strejc Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Ahoj, to je náhoda, já je nosím jen "svátečně". Předevčírem jsem je vyvětral na koncertě na černým krokodýlovi a dneska ráno je přehazoval zpátky na tah - no a když už jsem je měl v ruce...Jinak jsem je ale celý léto zanedbával. Zápěstí momentálně 18,3 takže jsou trochu volnější.
strejc Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Spokojenost velika, ale kupoval jsem je synovi k narozeni a protoze neumim byt k hodinkam nalezite opatrnej, tak mu je nechci moc otloukat. A na druhou stranu chci aby jednou vedel, ze jsou po mne, a jsou stejne stary, jako on. Takze zase uplne v krabicce by nemeli vyznam. Doufam, ze pak nevleze na nejaky takovy chronomag a nezepta se me proc sou o par mesicu starsi, che.
PavelM Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Super nápad, myslím že to ocení, já bych hodinky po otcovi nosil hned, tyhle tradice se mi strašně líbí. Ještě se zeptám - jaký máš obvod zápěstí? Jaká ti vychází rezerva nátahu?
MíraMíra Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Ahoj, netuší nahodou někdo kde teď aktuálně nejvýhodněji koupit SARX017 ? Chtěl bych k ním dokoupit i tah, ale bohužel taky nevím kde a za kolik. Případně bych šel i do SARX015, ale mně osobně se moc líbí ta červeně zakončená sekundovka.Prosím prosím o rady.Díky všem
MíraMíra Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2015 V 22. 12. 2015 v 0:25, MíraMíra napsal: Ahoj, netuší nahodou někdo kde teď aktuálně nejvýhodněji koupit SARX017 ? Chtěl bych k ním dokoupit i tah, ale bohužel taky nevím kde a za kolik. Případně bych šel i do SARX015, ale mně osobně se moc líbí ta červeně zakončená sekundovka.Prosím prosím o rady.Díky všemuž mám objednáno
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Nový přírůstek do rodinky už je doma. :clap: Omluvte kvalitu, foceno telefonem za špatných světelných podmínek. Jsem to nevydržel do zítra.
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Díky, už jsou na ruce. První postřech je, že ten origo řemínek je takovej obyčejnej, bude to chtít něco pěkného od místních mistrů.
Rudykopalsson Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Přesně, koukám na fotky, říkám si hodinky pěkný, ale ten řemen, sjedu dolů a vidím, že to vidíme stejně:-) Jo a gratuluju
Jimmy-Jimmy Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Díky, jsou parádní, mám radost a pořád na ně koukám. Ten řemen je fakt tragický
AKUC Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 V 9. 1. 2014 v 13:11, misoo napsal: chlapi este raz dik moc, cenim si a pozorne citam kazdy vas nazor ! Stevo, daj pokoj s kravatou, ja tak maximalne rifle a kosela, to je moj oblek... jj, sbgr017 su fajne (osobne mi vsak vadia cervene indexy, sekundovka by bohate stacila myslim), a kuk aj sem, tuto je to tiez podobne... Dokonca aj ROAMER to má tak, ja taky uvažujem nad SARB / SARX alebo práve ten Searock ....?
Jimmy-Jimmy Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Udělal jsem si nějaké fotečky. Ostatní hodinky teď budou chvilku na druhé koleji.
Mischa80 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Trochu to tu oživím - kdo se chce pokochat, video je tu Mám cukání si je pořídit - SARX013...
Delapancha Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Vlastnim a nosim verzi s tmavym cifrem, SARX017 a jsou neskutecne univerzalni. Hodise k od vytahanemu triku az k obleku. Vybiral jsem mezi nema a SARG013 a obcas zvazuju, ze vymenim. Pak ale vzdy prijde chvile, kdy me necim opet dostanou. Umi byt nenapadne a pak vas naopak necim prekvapi a znova zaujmou.
Jimmy-Jimmy Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Když je tu zmiňka o rarxech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se