špelda66 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 6 minutami, ragu napsal: Boží. Kdes objednával? tady https://stuf-f.com/en
sido Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 3 hodinami, špelda66 napsal: minulý týden mi darazila PBJ sashiko jacket type 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vypada fantasticky, ty PBJ sashiko veci jsou super, mam dvoje kalhoty a nosim je nejradeji ze vsech gati.... 1
berdych Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 3 hodinami, Harwey napsal: daj foto live prosim:) To jsem fotil já.
berdych Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 4 hodinami, špelda66 napsal: minulý týden mi darazila PBJ sashiko jacket type 3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle vypadá úžasně, ať slouží. 1
Harwey Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 3 hodinami, berdych napsal: To jsem fotil já. Myslel som na cloveku, alias oblecenu, som zvedavy ako to vyzera. Dik.
Irma Bunt Odesláno úterý v 10:44 Nahlásit Odesláno úterý v 10:44 V 1. 10. 2025 v 12:11, Irma Bunt napsal: S cenou jsem taky nějakou dobu bojoval. Nakonec jsem po přečtení různých recenzí a článků shledal cenu jako opodstatněnou. Kouknul jsem na všechny dealery IH v Evropě, ale nikdo nemá fialovou nebo zelenou v eLku skladem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zelená IH skutečně není k sehnání, obracím tedy pozornost na Flat Head. Bojuji trochu s výběrem velikosti. Přijde mi, že na 182cm a váhu 73kg (hrudník 97 cm) jsem mezi 40 a 42... Organic a vlcisko ve starších příspěvcích psali, že košile mají kratší rukávy, což nemám moc rád a zároveň nechci, aby to případně na mě vlálo. Jsou tu ještě nějací majitelé, kteří by mw případně pomohli nasměrovat?
špelda66 Odesláno úterý v 11:13 Nahlásit Odesláno úterý v 11:13 flat head jsou užší než IH Já mám od nich Wabash western, je to trochu jiný než IH - širší ramena, ale zase kratší rukávy, takže se musí nasčítat rukávy + ramena a porovnat s tím co ti sedí (já provnával s IH flannel XL) - Flat Head 42 mám cca 184cm a 85kg Rychlá odpověď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Harwey Odesláno úterý v 20:53 Nahlásit Odesláno úterý v 20:53 Niekto tu v minulosti hladal tricka so sirokym limcom. Toto vyzera dobre, len pisu, ze je mierne boxy shape a relaxed fit. Ja mam radsej mierne uzsie. https://www.fransboonestore.com/products/a-g-spalding-bros-6-5oz-tube-body-pocket-tee-white Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irma Bunt Odesláno včera v 07:59 Nahlásit Odesláno včera v 07:59 před 20 hodinami, špelda66 napsal: flat head jsou užší než IH Já mám od nich Wabash western, je to trochu jiný než IH - širší ramena, ale zase kratší rukávy, takže se musí nasčítat rukávy + ramena a porovnat s tím co ti sedí (já provnával s IH flannel XL) - Flat Head 42 mám cca 184cm a 85kg Rychlá odpověď Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, tak nějak bych si přál, aby mi padla Ale asi budu muset nakonec oželet nákup naslepo. I z tabulek vychází, že 40 bude mít na mě krátký rukávy a 42 bude moc volná na těle. Porovnávám s Indigofera Norris v M, která je OK a klidně by mohla být i užší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se