Qwuiddo Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Nebyl a jedinej den v tydnu, kdy se tam mozna dostanu je pondeli, tak uvidime zitra .Pak az patek vecer nebo sobota dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Jen koukám na Seiyajapan a tam píšou, že Max wrist size: 18.5cm(7in1/4). Co je to za chámotinu? Jinak u mě vedou SARX015. Jen u všech ten nápis automatic a 23 šutrů bych opravdu oželil. Nebude to delka tahu? Na max obvod zapesti to je dost malo... Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Pri sarboch je tiez uvedene max 18,5 a ten tah bol asi naozaj na max 18,5 cm ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Stevo, to co som skusal na zraze si mal komplet tah, alebo si mal nejake dieliky odobrane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Dva dieliky mi ostali v krabicke a obcas sa mi zda, ze som mal len jeden odobrat, Skratka hodinky urcene pre japonsky trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) tak to bude potom ok, kedze som to natesno, ale zapol skusim seyiovi povedat, nech mi pribali jeden - dva dieliky navyse pre istotu (a pre pripadneho dalsieho majitela) (dnes rano som si meral - 18cm) Upraveno 9. února 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Clovek musi niektore prispevky chapat v kontexte a davat si pozor, aby mu nik necital za chrbtom, inak by mi doma zakazali pristup na toto forum (dnes rano som si meral - 18cm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 tak to bude potom ok, kedze som to natesno, ale zapol skusim seyiovi povedat, nech mi pribali jeden - dva dieliky navyse pre istotu (a pre pripadneho dalsieho majitela) (dnes rano som si meral - 18cm) Misoo dobre si udelal. Ja se ted meril a mam 19 cm. Dva navic se MI budou hodit. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 No, bude to potom hodinky za 200 a dielik á100 <br />Zatial sa Seiya neozval... <br /><br />Tak rezerva druhy krat zmerana, tento krat 56 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Díky za info o rezervě. Stále se na ně nemůžu vynadívat a DS-1 už se třesou v krabičce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 (upraveno) tak konecne dorazil tah... skusim strucne - kvalitou neprekvapil, ale ani nesklamal, taky standard by som povedal. dizajnovo je to paradicka, v podstate je cely bruseny a leskle casti sa k slovu dostavaju malo, zato velmi rafinovane, cele hodinky posobia takym antracitovym dojmom a na tahu ich odporucam aj pre vacsie zapastia (vybrate mam 2 dieliky a mam ich jemne na volno (ruku mam 18cm)), cifernik aj tah maju nemalo hran, posobi to moderne a hadze fasa odlesky. cervena sekundovka teraz vynikne este viac, musim povedat ze stala za kazde jedno ? navyse ! rozmery tahu su 20/18/3mm Upraveno 28. února 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 este jedna profilovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ten tah se mi fakt libi Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Moc pekne to mas Miso. Jeste te neomrzely? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Diky, zatial neomrzeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Nevadi. Ja si pockam. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Na tahu super, na kůži k obleku, na NATO doma, proč by ne. Kaučuk B42 se zdá příliš mohutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Presne tak! Chce to este par koziek, nieco menej elegantne ako 'krokous'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 happy som... furt su ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se