organic Odesláno 1. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Špelda, pěkná flanelka Snažím se vyfotit PBJ a to prostě nejde zachytit...Jeden z nejhezčích matrošů, co jsem měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Za mě dneska Cryptic denim od Rogue Territory a košile od UES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 @organic díky Tome, před chvílí dovezlo UPS, zatím nerozbaleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Myslím, že s něma budu kamarád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 @BrotHell absolutní paráda ta košile, na kolik tě vyšla? @Diamondking kolik uncí jsi bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 @fijoklasických 15,7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 (upraveno) Objednal jsem black v 555 Upraveno 2. března 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Před hodinou, fijo napsal: @BrotHell absolutní paráda ta košile, na kolik tě vyšla? Snipnul jsem novou z Ebaye za lehce přes 4k z Německa. Zamiloval na první pohled a jelikož je to loňský model co se v evropských velikostech (3/L) moc nedá sehnat, tak jsem šťastnej jak blecha a nesmim přibrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 @BrotHell když přibereš, tak holt budeš muset pořídit další @Diamondking taky mám 15,7 a jsem překvapenej, jak strašně změkly... na druhou stranu sou zas pohodlný jak tepláky Teď taham IH a jejich non selvedge piqué cotton. Taky zajímavá věc, taková kimonovina, tvrdší než sashiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 @fijotak to vypadá dost dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 @Diamondkingmohu se zeptat, jakou jste zvolil velikost? Chci si taky pořídit Momo ve střihu 0306, ale nejsem si úplně jistej… Zda jít do mý obvyklý velikosti, což je 30, nebo raději vzít 31. Skoro všude píšou, že u tohoto modelu je lepší size up, tak se jen chci ujistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Obvykle mám velikost 34, tedy jsem vzal mojí velikost. Jak jsem psal výše. Taktak jsem do nich vlezl, ale teď už to je v pohodě. Jediný malý problém mám s tím, že když je sundávám, tak jsou dole úzké nohavice, ale nic tragického. Nicméně si myslím, že o číslo větší by se taky daly nosit. Mám raději těsnější modely, tak 0306 v mém rozměru mi vyhovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Díky moc za odpověď! Teď jste mi ale nasadil brouka do hlavy, protože jsem byl rozhodnut pro 31ky… Pravě těch nohavic dole se docela bojím. U 30 mají 15cm, což je fakt málo a 31 mají 16cm což se už dá. Ale jelikož chci model v prkenější váze 18oz, tak raději fakt vezmu ty 31. Snad nebudou moc velký přes stehna a v bocích… Ale zase lepší větší, než menší. Kdyžtak je hot soak snad zmenší. Pak dám vědět jak to dopadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 V 5. 3. 2023 v 15:13, fijo napsal: Teď taham IH a jejich non selvedge piqué cotton. Taky zajímavá věc, taková kimonovina, tvrdší než sashiko Co to je za číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 (upraveno) V 17. 3. 2023 v 12:48, Moty napsal: Co to je za číslo? 666s-PQ obarvený na černo Originál jsou nebarvený, ale bílou na kalhotách prostě nezvládám. Dělaly se z tohohle matroše i bundy, taky bílý... Upraveno 19. března 2023 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 @fijoto si barvíš sám? No teda klobouk dolů za odvahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 (upraveno) Zeptám se tady zkušených borců Nakonec jsem taky podlehl, pořídil Momotaro džíny, frajersky je ohrnul a nosil s RW 875. Ty mrchy mi ale po týdnu zvládli obarvit boty i tím kouskem selvedge švu. Zkusil jsem to z bot dostat saddle soapem, ale spíš jsem ten flek jen rozmáznul... a to už mě trochu sere Jak tohle řešíte? Jde to něčím rozumně vyčistit nebo na to prostě kašlete? Upraveno 30. března 2023 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 (upraveno) Normálně z kozenejch bot to jde mejdlem a kartackem. A většinou na to kašlu :-)) Upraveno 30. března 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Používám mýdlo od Jelena a 875 a indigo mizí, ale beru to jako patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 @PEtrSvšak to je ono, ta patina tam musí být..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se