Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dobrý večer, pánové. Asi by se to tu dalo někde najít, ale nedaří se mi to. Kde je u nás možné si prohlédnout Grand Seiko modely? Je nějaký obchod, který je má standardně v nabídce? Koukám na to a snažím se odprostit od toho, že to jsou "jen" drahá Seika. Rád bych je tedy někde viděl naživo. A dávají na to slevy? Za retail to snad může koupit jen dobrodruh, ne? 😆 (omlouvám se, pokud jsem se někoho dotkl)

Odesláno
před 15 hodinami, Pan Wolf napsal:

Dobrý večer, pánové. Asi by se to tu dalo někde najít, ale nedaří se mi to. Kde je u nás možné si prohlédnout Grand Seiko modely? Je nějaký obchod, který je má standardně v nabídce? Koukám na to a snažím se odprostit od toho, že to jsou "jen" drahá Seika. Rád bych je tedy někde viděl naživo. A dávají na to slevy? Za retail to snad může koupit jen dobrodruh, ne? 😆 (omlouvám se, pokud jsem se někoho dotkl)

Že si GS může koupit jen dobrodruh je už pasé. Pokud tě GS zajímají, začal bych u nějakých quartzů, zpracované jsou na stejné úrovni jako ostatní modely - ale chápu, že mechanika (nebo SD :) ) je mechanika. 

Odesláno

@Pan WolfCo třeba KOSCOM? Jak výe kvalifikovaně zmiňuje kolega @dr.sphinx (který si s GS zažil své - zlí jazykové tvrdí že pár japonských výstupních kontrolorů kvůli jeho perfekcionismu dokonce muselo spáchat seppuku před nastoupenou závodní jídelnou), v tomhle světě existuje více úrovní - a konkrétně modely se zcela plynule běžícím Spring Drive strojkem jsou naprosto samostatná hodinková liga, kterou nikdo jiný nedělá a neumí.

Odesláno

sbírku jsem vytvořil z @misso hodinek, nyní mám kovotah na všech, vyšší ambice a cíle ohledně gs zatím nemám :))

troufnu si říci, že jsem spokojený 🙏🥰🙈

jsou to všechno levnější téměř vintage kousky, přesto dokonalost provedení je fascinující a nemusím řešit servis..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 10
  • Díky 1
  • Dát hlas 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...