Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 474
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Život je o pravdě...

...a tu tady mám já !

To nevím, jestli tu máš pravdu, ale tam nahoře ta "pravda" byla použita ve významu slova - zrcadlo. Prostě, člověk k sobě má být úpřímný. A být nespokojen s tím, že nemohu mít v životě všechno... nebo dokonce stav, že mi tohle vadí... to je přece cesta do pekel.

Odesláno

smile.gif no... to je právě ta tragédie. Protože, jestliže si lidé koupí už i hodinky na splátky, tak já tvrdím, že to jsou přesně ti, co na ně nemají... a nemají je ani mít. To je to nesmyslné překračování životních pater.

Tady bych rozlišil jestli si hodinky na splátky vezme svobodný jinoch nebo fotr, který tak zadluží rodinu. Nedokážu si představit co bych dělal, kdyby si žena na splátky pořídila nějaký šperk. Asi bych jí vylil hrnec vroucí polévky do klína.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

smile.gif no... to je právě ta tragédie. Protože, jestliže si lidé koupí už i hodinky na splátky, tak já tvrdím, že to jsou přesně ti, co na ně nemají... a nemají je ani mít. To je to nesmyslné překračování životních pater.

Tady bych rozlišil jestli si hodinky na splátky vezme svobodný jinoch nebo fotr, který tak zadluží rodinu. Nedokážu si představit co bych dělal, kdyby si žena na splátky pořídila nějaký šperk. Asi bych jí vylil hrnec vroucí polévky do klína.

smile.gif smile.gif Přijít kvůlivá hodinkám o rodinu biggrin.gif, to už je lepší fakt ten konopnej provaz biggrin.gif biggrin.gif

Odesláno

Nevim, proc bych si nemohl poridit neco, na co nemam. Mockrat jsem v zivote chtel neco, co jsem teoreticky nemohl mit (praci, hodinky, krasnou zenskou!!!) a obcas to vyslo. A jakou mam ted skvelou zenskou, na kterou jsem se bal i pohlednout, jak byla krasna. A mam hodinky o kterych jsem si myslel, ze je nikdy mit nebudu. Ale setril jsem a utratil za ne na svoje pomery doooost penez. A radost z nich mam obrovskou. Diskuterova teorie, ze kazdy ma jen na to, co je relevantni k jeho postaveni, je blbost.

Proc predem zarazovat a kastovat. Proc bych si nemohl koupit hodinky na splatky??? Auto, TV, domaci kino - vsechno jsem mel na splatky.

Koupe hodinek neni zadny orgasmicky obrad!!! Radost mam z jejich noseni a proto je uplne fuk, zda koupim na internetu nebo v kamennem obchode. Ja osobne povazuju cloveka, ktery si koupi hodinky v obchode v CR za ne prilis velkeho obchodnika, kdyz muze usetrit i desitky tisic. Ale zase chapu nektera pro a proti :-)

Odesláno

Zajimavym resenim je zajet si pro hodinky na Kanarske Ostrovy koupit si tam omegy uzit si dovolenou a to cele za castku nizsi nez tady samotne hodinky.

To je každopádně zajímavé jesli to tak vychází, ale diskutér by stejne rekl ze je to nad nase pomery kdyz si pro hodinky jezdime na Kanáry laugh.gif

Odesláno

Nevim, proc bych si nemohl poridit neco, na co nemam. Mockrat jsem v zivote chtel neco, co jsem teoreticky nemohl mit (praci, hodinky, krasnou zenskou!!!) a obcas to vyslo. A jakou mam ted skvelou zenskou, na kterou jsem se bal i pohlednout, jak byla krasna. A mam hodinky o kterych jsem si myslel, ze je nikdy mit nebudu. Ale setril jsem a utratil za ne na svoje pomery doooost penez. A radost z nich mam obrovskou. Diskuterova teorie, ze kazdy ma jen na to, co je relevantni k jeho postaveni, je blbost.

Proc predem zarazovat a kastovat. Proc bych si nemohl koupit hodinky na splatky??? Auto, TV, domaci kino - vsechno jsem mel na splatky.

Koupe hodinek neni zadny orgasmicky obrad!!! Radost mam z jejich noseni a proto je uplne fuk, zda koupim na internetu nebo v kamennem obchode. Ja osobne povazuju cloveka, ktery si koupi hodinky v obchode v CR za ne prilis velkeho obchodnika, kdyz muze usetrit i desitky tisic. Ale zase chapu nektera pro a proti :-)

Hezky řečeno.

Odesláno

Samozrejme zalezi na modelu kanry jsou bezcelni zona a obchodnici jsou tam "velmi podnikavi" takze se da smlouvat i v tech nejlepsich klenotnictvich. a pri dnesni cene letenek u nizkonakladovych aerolinii cen ubytovani....

Ja si vozim hodinky z kazde dovolene jeste ani jednou to teda nebyly nejake extra modely ale ono to prijde....

Odesláno

Nevim, proc bych si nemohl poridit neco, na co nemam.

Klidně si je na ty splátky kup. Když už všechno máte, žena s tím souhlasí a je to vlastně jediná věc do které potřebujete investovat.

Ja osobne povazuju cloveka, ktery si koupi hodinky v obchode v CR za ne prilis velkeho obchodnika, kdyz muze usetrit i desitky tisic. Ale zase chapu nektera pro a proti :-)

Já zase považuji za špatné obchodníky ty, kteří si kupují na splátky a následně zaplatí hromadu peněz za úroky. Ovšem přiznávám, že novomanželskou půjčku a multiservis jsem kdysi také využil. Ta svatba byla fofr wink.gif

Odesláno

31682

Proto ze znam hodnotu penez vyuzivam docela casto pujcek. pravda vetsinou na veci ktere mi vydelaji jako je Auto nebo dum a podobne, jenze proto ze znam hodnotu penez vim ze kolikrat je mnohem vyhodnejsi i veci kterymi si delam radost vzit na pujcku ackoliv bych si je i mohl dovolit bez pujcky. To je ale vyssi skola financniho planovani a uznavam ze ne kazdy ma na to nervy ackoli vi ze je to vyhodne.

Odesláno

Přečetl jsem pozorně celou tuto přínosnou :-) diskuzi a s Diskutérovým kastovním systémem hodnoty věcí mi jděte k šípku. Touha po dosažení cíle, který je tak trochu mimo dosah je IMHO primárním cílem lidského snažení a pokud by tomu tak nebylo, tak stále lezeme po stromech. Pokud si socka na pracáku z Tvého příspěvku uškudlí na Railmastery, donutí ji to pro dosažení cíle něco vykonat nebo obětovat a činí ji to v mých očích mnohem větším formátem než borec, který si je koupí je tak mimochodem. Snadné cíle jsou prostě opruz.

Odesláno

Jenom malou poznamku, kdyz je rec o kastovani a naroku na hodinky...kdo ma vetsi moralni pravo koupit si hodinky za 60 tisic? Dejme tomu Kozeny, ktery (nechytejte me za slovo) nevydelal poctive jedinou korunu, nebo clovek s mirne nadprumernym platem, ktery proste ty hodinky chce?

Odesláno

Jenom malou poznamku, kdyz je rec o kastovani a naroku na hodinky...kdo ma vetsi moralni pravo koupit si hodinky za 60 tisic? Dejme tomu Kozeny, ktery (nechytejte me za slovo) nevydelal poctive jedinou korunu, nebo clovek s mirne nadprumernym platem, ktery proste ty hodinky chce?

Oba, protože oba ty lidé musí částkou disponovat. Neříkám že Kožený ty prachy má poctivě vydělané, ale starostí má ted taky dost, aby nesel zase do chládku laugh.gif

Odesláno

Zajimavym resenim je zajet si pro hodinky na Kanarske Ostrovy koupit si tam omegy uzit si dovolenou a to cele za castku nizsi nez tady samotne hodinky.

Souhlas.

Já si koupil v prosinci na Tenerife Oris Regulateur za necelých 1.040 EUR. Dost rozdíl oproti ceně u nás.

A Diskutér by měl ze mne radost - seděl jsem v luxusním klenotnictví na hlavní obchodní třídě a popíjel šampáňo s krásnou mulatkou, která se kolem mne hodinku točila.

Jediná nevýhoda byla, že jsem díky tomu nepotkala Diskutéra u Dušáka, jak tiše šeptá svoje vlhké přání a blekotá o svých propocených nocích, či jak ten jeho příspěvek byl smile.gif

Odesláno

Souhlas.

Já si koupil v prosinci na Tenerife Oris Regulateur za necelých 1.040 EUR. Dost rozdíl oproti ceně u nás.

A Diskutér by měl ze mne radost - seděl jsem v luxusním klenotnictví na hlavní obchodní třídě a popíjel šampáňo s krásnou mulatkou, která se kolem mne hodinku točila.

Jediná nevýhoda byla, že jsem díky tomu nepotkala Diskutéra u Dušáka, jak tiše šeptá svoje vlhké přání a blekotá o svých propocených nocích, či jak ten jeho příspěvek byl smile.gif

laugh.gif to od Tebe nebylo hezké, že nejméně jednou si se na ně podíval v ČR a potom koupil na Tenerifé ješte s pomocí mulatky, nee vazne jenom taková primitivní otázka o kolik % vyšli levněji?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...