Tikal Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Tak jednu věcnou k tématu, co Herkulesy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Tikal: dnešním dnem u nového majitele, srdcaře. A jsem rád, že šly do dobrých rukou. Jinak já nyní nové Steiny 47 a budu šetřit na PAM . Ale když jsem to dneska viděl u Dušáka, tak se asi určitě vrátím k Breitlingům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Tak to me mrzi, myslel jsem ze vydrzis s prodejem do pristiho tydne :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Bob123: Nešlo ani tak o mě, jako spíš o kupujícího, ten jim podlehnul na první pohled, nemohl jsem to natahovat a až do poslední chvíle, jsem prodej zvažoval, ale jdu dále a koupil je srdcař, což mě těší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Kde máš ty auta? nikde žádné nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 M3maniac: nevidíš. Smazal jsem to, aby se to nemotalo dohromady. Jinak BMW 3 Coupé V6 E46 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 V6 E46 . Asi nějaká raritka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Nechci tady už zatahovat auta, ale rád se poučím. Klasická série . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Ale nic, jen rýpu, bavoráky jsou řadové šestiválce, nikoliv do "V", tedy R6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Aha, tak to je jiná. V tom máš pravdu, myslel jsem 6 válec, nebyl jsem doslovný . Jinak konec autům v tomhle i ostatních topicích týkajících se hodinek. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Nechci tady už zatahovat auta, ale ...A to já sem klidně auta zatáhnu, protože jsem si dneska koupil hned tři :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.