kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října takže! gs na houbách! 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října smrdí dost... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října odpoledne i teď 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) sem to datum teda seřídil, aby nebyly potíže Upraveno 19. října uživatelem Šťovík 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října chlapi, mate to tu moc pekne, radost pohledet! chodil jsem se sem podivat na krasne a netradicni kousky tak dlouho, az se ucho utrhlo dnes mi prisly 4 1 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Velkéééééé, na to ruku bohužel mít nikdy nebudu, ale ať dělají velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října Dnes na novom remienku a musim povedat ze za mna dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Dnes na tahu. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října . 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Ta lumi na nich je skvělá zvlášť teď, když se dny rychle zkracují. Sice už ve svém věku nedávají "od soumraku do úsvitu", ale i tak jsou super 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října SBGF klub 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října SBGF jede! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Tak pro dnešek taky jednu do klubu SBGF 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 4 hodinami, Happy88 napsal: SBGF klub Jedny z nej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Užastne presne a krásne a dokonale spracovaný a jemný kovory ťah 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října V 29. 10. 2024 v 20:47, peter48 napsal: Užastne presne a krásne a dokonale spracovaný a jemný kovory ťah já mám s černým cifrem a pokukuju po takových se světlým cifrem, ale mám otázku nad čitelností, u většiny hodinek se světlým cifrem jsem měl trošku problém, ručky byly hůř vidět... ale zas by mě bavilo mít jedny tmavé a jedny světlé (tu barvu neumím pojmenovat )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října Pekne to mate, borci:)) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se