Guest HallderAntique Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Dobrý deň , chcem sa spýtať prečo mi bola zmazaná téma aj zablokovaný účet , predával som pár kúskov zo zbierky , adminom mi bolo povedané , aby som pridal fotky neakých hodiniek , to som aj spravil a následne bez vysvetlenia bol vyhodený . Velmi rád by som prijal neaké vysvetlenie , alebo potom neaký návod ako postupovať .
People Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 zacal by som tu http://forum.chronomag.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules
Guest HallderAntique Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ako čítam pravidlá neporušil som ich . Riadil som sa pokynom administrátora pridať fotografie ...
bohus76 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Dostals radu že máš dát nějaké fotky,ale ne inzerát k prodeji.Tak jsi mohl napsát 50příspěvků a dát inzerát k prodeji a tak budeš čekat půl roku,bohužel pro Tebe.
Guest HallderAntique Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ved predsa celá tá téma sama o sebe bol inzerát k predaji , bolo teda logické , že hodinky ktoré pridám sú k predaju . Ak ste to mysleli tak , že najprv ich mám ukázať a až potom dať k predaju stačilo poslať varovanie alebo pod . Došlo tu len k zlému pochopeniu..vašej správy . Môžem teda dostať svoj účet z predtým naspať ? Popr . kde teda môžem tuto inzerovať hodinky , ktorými sa chcem pochváliť , ked už nie priam predávať ?
kuncák7 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Aspon 50 smyslplnych prispevku a pul roku na foru,do te doby nelze nic prodavat sam-tot malej vynatek z pravidel. Mel sis je predem precist,nez neco porusis. Pak se nediv.
IzTaPa Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ved predsa celá tá téma sama o sebe bol inzerát k predaji , bolo teda logické , že hodinky ktoré pridám sú k predaju . Ak ste to mysleli tak , že najprv ich mám ukázať a až potom dať k predaju stačilo poslať varovanie alebo pod . Došlo tu len k zlému pochopeniu..vašej správy . jsi llama nebo narychlo sbiras prispevky??? --Pravidla přispívání v kategoriích "Prodám-Koupím-Vyměním" Dealeři a prodejci NEMAJÍ povoleno zveřejňovat příspěvky ani zde! Soukromé osoby mohou zveřejňovat prodejní příspěvky pouze v případě, že přispívají i do ostatních diskuzí. Prodejni fórum je otevřeno pouze lidem s minimální dobou registrace 1/2 roku a minimálním počtem 50 příspěvků. Pokud chcete jen prodávat a né diskutovat, jděte to raději zkusit v nějaké komerční aukci nebo bazaru. Členové s méně než 50 příspěvky mohou zakládat vlákna a přispívat jen v sekci koupím.
Guest HallderAntique Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Umim cist , na moju otázku ani jednu ani druhú nič z toho neodpovedá , netreba sa chovať k nováčikovy na fore ako k neakému odpadu . Dakujem pekne Kuncak , rozumel som tomu , fotky hodiniek k predaju som pridal do témy neboť na to upozornil admin , možno som ho zle pochopil . O porušenie pravidiel som sa nesnažil
Guest Snow Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Kristepane, aby jste kolegu hned neukřižovali !!!!
bohus76 Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Nesnažil ses porušit pravidla,ale porušil jsi je.Když něco nevím, ptám se.
IzTaPa Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Umim cist , na moju otázku ani jednu ani druhú nič z toho neodpovedá , netreba sa chovať k nováčikovy na fore ako k neakému odpadu . Dakujem pekne Kuncak , rozumel som tomu , fotky hodiniek k predaju som pridal do témy neboť na to upozornil admin , možno som ho zle pochopil . O porušenie pravidiel som sa nesnažil sibir ti do tveho minuleho vlakna napsal, ze jsi dostal vyjimku a ze ti ucet nezrusil hned, kdyz jsi se snazil prodavat svoje hodinky predtim, nez jsi nasbiral 50 prispevku. stejne tak jsi v tom minulem vlakne mel napsano, ze mas treba zkusit vyfotit to, co mas na ruce a dat to do vlakna 'co mate prave na ruce'. nechapu, co jsi z toho nepochopil - pokud je tu nejaka jazykova bariera, priste ti to moderator muze napsat v nejakem neutralnim jazyku. Kristepane, aby jste kolegu hned neukřižovali !!!! to neni o ukrizovani, ale elementarni schopnosti pochopit jasne psany text, ktery vsichni, kdo ho tu - jak ti rikas - krizuji, pochopili velice dobre...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.