here Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Slusnej oddil, skvely stroj, 60h rezerva, slusi jim zelezo i kuze a jeste Ti zbyde na hodinky na kolo. image.jpg AT v 38,5mm jsou zase moc vysoký, takže bys řešil stejný problém jako u 42mm PO a AT v 41,5mm jsou zase velký. Já bych doporučil RLX Explorer 39mm. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem here
gas Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Expl 39 ? Nemit ty udesne kratke rucky, tak ok, ale ve stavajici podobe je silne nedavam...
PhoeniX Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Soprod A10 je tusim alternativa 2892 Dobré vědět, i takováto informace mě zajímá.
kloubik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Velikostne o 1mm pres limit, 42mm, ale matny titan a matna keramicka luneta podle me delaji naprosto skvely tool vzhled. Promakana spona, super lumi, pokud mas trochu problem s image Rolexu, tak tohle by to mohlo vyresit.
PhoeniX Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Mají-li být jediné, definitivní a na sibiř, tak vidím 3 možnosti, bez pořadí: Muehle Glashuette S.A.R. rescue timer ( foto vypůjčeno z prodejního vlákna) Rolex explorer I Grand seiko SBGX 093 - kdyby bylo libo quartz Je-li sibiř myšlena geograficky doslova, doporučil bych se zamyslet nad GMT komplikací, tedy opět bez pořadí rolex explorer II glycine airman Němci dobrý. O GS jsem přemýšlel v minulosti. Osobně mám SEIKO moc rád, ale pro definitivní hodinky mi nepasuje. Ani nevím proč, možná hloupé předsudky. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem PhoeniX
PhoeniX Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Z průměru 42mm jsem už vyléčen. Měl jsem OMEGA PO 8500. Po všech stránkách krásné hodinky, ale s..l mě He ventil a výška hodinek. Nakonec průměr pro mou ruku byl také moc velký. Takže skvostné TUDOR Pelagos také ne.OMEGA AquaTerra jsou pro mě myslím pořád velké a leštěnky k tomu.ROLEX SubC jsou už silně přes limit. Navíc se mi jedná spíše o značku, kterou lidé neznají. No tápu v tom... Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem PhoeniX
Petr_123 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Zkusím tyto, snad to není velká blbost:-) Ebel Classic Hexagon http://www.chrono24.com/en/ebel/classic-hexagon--id2272554.htm https://www.google.cz/search?q=Ebel+Classic+Hexagon&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TMN6UoD8Lujw4QT-nIBI&ved=0CDAQsAQ&biw=1280&bih=640
bacil.357 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Já bych to viděl na ty Mühle....
StanoBare Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 A čo tak Bremont Supermarine day/date? Puzdro 41mm, WR 200M, brúsená oceľ, otočná luneta, safír a v tme to pekne všetko svieti.(zdroj forum.atgvintagewatches.com, member piers)
StanoBare Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Pardon, neskorý večer, nevidím už. Priemer puzdra pre Supermarine s WR 500m je 43mm, pre model s WR 2000m je 45mm, ....takže veľké a tým bezpredmetné.
kloubik Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Ne kazdemu se asi na prvni pohled libi ty tenke rucky, ale kdyby IWC bylo pres limit, tak by to taky mohla byt varianta. 40mm, WR 100m sroubovaci korunka, brouseny tah a na kuzi budou vypadat skvele. K tomu strojek s patentovanym Woodpeck neck regulator.
railmaster Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Explorery I, prípadne II, aj Omega SMP sú dostatočne ploché, osvedčené, na ruke sedia a netlačia, len sú až príliš známe...Inak Muhle SAR by celkom zodpovedali zadaniu, Glycine taktiež.
kloubik Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Model 40mm ma WR 100m (pokud je to na webu spravne uvedeno) a to mi neprijde malo a maji sroubavaci korunku. Vetsi model 44mm ma WR jen 50m Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem kloubik
Ohm-Aztec Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Když už Bremont, tak potom Solo.
MarcelG Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Když už Bremont, tak potom Solo. má pouzdro 43mmhttp://www.bremont.com/chronometers/range/solo Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem MarcelG
cigi Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Nejsem si jist, že ty "pilotní" Muehle s datumkou vypadají jako něco, co má nárok být definitivní hodinky školeného chronomagora. Jakkoli se slova definitivní a chronomagor navzájem striktně vylučují, to phoenix samozřejmě ví.... Obávám se, že ty krásný Muehle S.A.R budou moc velký ( 42mm plus ty delší nožky) i vysoký, prý jen sklíško má 4mm. Hele, jako definitivní neokoukatelný a navždy tool kousky mi přijdou opravdu jen ty explorery I., nebo GS - jestli tedy seženeš na sibiři baterku. Kdybys chtěl lovit ve vintážních vodách, tak klasica IWC mark XII je dosud nepřekonán na piedestálu ověřen v čase. Z dnešního hlediska není zrovna tool, ale ve skutečnosti byl, je a bude. Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem cigi
pebe Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 má pouzdro 43mmhttp://www.bremont.com/chronometers/range/solo dělají i "dámské" ve 37mm velikosti
OpenMind Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Urcite by nebyla spatna volba SIF NART od JS watch. Docela odolne hodinky. Našel jsem ty SIF NART, protože jsem nevěděl, jak vypadají: http://jswatch.com/collection/sif http://oceanictime.blogspot.cz/2010/07/js-watch-co-sif-nart-official-watch-of.html http://www.hodinkee.com/blog/2010/8/2/the-sif-nart-a-1000m-watch-built-for-the-icelandic-coast-gua.html Průměr pouzdra 40 mm, výška 13,5 mm. Podle mě jsou krásně jednoduché a nenápadné.Pokud je ta Sibiř myšlena vážně, tak bych tam asi jako cizinec nechtěl mítna ruce hodinky Rolex nebo Omega...
PhoeniX Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 EBEL nejsou tool hodinky na tahu.Model BREMONT Supermarine je skvostně vyhotovený. Bude se ovšem lesknout na půl kilometru a obě varianty jsou rozměry nad limit 41mm.Nautische Instrumente jsou fajn. Mám rád jejich skutečně upravované strojky. Pro definitivní hodinky jim chybí některé detaily z mého subjektivního hlediska chápané jako rozhodující.JS Watch si mi líbí, cena za Etu v tomto balení je ovšem příliš. Sám nevím, co to vlastně bude a jestli vůbec něco. Prozatím určitě FISKARS X-27, tu si přeji už dlouho. Kde jsou časy, kdy jsem vzhlížel k tuctovým masovkám jako horologickému zázraku. Co je asi ještě důležité zmínit - rád bych perfektně, ale skutečně špičkově vyhotovený závit korunky. Jedná se o komponent, který je ze strany výrobců často podceňován.
PhoeniX Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Jaké závity má Sinn? Třeba právě na modelu T2? Samozřejmě nebo na úplně jiném modelu, není třeba se striktně držet otázky. Jenom pro zajímavost bych dodal, že RescueTimer jsem poprvé zaregistroval v roce 2003 a prodával se v několika variantách, včetně otočné lunety. Jsou to povedené hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se