Pirx Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2015 organic: Dik, fakt trosku lepsi ceny, ale i lepsi vyber velikosti na tom Denimio... jsem puvodne chtel jenom nejaky tricka, co uz v DH nemaj, ale asi zkusim i nejaky dziny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Olalá, texasky za pětset vočí, 3 roky a dva měsice nošený. Každý den. Ten chlap v tom snad i spal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Ta barva na kapsách je bombová.3 roky jsem v žádnejch kalhotech nikdy nechodil teda:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 A to já zase jo. Ale ne tři roky každý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Toto sa pocita? Designed for the World Selvedge Project, a collection that celebrates the global denim community and showcases quality selvedge fabrics from around the world, this sleek jean is made from indigo-dyed 13.75 oz. selvedge American right-hand twill and features a modern slim-fitting silhouette. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Objednavka z Okayama denim ze 4. prosince.... vypada to, ze skrz celnici bez zbytecne pozornosti, nicmene ted je to napinavy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Neda se tam samozrejme dovolat, abych adresata upresnil, tak jsem zvedav, kam to teda nakonec budou dorucovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 (upraveno) Tak dopadlo to dobre. Matros tricek Momotaro dobrej, sice trochu mensi gramaz nez treba tricka od 3sixteen, ale furt dobry, nevypada ze by se to melo hned vytahat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Japonsko me bavi, faktura je dokument, tak byla zabalena extra v plastovejch deskach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: akorat s objednanim kalhot fakt nevim, furt mi to trefeni velkosti prijde jak rocket science. Upraveno 21. prosince 2015 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Perfektni a priste dej vedet at se muzeme domluvit najednou treba a slozit se na dopravu.Pokud by ti nejaky tricko nevyhovovalo, tak napis.Diky. .Tak dopadlo to dobre. Matros tricek Momotaro dobrej, sice trochu mensi gramaz nez treba tricka od 3sixteen, ale furt dobry, nevypada ze by se to melo hned vytahat... IMG_4162.jpg IMG_4163.jpg Japonsko me bavi, faktura je dokument, tak byla zabalena extra v plastovejch deskach IMG_4164.jpg edit: akorat s objednanim kalhot fakt nevim, furt mi to trefeni velkosti prijde jak rocket science. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Koza_c: Tricka mi jsou. Nemam vubec problem objednat pro nekoho neco navic, akorat zrovna z tohoto obchodu by to asi bylo kontraproduktivni - postovny je zdarma kamkoli na svete, takze je lepsi vic malejch balicku nez jeden velkej - ty tricka prisly v obalce jako trosku vetsi dopis, cili bez cla, kdyby toho bylo vic, tak to jeste ted rentgenujou na plzensky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 To je pravda vlastně to CLO i tak diky. .Koza_c: Tricka mi jsou. Nemam vubec problem objednat pro nekoho neco navic, akorat zrovna z tohoto obchodu by to asi bylo kontraproduktivni - postovny je zdarma kamkoli na svete, takze je lepsi vic malejch balicku nez jeden velkej - ty tricka prisly v obalce jako trosku vetsi dopis, cili bez cla, kdyby toho bylo vic, tak to jeste ted rentgenujou na plzensky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) No super! A když teda srovnáš trika 3sixteen a momotaro, tak která se ti zdají lepší? Myslím zpracování, matroš... Já moc nemusím ty momo bojový pruhy, ale černý trika od 316 mě lákají. Já už se měsíce ochomejtám kolem Iron Heart a dneska jsem to konečně rozsekl a zaplatil IH SEXIHXLSXA 13 (šílený kód). Limitka 300 ks, spolupráce mezi Iron Heart, Alden, Self Edge a Leather Soul. Tady je o nich něco. Kdyby někoho oslovily, tenhle maník má ještě dvoje. Mají pomatené velikosti, 33=36, 34=38.Objednal jsem 31, což by mělo být v reálu 34 v pase, poměřil jsem na svých džínách asi 5 parametrů, tak snad by měly sedět. edit: ze skoro černé by se měly časem vybarvit nějak takto. Líbí se mi, že nemají kontrastní žluté/oranžové nebo jiné nitě, a taky to, že narozdíl od mnoha IH nemají zip, ale knoflíky. Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 (upraveno) Organic: Zalezi jak ktery, ono to nejde moc porovnat, to 316 je 9oz. jersey custom knit in Canada, nacucany indigem, na omak je to takovy jako drsnejsi, drzi tvar tak, ze i kdyz si ho na celej den narves dole do dzin, vecer furt neni zmackany, akorat jsi celej modrej.Ty momotaro jsou proti tomu uplne normalni trika, matros Zimbabwe, tloustka normalni, ale subjektivne pevnejsi, nez co normalne koupis v krame... ty prouzky mi prijdou dobry, aspon to ma neco a neni to nejakej Superdry blabol co ted nosej vsichni... Nevim jestli nejlepsi, ale kazdopadne na noseni nejprijemejsi je triko od Indigofera, matros je napsano Supima bavlna, to je fakt top. Jeste mam objednany dve trika Pure Blue Japan, ty budou zase asi jiny, ale zatim je ani neodeslali, asi maj nejaky japonsky prazdniny ted. ... a pak teda jen tak na okraj, neni to uplne raw, ale sehnal jsem si sherpu od Levi's Vintage, a je to taky super, beranek je pravej chemlon, jako kostym do myho veterana dokonaly..... nejaky bony? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2016 uživatelem Pirx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 ... a pak teda jen tak na okraj, neni to uplne raw, ale sehnal jsem si sherpu od Levi's Vintage, a je to taky super, beranek je pravej chemlon, jako kostym do myho veterana dokonaly..... nejaky bony? IMG_4184.jpgto se teď nosí? .... mám jednu skoro funglovku, tak 25 let starou uloženku a paní mi řekla, že s tím nesmím opustit obydlí, páč je to prej pro vostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Hele, abych zbytecne nepropad dalsi utraceci manýře, vopatrně jsem vyzkoušel ty levis 501 shrink to fit. Namocil, nechal na sobe uschnout, odlecil nastydly ledviny a zacal honit paradu. Asi p roce obcasneho, zduraznuji obcasneho noseni mají díry v rozkroku. Na prdeli neni vyšisovaná štrajtofle, na zadní straně kolen taky nic ( ty sexy proužky), jen u toho kříže v rozkroku vydrbaná díra, teda dvě a pěkně jimi táhne. Je to nějaký divný, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Roman I: Mam je tu novy uz asi rok v supleti, bohuzel jsou mi ted desne velky... potvrzuju, ze latka je uz na prvni pohled tenka a evidentne nic nevydrzi... O kolik se to zmensilo tim namocenim? Ja mam ted velikost tak 35 a dziny jsou 38, tak jestli je mam vubec zkouset macet nebo rovnou vyhodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Já měl o číslo větší, normálně se rvu 35, 36 mi bývaj volný, a tyhle byly 34. jinak jsem kapku nalít prodavači, kterej tvrdil, že se to dost zkrátí na dýlku, ale skoro ani ťuk. Takže pro mě normál 35/32 tak by tyhle mrchy byly ideální 34/32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 akorat jsi celej modrej.No to mě posol bulvu. Snad to časem přestane špinit. Mě takhle krvácely jenom Unbranded za 70 babek..Na noseni nejprijemejsi je triko od Indigofera, matros je napsano Supima bavlna, to je fakt top.To zní dobře. Ještě jsem po vánocích někde v akci trika od eat dust, ale nevím, co je to za matroš. Já kupuju černé trika od Tchiba - tři kila za dva kusy. Vydrží toho dost.Jeste mam objednany dve trika Pure Blue Japan, ty budou zase asi jiny, ale zatim je ani neodeslali, asi maj nejaky japonsky prazdniny ted.PBJ - srdcovka, ale ty jejich ceny... sehnal jsem si sherpu od Levi's Vintage, a je to taky super, beranek je pravej chemlon, jako kostym do myho veterana dokonaly..... nejaky bony? Bomba džíska. Co stála? 500 bonů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Nudie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Můj model (organic) Já měl od nich jednou košili a by to dost hadr teda. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2016 Můj model (organic) Já měl od nich jednou košili a by to dost hadr teda. Ať slouží.Jj, vzpomněl jsem si na tebe .Jsou vcelku tenký, větší gramáž neměli ve velikosti. Teda, chtěl jsem na rozjezd jenom něco do trojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se