Jump to content

Zmazanie témy a zablokovanie účtu

Guest HallderAntique

Recommended Posts

Guest HallderAntique
Posted

Dobrý deň , chcem sa spýtať prečo mi bola zmazaná téma aj zablokovaný účet , predával som pár kúskov zo zbierky , adminom mi bolo povedané , aby som pridal fotky neakých hodiniek , to som aj spravil a následne bez vysvetlenia bol vyhodený . Velmi rád by som prijal neaké vysvetlenie , alebo potom neaký návod ako postupovať . 

Guest HallderAntique
Posted

Ako čítam pravidlá neporušil som ich . Riadil som sa pokynom administrátora pridať fotografie ...

Posted

Dostals radu že máš dát nějaké fotky,ale ne inzerát k prodeji.Tak jsi mohl napsát 50příspěvků a dát inzerát k prodeji a tak budeš čekat půl roku,bohužel pro Tebe.

Guest HallderAntique
Posted

Ved predsa celá tá téma sama o sebe bol inzerát k predaji , bolo teda logické , že hodinky ktoré pridám sú k predaju . Ak ste to mysleli tak , že najprv ich mám ukázať a až potom dať k predaju stačilo poslať varovanie alebo pod . Došlo tu len k zlému pochopeniu..vašej správy .

Môžem teda dostať svoj účet z predtým naspať ? 

Popr . kde teda môžem tuto  inzerovať hodinky , ktorými sa chcem pochváliť , ked už nie priam predávať ? 

Posted

Aspon 50 smyslplnych prispevku a pul roku na foru,do te doby nelze nic prodavat sam-tot malej vynatek z pravidel. Mel sis je predem precist,nez neco porusis. Pak se nediv.

Posted

Ved predsa celá tá téma sama o sebe bol inzerát k predaji , bolo teda logické , že hodinky ktoré pridám sú k predaju . Ak ste to mysleli tak , že najprv ich mám ukázať a až potom dať k predaju stačilo poslať varovanie alebo pod . Došlo tu len k zlému pochopeniu..vašej správy .

jsi llama nebo narychlo sbiras prispevky???

--

Pravidla přispívání v kategoriích "Prodám-Koupím-Vyměním"

Dealeři a prodejci NEMAJÍ povoleno zveřejňovat příspěvky ani zde!

Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Prodejni fórum je otevřeno pouze lidem s minimální dobou registrace 1/2 roku a minimálním počtem 50 příspěvků. Pokud chcete jen prodávat a né diskutovat, jděte to raději zkusit v nějaké komerční aukci nebo bazaru.

Členové s méně než 50 příspěvky mohou zakládat vlákna a přispívat jen v sekci koupím.
Guest HallderAntique
Posted

Umim cist , na moju otázku ani jednu ani druhú nič z toho neodpovedá , netreba sa chovať k nováčikovy na fore ako k neakému odpadu . Dakujem pekne

Kuncak , rozumel som tomu , fotky hodiniek k predaju som pridal do témy neboť na to upozornil admin , možno som ho zle pochopil . O porušenie pravidiel som sa nesnažil

Posted

Umim cist , na moju otázku ani jednu ani druhú nič z toho neodpovedá , netreba sa chovať k nováčikovy na fore ako k neakému odpadu . Dakujem pekne

Kuncak , rozumel som tomu , fotky hodiniek k predaju som pridal do témy neboť na to upozornil admin , možno som ho zle pochopil . O porušenie pravidiel som sa nesnažil

sibir ti do tveho minuleho vlakna napsal, ze jsi dostal vyjimku a ze ti ucet nezrusil hned, kdyz jsi se snazil prodavat svoje hodinky predtim, nez jsi nasbiral 50 prispevku. stejne tak jsi v tom minulem vlakne mel napsano, ze mas treba zkusit vyfotit to, co mas na ruce a dat to do vlakna 'co mate prave na ruce'.

nechapu, co jsi z toho nepochopil - pokud je tu nejaka jazykova bariera, priste ti to moderator muze napsat v nejakem neutralnim jazyku.

Kristepane, aby jste kolegu hned neukřižovali !!!!

to neni o ukrizovani, ale elementarni schopnosti pochopit jasne psany text, ktery vsichni, kdo ho tu - jak ti rikas - krizuji, pochopili velice dobre...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...