kubson Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině "ideální stav", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího . Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli... jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým "setup-em". 1. Oblekovky - Seiko Spirit SCVS013 2. Casual - Tissot PRS 516 3. Divers - Seiko "Samurai" SBDA001 --- fotky doplním --
pavel23 Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 To ti Kubo blahopřeji!!! Díval jsi se mi na tu lunetu, poslal jsem ti mail.
klobadysek Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině \"ideální stav\", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího . Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli... jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým \"setup-em\". 1. Oblekovky - Seiko Spirit SCVS013 2. Casual - Tissot PRS 516 3. Divers - Seiko \"Samurai\" SBDA001 --- fotky doplním -- Jinymi slovy : Stav pacienta je vazny, ale stabilizovany?
railmaster Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Momentálne mám rovnaké pocity:1, Classic - Teutonia Big Date 2, Retro - Zeno Oversized Chronograph 3,Sport - Orient SK Crystal, no pred mesiacom bol ideálny stav úplne iný. Možno o týždeň prevetrám vitrínku a stav zmením. V tomto som strašne nestály.
Jakubisko Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky )
kubson Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky ) a sakra.. už teď mi k ideálnímu stavu začíná chybět pěkný vintage kousek! jinak řemínky můžeme pořešit
Jakubisko Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky ) a sakra.. už teď mi k ideálnímu stavu začíná chybět pěkný vintage kousek! jinak řemínky můžeme pořešit No jo, kazdy spravny vinar by mel mit ve sbirce neco opravdu archivniho Uz jednou jsi mi nabizel sve sluzby, ale ja mel objednano u Koscomu... objednano mam stale, je to 5 tydnu a porad nic. Je to ten Hirsch Carbon Tec antracit aka cerna :/ zamiloval jsem se do nej a chci ho k tem Mercedesum. Ke Sportam planuji neco zakazkoveho, koukal jsem, ze jeden kolega tu dela rucni prace
kubson Posted April 30, 2007 Author Report Posted April 30, 2007 hirsch má teď nějaké problémy s dodávkama obecně, semizdá... ten carbon tec ti moc nedoporučuji, neživo to není taková sláva... minimálně ta titanová? přezka působí dost pouťově a i ten materiál.. no nevím no... já nějaké archivní věci mám, ale nic takového, co by naplnilo můj "craving"
BUBÁK Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 ........... co se tyce hodinek mam hotovo ..... Tak tohle jsem tady už četl mnohokrát , ale za týden bylo všechno jinak.
Guest Kamil Posted April 30, 2007 Report Posted April 30, 2007 Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině \"ideální stav\", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího . Kolikrát já už jsem si tohle myslel. Po čase zjistíš, že všechno je jinak.
falkkon Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině \"ideální stav\", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího . Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli... jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým \"setup-em\". 1. Oblekovky - Seiko Spirit SCVS013 2. Casual - Tissot PRS 516 3. Divers - Seiko \"Samurai\" SBDA001 --- fotky doplním -- Je 1.5. 2007, 7hod 7 min , JEŠTĚ to platí ???
Sonny Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině \"ideální stav\", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího . Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli... jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým \"setup-em\". 1. Oblekovky - Seiko Spirit SCVS013 2. Casual - Tissot PRS 516 3. Divers - Seiko \"Samurai\" SBDA001 --- fotky doplním -- kedy bude foto?
vor Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky ) Uvidíme, jestli budeš mít hotovo i za měsíc.
vor Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky ) a sakra.. už teď mi k ideálnímu stavu začíná chybět pěkný vintage kousek! jinak řemínky můžeme pořešit Tady jeden pěknej chronograph je: http://cgi.ebay.com/Vintage-1942-ROLEX-404...ViewItem#BigPic
openspace Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Jo totky by byly dobré. Taky se snažím naplnit tento ideální stav a docela se daří. Jen se mi každá ta kategorie chce ještě nějak zákeřně zdvojovat :-)
Conrad Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Aniž bych chtěl Kubsonův pocit zpochybnovat obávám se,že jeho ideální stav je jen chiméra asi jako perpetuum mobile.Na chvíli to skutečně funguje,ale po krátké době...... Ale je hezké si tu chvilku užít
kubson Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 no však to píšu.. je to takový stav kterého chcete dosáhnout, ale je to zas jenom další úroveň od které se člověk odrazí dál takže jestli tam někdo právě jste neváhejte se pochlubit svou "soupravičkou".. nicméně poslední dobou mě čím dál víc láká myšlenka na "poustevničení", že bych se všech svých hodinek zbavil a nechal si jedny military seika 5
dakasport Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 to Kubson: Jestli to je opravdu tak jak rikas, tak nezbyva, nez se presunout z tohoto vlakna do vlakna "Doktor?" :-D offt: 4 8 15 16 23 42 - vysla Ti sportka?:-P Jinak se nam to zase zacina rozjizdet, doufam, ze na konci padnem na prdel a treti serie bude posledni.
Conrad Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 no však to píšu.. je to takový stav kterého chcete dosáhnout, ale je to zas jenom další úroveň od které se člověk odrazí dál takže jestli tam někdo právě jste neváhejte se pochlubit svou \"soupravičkou\".. nicméně poslední dobou mě čím dál víc láká myšlenka na \"poustevničení\", že bych se všech svých hodinek zbavil a nechal si jedny military seika 5 Správný poustevník má jen krovák 15 cm dlouhý zaražený do zápěstí jako sluneční hodiny
Cyber Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ideální stav neexistuje. Je to jako vracející se vážná choroba. Po dočasném zaléčení se vrací, s horším stádiem. Ideálně by měly stačit SWATCHKy do práce, do lesa na kolo, a k bazénu, a jedny lepší hodinky k obleku. Ale kdo tak ze zde postižených má???
Recommended Posts