African Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Hezký, věc se povedla, kluk se směje Ten košíček by se mi na lahváče také hodil" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 14. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Paráda, tohle mě dnes opravdu potěšilo. Díky za nápad, příště jdu do podobné akce znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Tohle mi před víkendem přistálo v mailu Upraveno 11. února 2014 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Smekám pánové. Je mi líto, že jsem tu ještě nebyl etablovaný, když to běželo, příště se přidávám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Konečně něco z Bruselu, co neni píčovina Super, Kubo, máme rovnou i wristshot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Tak tohle me dnes potesilo, diky za update Kubo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Jéé, to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Hoši jste fakt dobrý. Před časem jsem si ještě se zájmem přečetl vlákno o tom starém pánovi s tím psíkem. Takový věci, i když je jen čtu u telky na mobilu mi dodávají ohromnou energii do života všeobecně. Děkuji a smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 chalan vyzera ze ma radost. som rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Konečně něco z Bruselu, co neni p..ovina Díky Kubo - vybral jsi moc pěkný model! A mladej se učí rychle! Moc rád jsem se zúčastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Tak to je super!Co provedeme priste? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 No já bych využil toho, že nás bylo celkem dost a čas od času takhle někomu cíleně pomohl...osobně mi to dává daleko větší radost, než posíat peníze někam na na účet nějaké organizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 No já bych využil toho, že nás bylo celkem dost a čas od času takhle někomu cíleně pomohl...osobně mi to dává daleko větší radost, než posíat peníze někam na na účet nějaké organizace.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Neb mi nepřijde vhodné zakládat další vlákno, když se opět jedná o pomoc a podporu, s dovolením (vlastně bez) bych využil tohoto. Sem tam zavítám na stránky jako kickstarter, nebo některou z českých variant a něco podpořím, byť třeba jen 100,-Minulý týden jsem narazil na letní tábor pro lidi s mentálním postižením a poslal jim tam nějakou kačku. Trošku mě mrzí, že za týden, co to běží, se zapojily jen 4 lidi, tak mě napadlo to zmínit zde. Neslibují žádné super "odměny", ale uvádějí, že vybíraných 50k je minimum o co mohou žádat a zvládnou za to zafinancovat asi i několik příštích táborů. Pokud je to úplně mimo, nebo někdo víte, proč do toho nidko nejde, klidně do mě. Podotýkám, že nejsem organizátor, ani nejsem s touto akcí nijak spjatý, krom toho, že jsem jim pár korun věnoval - ty pokud se neposbírá celá částka, tak nedostanou a dary se vrací. Třeba se někdo přidáte, nebo vás zaujmou jiné projekty. https://www.hithit.com/cs/project/559/letni-tabor-na-pavlatce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Zrovna minulý týden jsem jim symbolicky přispěl, jen tak, a když jsem se dnes díval, o kolik pokročili, tak jsem se zděsil. Jen 900kčJeště zbývá hodně do konce, ale, twl, já to snad doplatím ze svého...... jde o 50K..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Tak se to trochu pohnulo, snad i díky chronomagu. Dovolím si ještě před víkendem posunout nahoru. Snad se někdo přidá. Přijde mi to jako dobrá věc, i když chápu, že to není dar přímo do rukou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se