strejc Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Áno, áno, veď som zvyše týždeň sám seba prehováral: "chtěl si přece světlý ne, tak nebuď baba, přece nevyměkneš a neobjednáš si zase s tmavým cifrem?!" No neľutujem, ale krásné sú moc aj tie tmavé.
misoo Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Hehe, chapem Keby som mal viac tmavych, tak si viem tieto predstavit aj biele, na slnku tie pasiky musia byt paradne. V tmavom tak nevyniknu si myslim. <br />Davaj dalsie fotky, hlavne wristshoty z roznych uhlov, nech si poobzeram ten tah
nickolas Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 strejcu díky za foto světlých...jsou báječné (fotky i SARXy!!!)ten "industriální" tah se mi strašně líbí...a díky Toblinovi už vím proč...inspirace Ingama se nezapře
Qwuiddo Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Tak už na mě doma taky čekají černé sarx015 na tahu. Bohužel se tam dostanu nejdříve až příští víkend, nechápu proč jsem si to neposlal do Prahy do práce . Myslím, že tyto tu ještě nejsou, tak jsem příští víkend hodím nějaký obrázek .
nickolas Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Takova skolacka chyba!!! Kdo to ma vydrzet... Jsem strasne zvedavy na osobni pocity, docela o nich uvazuju. Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
blam Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 V 8. 2. 2014 v 13:02, Qwuiddo napsal: Tak už na mě doma taky čekají černé sarx015 na tahu. Bohužel se tam dostanu nejdříve až příští víkend, nechápu proč jsem si to neposlal do Prahy do práce . Myslím, že tyto tu ještě nejsou, tak jsem příští víkend hodím nějaký obrázek . Kolín není tak daleko od Prahy. :-D Já bych to teda nevydržel. Jinak moc pěkné vlákno Mišo. Já jsem zatím k decentním hodinkám nedospěl. Vypadá to, že bych měl vice navštěvovat chronomag. :-D :-D
Qwuiddo Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) V 8. 2. 2014 v 18:33, blam napsal: Kolín není tak daleko od Prahy. :-D Já bych to teda nevydržel. Mno už plánuju nějakou škvírku v týdnu, kdy bych pro ně mohl zajet edit: ale nevim, nevim, uz se bude hrat hokej Upraveno 8. února 2014 uživatelem Qwuiddo
Locque Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 misoo co je to za gumu? Vypadá to neuvěřitelně skvěle...
Qwuiddo Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 misoo - jaký máš obvod zápěstí? Já se právě bojím, že mi budou pocitově malé.Ale nez tady umrit pri cekani na ty spravne aqua terry, tak radsi na chvilku ukojim chronobundus timto
misoo Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Locque: Guma je Fortis kaucuk k B42 O.C., tiez 20mm, sedi tam vyborne, si nadavam ze som to nevyskusal skor... <br />Qwiuddo : zapastie mam 18-18,5 a pocitovo niesu vobec male. Na tahu budu posobit vacsie. Tiez som hladal AT a tieto su skvela nahrada, pritom su vdaka svojskemu puzdru celkom originalne. Povedal by som ze je to taky mix DJ/AT/SARB
blam Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Až Vás pánové přestanou za měsíc či dva bavit ozvěte se mi prosím.
blam Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Jen koukám na Seiyajapan a tam píšou, že Max wrist size: 18.5cm(7in1/4). Co je to za chámotinu? Jinak u mě vedou SARX015. Jen u všech ten nápis automatic a 23 šutrů bych opravdu oželil. Upraveno 8. února 2014 uživatelem blam
misoo Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Ohladne toho rozmeru som napisal Seiyovi, dufam ze je to nejaka blbina... Aj ked japan domestic.... :/
blam Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 (upraveno) No pokud to bude real, musel bych na operaci se zapestim. :-D Upraveno 9. února 2014 uživatelem blam
Qwuiddo Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 Možná by stačilo objednat pár dílků tahu v Altru .Nicméně, jestli to tak je, tak asi dostanu záchvat vzteku
blam Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Odesláno 9. února 2014 To je pravda uz jsem myslel, ze budu muset pod kudlu. :-D Qwuiddo uz jsi byl doma? :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se