dr.sphinx Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Heč, já vim, ale nepovim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Co myslis ted Saso? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 pořád je to moc obecný...a jsou určitě hnusný a vůbec ti neseděj, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 (upraveno) Vôbec mu nesedia edit: až mu žliy navreli, ako ho tlačia Upraveno 27. června 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 ted uz to musi byt jasne nejen doktorovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 To budou ty... Nejake Grand Seiko.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 No ako? Si od rozkoše zadriemal, alebo čakáš na viacej híkačov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Já bych tipoval ukládání, vytrvejme .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Sorry hosi ukladal jsem syna, takze nikdo neuhadl? Tak dobra, v plne krase zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Tak jako ujde to, no Nízké hodinky a 44GS pouzdro = bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Gratulujem. Majú aspoň solár a rádio? . Chce to vidieť naživo, snáď bude príležitosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 (upraveno) Maximální odchylka +-10s/rok, me nové referenční EDC hodinky, jinak jsou to hustý lestenky! Upraveno 27. června 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Gratulujem. Majú aspoň solár a rádio? . Chce to vidieť naživo, snáď bude príležitosť.Nemaj, ale zato vteřinovka skáče pěkné po indexech, na příštím Seiko srazu ukazu! dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Jsou bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 tipoval jsem to na tyhle "bídy", ve hře byla teda ještě světlá odnož ale tak trochu jsem čekal černoty...hodinky to jsou krásný tak ať ti nějakej pátek vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Ti dám "bídy" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Dik panove, jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 jsou to teda SBGVnulanulasedm, povolení zabíjet? Jsou krásný, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Není jim co vytknout. Snad jen, že jsou tak klasické, až to časem může nositeli (jako já) připadat trochu strohé. Ale GS detaily z toho člověka vždycky vytáhnou. Nemůžu se vynadívat na datové okénko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Ano sbgv007, datumovka pekna, dobry je jak se ten datum megarychle preklopi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se