warann Posted February 20 Report Posted February 20 před 13 minutami, sido napsal: presne tak sem na tohle lempl, první sem mel triko od MbS na doporuceni kamose a uz sem nic jinyho nezkousel, ono to jejich reseni podpazi taky neni bezny a nevim jak bych si zvykal na jiny, holt staryho psa ..... Jj triangl
warann Posted February 21 Report Posted February 21 před 22 hodinami, warann napsal: Kde tohle beres? Jestli uz jsi to psal, tak sorry. Mne prave dosel balicek. Vyzkousim vecer. Jen si dycky rikam, proc ty debilni cedulky? MbS je ma aspon separatne nasity, takze jdou vyparat. A vyhodou bezesvych trik je samozrejme absence tech prisernych bocnich cedulek. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Tak je to takovy slusny, nijak vyjimecny triko. Je teda hodne dlouhy, takze na noseni z kalhot to moc neni. Naopak pokud chce clovek pod kosili triko, co mu diky kratky dylce nepoleze z gati, tak je ok. Lem u krku je celkem festovni, coz videt i na foto shora. Suma sumarum, nenadchne, neurazi, pokud maji na Cultizm nejaky plosny slevy (coz je skoro furt), tak za cca 32€ ok.
sido Posted February 21 Report Posted February 21 zasilka z Madridu dorazila, za me paradni a mam na nejakou dobu klid Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 4
organic Posted February 25 Author Report Posted February 25 (edited) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. A zombie apokalypsa může začít Edited February 25 by organic
ragu Posted February 25 Report Posted February 25 V 21. 2. 2025 v 17:00, sido napsal: zasilka z Madridu dorazila, za me paradni a mam na nejakou dobu klid Už jsi měl šanci ponosit? Nějaký poznatky? Přemýšlím o nich
sido Posted February 25 Report Posted February 25 před 3 hodinami, ragu napsal: Už jsi měl šanci ponosit? Nějaký poznatky? Přemýšlím o nich stejně jako ty modrý, překvapilo mě jak jsou pohodlný a ty černý maj supr barvu diky ty satoshi výšivce…
ragu Posted February 25 Report Posted February 25 Dík, teď se dívám a stejně nemaj moji velikost, potřeboval bych tak 34 1
organic Posted February 25 Author Report Posted February 25 před 1 hodinou, sido napsal: stejně jako ty modrý, překvapilo mě jak jsou pohodlný a ty černý maj supr barvu diky ty satoshi výšivce… Sashiko 2
sido Posted February 25 Report Posted February 25 před 8 minutami, organic napsal: Sashiko jo jo nějaký japonsky na S
Diamondking Posted February 25 Report Posted February 25 před 2 hodinami, sido napsal: jo jo nějaký japonsky na S Jako Shimano... Třeba.. 1
špelda66 Posted February 26 Report Posted February 26 Momotaro a danner Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1
Martin.D Posted February 26 Report Posted February 26 před 2 hodinami, špelda66 napsal: Momotaro a danner Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Dannery cenním! Já jsem s nimi hodně spoko 1
Irma Bunt Posted March 4 Report Posted March 4 Tak jsem zase nechal jednou ovlivnit. Za poslední měsíc jsem toto vlákno přečetl 3x celé od začátku. Výsledkem byla 3x návštěva DH. Poprvé jsem si odnesl kulicha, podruhé deku , no a napotřetí tedy džíny. Na tuhý Momotarto (na fotce) jsem si ještě netroufl, tak jsem jako entry level zvolil mnohem měkčí Japan Blue Už jen vymyslet, co si nechat obtisknout na zadní kapsu. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 1
Traveller Posted March 5 Report Posted March 5 Mně se líbí. Akorát nechápu jejich číslování délky nohavic. Na webu mají všude délku 32,což se mi zdá málo, přesto má každý nohavice zahnuté.
vlcisko Posted March 10 Report Posted March 10 Dnes dorazilo z nemecka zo stuff bunda real mccoys m-65. Dlho som sa nevedel rozhodnut medzi rmc a buzz rickson. Rmc je viac autenticka, buzz je viac do hneda a rozmermi mi viac vyhovoval rmc. Teraz sa mozem hrat na ramba alebo de nira z taxikara. Vzal som aj flat head henley dlhy rukav, merz je podla lepsi, aj strihom aj materialom, obzvlast ich vintage 102 henley, ktore su famozne v 4,6oz. No k mojmu podivu tam mali aj UES chino c408 regular v poslednej mojej velkosti. Skoro nikde ich nieje dostat. UES ma v poslednej dobe dost bavi, mam nespocet ich ciapok, ww2 jeany su fantasticke, jedny z najlepsie sediacich jean a to ich mam asi 15. No a v neposlednom rade sa tu dost riesili tricka. Skuste od ues ich no.8 slub nep tricka 9oz. Sice niesu loopwheeled, ale tkane na vintage masinach. Maju asi najlepsiu texturu zo vsetkych triciek co mam a to mam snad od kazdeho japonca nieco. Mozno sa im vyrovna texturou len samurai 12oz nippon cooton, no tie su drahe jak prasa a o tri unce tazsie Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1 2
Jeronimo Posted March 10 Report Posted March 10 před 5 hodinami, vlcisko napsal: Dnes dorazilo z nemecka zo stuff bunda real mccoys m-65. Dlho som sa nevedel rozhodnut medzi rmc a buzz rickson. Rmc je viac autenticka, buzz je viac do hneda a rozmermi mi viac vyhovoval rmc. Teraz sa mozem hrat na ramba alebo de nira z taxikara. Vzal som aj flat head henley dlhy rukav, merz je podla lepsi, aj strihom aj materialom, obzvlast ich vintage 102 henley, ktore su famozne v 4,6oz. No k mojmu podivu tam mali aj UES chino c408 regular v poslednej mojej velkosti. Skoro nikde ich nieje dostat. UES ma v poslednej dobe dost bavi, mam nespocet ich ciapok, ww2 jeany su fantasticke, jedny z najlepsie sediacich jean a to ich mam asi 15. No a v neposlednom rade sa tu dost riesili tricka. Skuste od ues ich no.8 slub nep tricka 9oz. Sice niesu loopwheeled, ale tkane na vintage masinach. Maju asi najlepsiu texturu zo vsetkych triciek co mam a to mam snad od kazdeho japonca nieco. Mozno sa im vyrovna texturou len samurai 12oz nippon cooton, no tie su drahe jak prasa a o tri unce tazsie Sedí parádně. Já zkouším sehnat na příští zimu co nejvěrnější N-3B.
vlcisko Posted March 10 Report Posted March 10 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Sedí parádně. Já zkouším sehnat na příští zimu co nejvěrnější N-3B. Pozri sem https://blueworkstore.com/products/buzz-ricksons-n3b-jackey?variant=37401484624049 ta cena je neprkonatelna, v prepocte cca 700€, ale ma len S a M 1
MaS Posted March 13 Report Posted March 13 Omlouvám se, nechci zakládat nový topic, tak si dovolím tady, kde sám přebírám spoustu vašich tipů a inspirací. Protože se v tom nevyznám, třeba někdo poradí - existuje tady v Praze nějaký slušný obchod primárně na jeansy) pro dámy? Sám to mám jednoduché, na košile si dojdu do Anthony´s u Brumlovky, na boty a džíny čučím v DH, pár tipů na eshopy převezmu tady, ale je dneska nějaký slušný ekvivalent toho všeho pro manželku? Neříkám, že každá položka musí stát 30 litrů+, ale dneska když jde po značkách, co zná z mládí (ehm, za tohle bych dostal, kdyby to četla), levisky atd, tak většinou až na výjimky zjištuje, že je to nakonec stejně po pár nošeních stejný šunt jako když dostane noname džíny u kasy v Albertu za odměnu k nákupu - jestli mi rozumíte. Díky ...
ragu Posted March 13 Report Posted March 13 @MaS stavil bych se k Alexovi do Vršovickyho sklepa (High Cuff) a nechal ušít. 1
Recommended Posts