IzTaPa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) http://www.monochrome-watches.com/when-freedom-of-expression-goes-all-horribly-wrong/ Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem IzTaPa
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 To mi připomnělo jednu pražskou káru... Vídám ji celkem často.Mohlo by to svým vytříbeným vkusem k sobě ladit...
Návštěvník Snow Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Proboha. Až dodnes jsem si myslel, že celkem relativně snadno dokážu rozeznat, co se nám to prohání na ulicích, ale tahle kamufláž mě dokonale zmátla. O jakou značku a model se vlastně jedná ?
organic Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Chudáčci Exploreři, tajně doufám, že je to fotomontáž. Odkaz radši neotevírám.
gougy Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ty Rolády prostě, co na to říct , to opravdu raději to Maserati coupé v khaki "kamufláži"
IzTaPa Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 tie by sadli Harrymu zrzek ma aspon trochu rozumu (a vychovani)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se