Přejít na obsah

Seiko SARX

misoo

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 358
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jen koukám na Seiyajapan a tam píšou, že Max wrist size: 18.5cm(7in1/4).  Co je to za chámotinu? Jinak u mě vedou SARX015. Jen u všech ten nápis automatic a 23 šutrů bych opravdu oželil.  :giljotiini:

Nebude to delka tahu? Na max obvod zapesti to je dost malo...

Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to bude potom ok, kedze som to natesno, ale zapol :) skusim seyiovi povedat, nech mi pribali jeden - dva dieliky navyse pre istotu (a pre pripadneho dalsieho majitela) :D

(dnes rano som si meral - 18cm) :D 

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

tak to bude potom ok, kedze som to natesno, ale zapol :) skusim seyiovi povedat, nech mi pribali jeden - dva dieliky navyse pre istotu (a pre pripadneho dalsieho majitela) :D

(dnes rano som si meral - 18cm) :D 

Misoo dobre si udelal. Ja se ted meril a mam 19 cm. Dva navic se MI budou hodit. :-D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

tak konecne dorazil tah... skusim strucne - kvalitou neprekvapil, ale ani nesklamal, taky standard by som povedal. dizajnovo je to paradicka, v podstate je cely bruseny a leskle casti sa k slovu dostavaju malo, zato velmi rafinovane, cele hodinky posobia takym antracitovym dojmom a na tahu ich odporucam aj pre vacsie zapastia (vybrate mam 2 dieliky a mam ich jemne na volno (ruku mam 18cm)), cifernik aj tah maju nemalo hran, posobi to moderne a hadze fasa odlesky. cervena sekundovka teraz vynikne este viac, musim povedat ze stala za kazde jedno ? navyse ! ;)

rozmery tahu su 20/18/3mm

post-22327-0-24372700-1393596024_thumb.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...