organic Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Od Nudie Jeans jsem měl košili z ebay. Dvakrát na sobě, a pak jsem ji hodil do koše. V porovnání s japonskými brandy je to kvalitativně trochu jiný level.Ale i cenově, včetně jejich slevové politiky a sezónních modelů. Klienta si asi najdou, ale já to nejsem
Koza_c Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Taky jsem byl prekvaoen, ze mi reklamaci obchod neuznal (nikdy se mi kalhoty timto stylem neprodrou az teda NUDIE).Jine mene kvalitni treba 501 nebo uplne radoby jeansy QUIKSILVER ktere mam na sekani travy. .Diky za info, dost mne zarazi ze ti Nudie neuznali tu tvou reklamaci, to mne celkem dost odrazuje. Zrovna od nich se mi totiz libi dost modelu Co myslis tim "jine mene kvalitnejsi" ? Ted mam treba tyhle CK a jsem s nima maximalne spokojenej(presto ze je mi jinak znacka celkem nesympaticka, ale proste je to presne to co hledam)http://cz.calvinklein.com/store/en/men/men-clothing/men-jeans/tapered-jeans-j3ej301654851--1
OndraPod Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Tak jsem trochu patral jak je to s kvalitou Nudies a problem je zda se prave u nepranych dry modelu, u kterych se ty tuhy vlakna proste casem zlamou. Takze pokud dry/raw denim ktery se nebude prat, tak urcite kvalitu z Japonska. Upraveno 27. června 2016 uživatelem OndraPod
OndraPod Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Odesláno 8. července 2016 Tak mi dneska dorazily dvoje Nudie Grim Tim - Navy Thunder a Dry Ring 34/32 a za mne spokojenost.Sedi perfektne a IMHO kvalita odpovida cene a urcite je na vyssi urovni nez bezna konfekce.Ten umely fading je trochu prasarna, ale je celkem decentni a byly to jediny Grim Tim s tmavym prositim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2016 (upraveno) Momotaro poutko a trocha toho šití okolo Upraveno 22. července 2016 uživatelem organic
teg Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Ahoj, nevim jestli to patri sem, ale co uz. Nedavno jsem si koupil kratasy momotaro a jsou bajecny. Neni to tedy dzinovina, ale nejaka west point latka ci co. A ted otazka. Daji se nekde sehnat cargo kratasy podobne kvality? Momotaro dela jen bez kapes na boku stehen. Hledal jsem a nenachazim. Podminka taky je, zapinani na knofliky. Zipum neverim, skrz spatne zkusenosti. Diky za pripadne rady.
Návštěvník qoyi Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 (upraveno) Mám takovou otázku pro kohokoliv kdo se víc vyzná. Jaký je všeobecný názor na značku Diesel? Jde mi čistě o Jeany, jelikož mám od nich snad všechny a zajímá mě, jestli bych nemohl být s kvalitou na vyšším levelu od jiné značky za víceméně stejnou cenu. Pokud má kdokoliv jakékoliv postřehy, budu za ně rád. //edit: nedávno jsem koupil kraťasy JoggJeans od Dieselu za 5k a fakt super, materiál bomba. Kvalitu (a trvanlivost) zatím jen testuji). Upraveno 11. srpna 2016 uživatelem qoyi
hopa26 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Ty jogg jeans nosim na masinu,mam troje.I kdyz se roztrhaji,nechaji se nenapadne opravit,ze to nejde poznat.Od dieselu obecne mam asi 8 jeans kalhot,vcetne limitovane black gold edice,ale popravde blizsi mi jsou kalhoty od TH,material je prijemnejsi na noseni,vydrz stejna. Pozor na fejky,casto se vyskytuji i na slevovych portalech.
hopa26 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Jinak tohle vlakno procitam moc rad,tohle je muj posledni prirustek ,pravda neni to nijak originalni,ale tyhle kecky se mi nosej nejlepe. https://www.dropbox.com/s/qf2l67r10a9bwa4/20160811_143023.jpg?dl=0 Kupuju je prubezne,mam vselijake limitky,jeste deti mych deti budou vzpominat na dedu,co mel bot vic nez kdektera baba.
Návštěvník qoyi Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Mi se od Dieselu ještě líbí jeanová bunda, ale kupovat ji asi nebudu, stojí celkem dost .. boty a mikiny od dieselu = špatná zkušenost + vysoká cena (v porovnání s kvalitou). Ale s jeanama jsem spokojen. Koukal jsem na to dokumentární video o Momotaro Jeans a možná bych je zkusil jako další jeany, až mi nějaký odejdou. Uvidíme jak to dopadne. Pro ty co již objednávali, jak dlouho trvá, než je dodají z okayamadenim.com ?
OndraPod Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 Tak jsem to vydrzel presne tyden, pak sly ty DRY 13,4 oz Grim Timy do pracky se zmekcovacem Jen na 15 min a porad jsou pekne tuhy, ale uz se aspon daji nosit, na barve se to nijak nepodepsalo.Kazdopadne jsem rad ze jsem narazil na tohle vlakno a sel do DRY/RAW verze, protoze si ty kalhoty muze clovek upravit k obrazu svemu, at uz je to snaha o super fading, nebo zachovani co nejtmavsi barvy(jako v mem pripade).
Pirx Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Organic: Prosim o nazor... se mi libej dziny... Potrebuju lehce min nez 36 palcu kolem pasu.... jsou to PBJ, ale RAW, velikost zmerena prodavacem bud 37.8, ze bych je hned namocil a MOZNA by mi pak byly dobre, ale ja je vlastne nechci ani namacet.... nebo 36.2, ktery mi budou ASI ok, ale jenom do prvniho prani, pak je neobliknu....?Je to 14oz, to se neda nosit vetsi... jak se to stahne paskem ten tlustej matros se zvlni pod tim, je to otravny...
Návštěvník Jagman Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Tak je neper ne? Zas pokud je vypereš třeba nejdřív po roce nošení tak už zůstanou ok ne?
organic Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Organic: Prosim o nazor... se mi libej dziny... Potrebuju lehce min nez 36 palcu kolem pasu.... jsou to PBJ, ale RAW, velikost zmerena prodavacem bud 37.8, ze bych je hned namocil a MOZNA by mi pak byly dobre, ale ja je vlastne nechci ani namacet.... nebo 36.2, ktery mi budou ASI ok, ale jenom do prvniho prani, pak je neobliknu....?Je to 14oz, to se neda nosit vetsi... jak se to stahne paskem ten tlustej matros se zvlni pod tim, je to otravny...Tak si kup menší ne? 34 by mohly mít v pase kolem 36... Ale bacha na stehna. Já vždycky měřím pas, šířku stehna u rozkroku a délku sedu, abych pak neměl odkrvený nohy a půl prdele venku Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem organic
Pirx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 No ty 34ky maj v pase 36.2 pred namocenim, tj prat je nemuzu pac pak budou mit tech 34 a to nevobliknu.
organic Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Ale houbeles, ono se to nošením zase natáhne. Nemůže se to srazit v pase o 5 cm. Ideální by byly 35 Nevím, který PBJ máš vybraný, ale některé materiály jsou hodně "flexibilní". To mě třeba štvě na Rogue Territory Slub Faders. Když jsou vypraný, jsou akorát, ale stačí den dva nošení a vyboulí se mi kolena a sundám je se zapnutým knoflíkem v pase
Pirx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Ale houbeles, ono se to....Dobre, dobre, objednavam teda ty mensi...
organic Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 Ale pak mě nebij přes hlavu a radši zhubni, když ti nebudou :D Můžu se zeptat odkud je bereš? Od PBJ mám dvoje čerňáky a modrý triko s dlouhým...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se