misoo Odesláno 11. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 borci krasne to mate, sarxy su pecka mam dotaz... co som mal sarxy, resp. viacere seika, tak neboli zosynchronizovane rucicky. napr. ked je presne 6 hodin, t.j. velka ukazuje presne na 12 index, tak mala neukazuje presne na index. akoby bolo treba posunut velku rucicku o nejaku minutku - dve - aj viac dopredu/dozadu. ako to mate na svojich sarxoch?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Mám to takhle, nepozoruji odchylku, aspoň ne výraznou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 U mě cajk, sedí. chtěl sem též vyfotit, ale sem to teď ve 4 propásl (asi o minutu, nebylo by to pak věrohodné), kvůli tomu štelovat se mi je nechce, jelikož dou dobře. Obávám se, že později už na to zapomenu. (To zní skoro jako výmluvy, že? ) Ale u SKX007 mi nesedí, ručky mají rozstřel, ale neřeším to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 On the way Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 kluci Seikový, titanový SARX055 asi v ČR nekoupím, co? nebo možná už nejsou vůbec?! díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 shewcza, delapancha... diky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 kluci Seikový, titanový SARX055 asi v ČR nekoupím, co? nebo možná už nejsou vůbec?! díky za info v Čr jsem je našel akorát na i-time jinak Seyia, Gnomon, Amazon mají In stock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Chlapi, můžete postnout fotku SARXů na zápěstí cca 18cm? Jsou boží, ale nevím, jestli nebudou už moc velké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) Já mám tak 18.5 a myslím, že v pohodě. Průměr mých 015 je 40mm (teď sem našel, že dokonce 39.5). Mám rád spíš menší hodinky a tyhle vyhovují, vlezou se v klidu pod košili, žádné obr budíky.Fotky na moji ruce najdeš o několik příspěvků zpět.edit- doplnění Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem Delapancha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Vypadají dobře. A kolik mají lug-lug mm si nepamatuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Momentálně mám 18cm přesně (měřeno před chvilkou). Tady máš jednu aktuální momentku a nějakou návnadu. (Mobilovky, tak sorry) S 18-ti centimetry ce fakt nemusíš bát na žádné frontě :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 To fahrtime: nepamatuju, ale dohledal sem na netu že prý 48.6, řekněme mezi 48 až 49 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Na 18 cm vypadají super ... teď to bude jen souboj černá vs. bílá a kde je koupit (současný rozpočet by odpovídal tak tomuhle): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Porovnáváš naprosto dva odlišné pohony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 To byla nadsázka ... ta Casia stojí cca desetinu. Nemáte někdo SARXy na prodej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 napiš mi na shewcza (uzenáč) seznam tečka cézet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 shewcza: budeš SARXy prodávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Sarxy ne, chodí dost do mínusu a nedrží rezervu nátahu, už mají domluvené lázně u Valise. A stejně je mám radši než sdgm. Kolegovi jsem nabízel právě sdgm003 na které jsem už dal inzerát. Jsou skvělé jdou přesně, a vydrží přes 50h v chodu i přesto všechno mám raději sarx, které dělají -30/24h a zastaví se po 30h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Cool fotky s těma kapkama na skle. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fahrtime Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 shewcza - než ty SDGM prodáš a SARX dáš do servisu - bylo by možné si oboje hodinky někde omrknout / srovnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se