Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině "ideální stav", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího biggrin.gif .

Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli... jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým "setup-em".

1. Oblekovky - Seiko Spirit SCVS013

2. Casual - Tissot PRS 516

3. Divers - Seiko "Samurai" SBDA001

--- fotky doplním wink.gif --

Posted

Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině \"ideální stav\", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího biggrin.gif .

Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli...  jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým \"setup-em\".

3. Divers - Seiko \"Samurai\" SBDA001

Jinymi slovy : Stav pacienta je vazny, ale stabilizovany? biggrin.gif

Posted

Momentálne mám rovnaké pocity:1, Classic - Teutonia Big Date 2, Retro - Zeno Oversized Chronograph 3,Sport - Orient SK Crystal, no pred mesiacom bol ideálny stav úplne iný. Možno o týždeň prevetrám vitrínku a stav zmením. V tomto som strašne nestály.

Posted

kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho smile.gif

k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky biggrin.gif )

Posted

kubsone sdilim Tvou radost, protoze i mne se podarilo dnes neco podobneho smile.gif

k tem hodinkam v podpisu jsem dnes pridal Prim Sport I od Cybera, ktere si necham zrenovovat a co se tyce hodinek mam hotovo ( ted jen doresit nejake kvalitni reminky biggrin.gif )

a sakra.. už teď mi k ideálnímu stavu začíná chybět pěkný vintage kousek! biggrin.gif jinak řemínky můžeme pořešit wink.gif

Posted

a sakra.. už teď mi k ideálnímu stavu začíná chybět pěkný vintage kousek! biggrin.gif jinak řemínky můžeme pořešit wink.gif

No jo, kazdy spravny vinar by mel mit ve sbirce neco opravdu archivniho wink.gif

Uz jednou jsi mi nabizel sve sluzby, ale ja mel objednano u Koscomu... objednano mam stale, je to 5 tydnu a porad nic. Je to ten Hirsch Carbon Tec antracit aka cerna :/ zamiloval jsem se do nej a chci ho k tem Mercedesum. Ke Sportam planuji neco zakazkoveho, koukal jsem, ze jeden kolega tu dela rucni prace smile.gif

Posted

hirsch má teď nějaké problémy s dodávkama obecně, semizdá... ten carbon tec ti moc nedoporučuji, neživo to není taková sláva... minimálně ta titanová? přezka působí dost pouťově a i ten materiál.. no nevím no...

já nějaké archivní věci mám, ale nic takového, co by naplnilo můj "craving"

Guest Kamil
Posted

Dnes se mi podařilo dosáhnout něčeho, co bych nazval v hodinářsky-závislácké rovině \"ideální stav\", prostě nemám potřebu kupovat něco dalšího biggrin.gif .

Kolikrát já už jsem si tohle myslel.smile.gif Po čase zjistíš, že všechno je jinak.

Posted

Vím, že mi to asi dlouho nevydrží, ale pro tuto chvíli...  jestli se někdo nalézáte pravě taky v takovém stavu, neváhejte se pochlubit svým \"setup-em\".

Je 1.5. 2007, 7hod 7 min , JEŠTĚ to platí ??? biggrin.gif

Posted

kedy bude foto? smile.gif

Posted

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Uvidíme, jestli budeš mít hotovo i za měsíc.

Posted

Tady jeden pěknej chronograph je:

http://cgi.ebay.com/Vintage-1942-ROLEX-404...ViewItem#BigPic

Posted

Jo totky by byly dobré. Taky se snažím naplnit tento ideální stav a docela se daří. Jen se mi každá ta kategorie chce ještě nějak zákeřně zdvojovat :-)

Posted

Aniž bych chtěl Kubsonův pocit zpochybnovat obávám se,že jeho ideální stav je jen chiméra asi jako perpetuum mobile.Na chvíli to skutečně funguje,ale po krátké době...... Ale je hezké si tu chvilku užít

Posted

no však to píšu.. je to takový stav kterého chcete dosáhnout, ale je to zas jenom další úroveň od které se člověk odrazí dál wink.gif takže jestli tam někdo právě jste neváhejte se pochlubit svou "soupravičkou".. nicméně poslední dobou mě čím dál víc láká myšlenka na "poustevničení", že bych se všech svých hodinek zbavil a nechal si jedny military seika 5

Posted

to Kubson: Jestli to je opravdu tak jak rikas, tak nezbyva, nez se presunout z tohoto vlakna do vlakna "Doktor?" :-D

offt: 4 8 15 16 23 42 - vysla Ti sportka?:-P Jinak se nam to zase zacina rozjizdet, doufam, ze na konci padnem na prdel a treti serie bude posledni.

Posted

no však to píšu.. je to takový stav kterého chcete dosáhnout, ale je to zas jenom další úroveň od které se člověk odrazí dál wink.gif takže jestli tam někdo právě jste neváhejte se pochlubit svou \"soupravičkou\".. nicméně poslední dobou mě čím dál víc láká myšlenka na \"poustevničení\", že bych se všech svých hodinek zbavil a nechal si jedny military seika 5

Správný poustevník má jen krovák 15 cm dlouhý zaražený do zápěstí jako sluneční hodiny

Posted

Ideální stav neexistuje. Je to jako vracející se vážná choroba. Po dočasném zaléčení se vrací, s horším stádiem.

Ideálně by měly stačit SWATCHKy do práce, do lesa na kolo, a k bazénu, a jedny lepší hodinky k obleku. Ale kdo tak ze zde postižených má???