované SEOKO Monster. Je to opravdu krásná hodinka a vůbec se nedivím, že jsou mezi uživateli tak oblíbené. Přehlednost, luminiscence i tah včetně spony s tlačítkovou pojistkou - vše na jedničku. Osobně bych asi uvítal spíše užší lunetu a větší ciferník, ale Monstra jsou Monstra, a tak to u nich prostě je. Kritizovat hrušku za to, že není jablkem, je blbost Žádný div, že je David ze svých nových Herculů tak odvázaný. Dokonce ani ta jejich hmotnost se mi nezdála tak tragická, jak to občas vyplývá z poznatků některých uživatelů. A tady doslova pár fotek:
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Teda Vojto, na to, že to bylo foceno za špatného světla mobilem, tak palec hore! A zase jsme u toho, ty Tvoje Archimedy na fotce prostě vypadají větší .
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Prošel jsem foťák a našel dvě "ucházející". Pořadí - Archimede , Seiko, Breitling.
jencekgs Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Chlapi snad jste na ty krásné hodinky nešahali těma špinavejma rukavicema:-) Jinak ty B jsou super. Než jsem vlez na chronomag, byla to má vysněná značka. Tady na fóru se mi vkus trochu ohnul jinam i z finančního hlediska. Jen poznámku k nošení. Ze začátku jsem se bál Ux kvuli ceně nosit. Zapomněl jsem je na ruce, když jsem šel do sklepa a podřel lunetu. Od té doby nosím hodinky každý den a nepřibyl ani škrábanec. Příjde mi, že čím se o ně víc bojíš, tím je to horší. Užívej a o výměnách nepřemýšlej.
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 jencekgs: Děkuji. Představ si, že ty rukavice jsou nové, ale hodilo to na ně nějaký špatný stín či co . Jinak k té opatrnosti, já se je nebojím nostit kvůli případnému ataku, ale abych je právě někde neodřel . Vojta potvrdí, že jsem fakt vůl, protože včera při popíjení piva jsem přes ně přehodil tu leštící utěrku, abych je nepolil pivem, kdyby něco - člověk nikdy neví. Asi musím pořádně dospět a vyrůst tady na foru, abych se trochu osmělil je nosit i venku. Dnes jdeme na jednání, takže je provětrám . Mimochodem, poslední fotka dokazuje perfektní lumi. Vytaženo z krabičky, nataženo, vylezl jsem na balkon (cca 1 minutu), hodinky odložím asi na 5 minut a jdu nafotit do tmy. Čili po minutě přirozeného nasvícení za denního světla, 5 minutách odložení a následném nafocení v absolutní tmě - nu a třetí fotka je výsledek lumi .
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Pro moderátory: Doufám, že nevadí moje častá aktivita zde ve vlákně, ale pojal jsem to jako kecací vlákno s možností neomezeně přidávat fotky .
siwi Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 V 12. 11. 2013 v 11:56, Sphinxx napsal: Teda Vojto, na to, že to bylo foceno za špatného světla mobilem, tak palec hore! A zase jsme u toho, ty Tvoje Archimedy na fotce prostě vypadají větší . No, podle mě je to prostě tím, že jsi ze svých Monster zvyklý na širokou lunetu. To se pak ciferník a možná i celé hodinky můžou jevit jako menší. V 12. 11. 2013 v 12:23, Sphinxx napsal: Prošel jsem foťák a našel dvě "ucházející". Pořadí - Archimede , Seiko, Breitling. Pěkný V 12. 11. 2013 v 12:24, jencekgs napsal: Chlapi snad jste na ty krásné hodinky nešahali těma špinavejma rukavicema:-) Ty rukavice vypadají na tý fotce teda vážně EE. Až jsem se zhrozil. Tak jsem je po příchodu domů hned zkontroloval a je to jen fotkou. Ony jsou totiž na prstech takový nějaký pomačkaný. David by nedovolil, aby mu někdo na jeho poklad šmatal hadrem od šmíru
Sphinxx Odesláno 12. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2013 Tak dnes jsme se byli provětrat . Hodinky mi naživo pochválil majitel jedné významné firmy a dokonce je zkoušel. Vtipné na tom bylo, že když je dal na ruku a zapnul, tak se mu protáčely na ruce , nu a já si budu muset prodloužit tah minimálně o jeden dílek, protože jsou mi hodně fest - opačný PARADOX . Jinak na oplátku jsem si zkusil jeho chronografové Baume&Mercier na krokodýlovi, ale nic se nekonalo. Pěkné hodinky, ale pro mě nic moc, mě osobně prostě "oblekovky" nejsou po chuti.
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Tak dnes na vzduchu . Paráda .
siwi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 ...mě baví, jak si je užíváš :-)
T1000 Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Vždycky jsem je tak nějak přehlížel kvůli integrovanému náramku nebo wr 100m. Teď vidím, že jsou to vlastně BOMBA hodinky a hlavně ten chronograf je hodně vyjímečný. A na ruce ti sedí naprosto skvěle. Gratulace k velké parádě!
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Siwi: Hrozně si je užívám , dnes jsem je vytáhnul jen tak pro radost .Pořád na ně koukám, prostě první chlapácký hodinky, tak jsem jak malej Jarda . T100: Děkuji za pozitivní reakci - potěší. Popravdě jsou super, fakt se jich nemůžu vynadívat. To je paradox, že si myslíš, že mi sedí, protože už včera mi to psal také jeden místní uživatel, ale popravdě neohnu zápěstí do úhlu, takže jsou tip-top.
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 A ještě jedna z večerního focení - je tam teda pěkná kosa .
siwi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 19:23, Sphinxx napsal: Siwi: ...Pořád na ně koukám, prostě první chlapácký hodinky, tak jsem jak malej Jarda ....Tak to bys ale potřeboval spíš dětský hodinky. Třeba BabyG nebo tak něco :-))
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 TVL Vojto, myslím, že ne, tady je srovnání , myslím, že moje radost je opodstatněná :D. Baby G to by nebylo ono .
siwi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Ale jo, jistá podoba tam je :-) Aspoň bys je trochu víc ponosil.
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2013 Prý jistá podoba tam je . Hele, já mám hrůzu, abych někde nepraštil AR. A hlavně, dneska tlačeniče v metru a já se asi 15 minut držel vrchní tyče - pro jistotu. Potřebuji rezervaci do Bohnic .
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.