Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj lidi,

začal jsem pošilhávat po dalších Seiko hodinkách a potřebuju poradit s výběrem.

Ideálně by to měly být Seiko Brightz, quartzový pohon, perpetual calendar, kinetic auto relay,

S ocelovým tahem, jednoduchým černým nebo bílým ciferníkem, které se hodí k obleku. Cenu bych rád viděl

do 10 000 Kč.

Je někde na webu anglická specifikace? Našel jsem jen japonské stránky a japonsky fakt neumim :-)

Díky dopředu.

Posted

Ahoj lidi,

začal jsem pošilhávat po dalších Seiko hodinkách a potřebuju poradit s výběrem.

Ideálně by to měly být Seiko Brightz, quartzový pohon, perpetual calendar, kinetic auto relay,

S ocelovým tahem, jednoduchým černým nebo bílým ciferníkem, které se hodí k obleku. Cenu bych rád viděl

do 10 000 Kč.

Je někde na webu anglická specifikace? Našel jsem jen japonské stránky a japonsky fakt neumim :-)

Díky dopředu.

Ahoj zkus toto: http://babelfish.altavista.com/babelfish/t...p%2fpage023.htm. Perpetual calendar je ale tak za 15 000 CZK. To už je možná lepší za cca 400 USD Seiko Premier...

Posted

k vobleku quartz.... běž si pokecat s Čtvrtníčkem vo jeho pozadi,psech a dederóónu. Kua jsem už jak te diskutééér. seru se do všeho

Posted

k vobleku quartz.... běž si pokecat s Čtvrtníčkem vo jeho  pozadi,psech a dederóónu. Kua jsem už jak te diskutééér. seru se do všeho

Ty si s nim moc píšeš a potom přejímáš jeho styl. smile.gif

Posted

ne ... jsem jen trochu dost cinknutej......vyhrál jsem výběrovku a cejtím se jako mistr světa

Posted

ne ... jsem jen trochu dost cinknutej......vyhrál jsem výběrovku a cejtím se jako mistr světa

To jsem tušil, že jseš nějakej vysmátej. smile.gif

Posted

Na Safiho je spolehnutí - odbornik pres Seika :-) Spirity jsem měl - moc se mi libily, ale prodal jsem je nedávno, protože chci quartz. Tzn. presnost a nemuset porad natahovat korunku a menit datum.

Posted

Spirity jsem měl - moc se mi libily, ale prodal jsem je nedávno, protože chci quartz.

Žes neřekl ... mně natahování nevadí smile.gif

Brightz ale taky nejsou quartz. A do 10.000 asi taky nebudou.

Kineticy by ti cenově vyšly a při troše hledání se najdou i modely se střízlivějším designem.

Tak hodně štěstí.

Posted

Překlep. Takovou přesnost mají jen málokteré quartzy (třeba Citizen High Accuracy Quartz) a vůbez žádné mechanické.

Ale tak mne napadá, Seikám Brightz jsou docela podobné Orient Star Power Reserve. Jsou také hodinky vyšší třídy, ale do rozpočtu by ses vešel.