Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, to je náhoda, já je nosím jen "svátečně". Předevčírem jsem je vyvětral na koncertě na černým krokodýlovi a dneska ráno je přehazoval zpátky na tah - no a když už jsem je měl v ruce...

Jinak jsem je ale celý léto zanedbával. Zápěstí momentálně 18,3 takže jsou trochu volnější.

post-26392-0-89321700-1443088612_thumb.jpg

• Odpovědi 358
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Spokojenost velika, ale kupoval jsem je synovi k narozeni a protoze neumim byt k hodinkam nalezite opatrnej, tak mu je nechci moc otloukat. A na druhou stranu chci aby jednou vedel, ze jsou po mne, a jsou stejne stary, jako on. Takze zase uplne v krabicce by nemeli vyznam. Doufam, ze pak nevleze na nejaky takovy chronomag a nezepta se me proc sou o par mesicu starsi, che.

Odesláno

Super nápad, myslím že to ocení, já bych hodinky po otcovi nosil hned, tyhle tradice se mi strašně líbí. Ještě se zeptám - jaký máš obvod zápěstí? Jaká ti vychází rezerva nátahu?

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, netuší nahodou někdo kde teď aktuálně nejvýhodněji koupit SARX017 ? Chtěl bych k ním dokoupit i tah, ale bohužel taky nevím kde a za kolik. Případně bych šel i do SARX015, ale mně osobně se moc líbí ta červeně zakončená sekundovka.

Prosím prosím o rady.

Díky všem

Odesláno
  V 22. 12. 2015 v 0:25, MíraMíra napsal:

Ahoj, netuší nahodou někdo kde teď aktuálně nejvýhodněji koupit SARX017 ? Chtěl bych k ním dokoupit i tah, ale bohužel taky nevím kde a za kolik. Případně bych šel i do SARX015, ale mně osobně se moc líbí ta červeně zakončená sekundovka.

Prosím prosím o rady.

Díky všem

už mám objednáno :)

• po měsících...
Odesláno

Nový přírůstek do rodinky už je doma. :clap: :clap:

post-36434-0-48295400-1458242040_thumb.jpg

post-36434-0-75945700-1458242057_thumb.jpg

Omluvte kvalitu, foceno telefonem za špatných světelných podmínek. Jsem to nevydržel do zítra.

Odesláno
  V 9. 1. 2014 v 13:11, misoo napsal:

chlapi este raz dik moc, cenim si a pozorne citam kazdy vas nazor ! :)

Stevo, daj pokoj s kravatou, ja tak maximalne rifle a kosela, to je moj oblek... :D jj, sbgr017 su fajne (osobne mi vsak vadia cervene indexy, sekundovka by bohate stacila myslim), a kuk aj sem, tuto je to tiez podobne... :)

IMG_4657_zpsf15f28e0.jpg

Dokonca aj ROAMER to má tak, ja taky uvažujem nad SARB / SARX alebo práve ten Searock ....? :helpsmilie: post-41342-0-69435800-1458468135_thumb.jpgpost-41342-0-92758400-1458468139_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

Vlastnim a nosim verzi s tmavym cifrem, SARX017 a jsou neskutecne univerzalni. Hodise k od vytahanemu triku az k obleku. Vybiral jsem mezi nema a SARG013 a obcas zvazuju, ze vymenim. Pak ale vzdy prijde chvile, kdy me necim opet dostanou. Umi byt nenapadne a pak vas naopak necim prekvapi a znova zaujmou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...