Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 NIGHTinGALE napsal: basic napsal: Zajimavym resenim je zajet si pro hodinky na Kanarske Ostrovy koupit si tam omegy uzit si dovolenou a to cele za castku nizsi nez tady samotne hodinky. Souhlas. Já si koupil v prosinci na Tenerife Oris Regulateur za necelých 1.040 EUR. Dost rozdíl oproti ceně u nás. A Diskutér by měl ze mne radost - seděl jsem v luxusním klenotnictví na hlavní obchodní třídě a popíjel šampáňo s krásnou mulatkou, která se kolem mne hodinku točila. Jediná nevýhoda byla, že jsem díky tomu nepotkala Diskutéra u Dušáka, jak tiše šeptá svoje vlhké přání a blekotá o svých propocených nocích, či jak ten jeho příspěvek byl Gale... Nějak prapodivně mě karikuuješ. Já přece nikde nenapsal, že koupit hodinky výhodněji na Madagaskaru je něco špatného... naopak. To je přece parádní akce, být někde na dovolené, nemuset se tam ládovat pašovanou sekanou, a ještě si udělat jednu velkou hodinkovou radost... Já toho Dušáka dával do kontrastu než ke koupi hodinek, které Dušák rozdává na potkání a koupi těch samých nekde v průjezdu z druhé ruky... Tak já volím v takovýchto případech zásadně toho Dušáka. Proti Tereife, proti Oris a konekonců i proti mulatkám nemám sebemenší...
NIGHTinGALE Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Diskutér napsal: NIGHTinGALE napsal: basic napsal: Zajimavym resenim je zajet si pro hodinky na Kanarske Ostrovy koupit si tam omegy uzit si dovolenou a to cele za castku nizsi nez tady samotne hodinky. Souhlas. Já si koupil v prosinci na Tenerife Oris Regulateur za necelých 1.040 EUR. Dost rozdíl oproti ceně u nás. A Diskutér by měl ze mne radost - seděl jsem v luxusním klenotnictví na hlavní obchodní třídě a popíjel šampáňo s krásnou mulatkou, která se kolem mne hodinku točila. Jediná nevýhoda byla, že jsem díky tomu nepotkala Diskutéra u Dušáka, jak tiše šeptá svoje vlhké přání a blekotá o svých propocených nocích, či jak ten jeho příspěvek byl Gale... Nějak prapodivně mě karikuuješ. Já přece nikde nenapsal, že koupit hodinky výhodněji na Madagaskaru je něco špatného... naopak. To je přece parádní akce, být někde na dovolené, nemuset se tam ládovat pašovanou sekanou, a ještě si udělat jednu velkou hodinkovou radost... Já toho Dušáka dával do kontrastu než ke koupi hodinek, které Dušák rozdává na potkání a koupi těch samých nekde v průjezdu z druhé ruky... Tak já volím v takovýchto případech zásadně toho Dušáka. Proti Tereife, proti Oris a konekonců i proti mulatkám nemám sebemenší... Hele, padre, občas rejpnu, ale mám tě docela rád Tak už se nezlob A přesně vím, jak jsi toho Dušáka myslel. Prostě, pít Dom Pérignon z plastového kelímku maje na sobě montérky, nikdy nebude takový zážitek, jako sedět v útulném sklípku v oblasti Champagne s luxusní vysokou úzkou sklenkou v ruce... No a lanýže si taky nebudu dávat na stojáka k teplému pivu a studené klobáse... Jisté věci vyžadují jistý obřad. I ty hodinky. Ale jen do určité míry. Pokud bude rozdíl mezi internetem a Dušákem 10%, tak to nebudu řešit. Bude-li rozdíl třeba 30%, tak už to řešit budu a noblesa a zážitek z kupování jdou stranou. To už jsou pro mě velké peníze a slušná úspora. Ale hovořím teď jen a pouze za sebe. Jiní to mohou vnímat zcela jinak. No a to je právě tvůj problém... Ty zde neprezentuješ své názory, ale demagogicky lidem nutíš svou pravdu. A proto jsi spíše odmítán než příjmán...
grga_pitic Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 NIGHTinGALE napsal: No a to je právě tvůj problém... Ty zde neprezentuješ své názory, ale demagogicky lidem nutíš svou pravdu. A proto jsi spíše odmítán než příjmán... Tak to je zatim to nejrozumnejsi co v teto diskusi bylo napsano (pocitam do toho i sve blaboly
Foundryman Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Mno, pokud je Diskutér ochoten vysolit 10.000,- za slušné zacházení u Dušáka/Hanáka, budiž mu to přáno. Jen bych doporučil těch 10.000,- investovat raději třeba v Moulin Rouge - tam se mu za ty prachy dostane takového zacházení, že se z toho vobkreslí
sibirnaya Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 ale to se nevyrovna orgasmu pri natahovani hodinek u dusaka...
Jeremy Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Diskutér napsal: Jeremy napsal: Diskutér napsal: no... to je právě ta tragédie. Protože, jestliže si lidé koupí už i hodinky na splátky, tak já tvrdím, že to jsou přesně ti, co na ně nemají... a nemají je ani mít. To je to nesmyslné překračování životních pater. Hmm. Milé.. Takové laskavé. Život je o pravdě, Jeremy. A jestliže se po večerech zaklínáš nezvladatelnou touhou po velké komplikaci od IWC... pak máš těžký životní úděl. Na pohádky, prosím, to chce maminčinu sukni. :-D Díky, tati! Otevřel jsi mi oči!
midloch Odesláno 3. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2007 V 99% s diskutérem nesouhlasím :-) ale musím říct, že když jsem si kupoval Breitle u Altmana, tak ten obřad, kdy mě ředitel přivedl do své pracovny mi krásně hodinky odprezentoval a podrobně představil jejich firmu, provem mě po prodejně a zašel se mnou do jejich servisu. Možná to bylo tím že jsem byl jejich první zákazník který si od nich tyto hodinky po té co dostali zastoupení koupil. Bylo to prostě supr. Hodinky jsou jen a jen o pocitu a tento pocit to jen a jen znásobilo, navíc jsme se domluvili na luxusní slevičce takže to bylo win to win. To ale neznamená že koupit hodinky z druhé ruky je něco podřadného.
Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 midloch napsal: V 99% s diskutérem nesouhlasím :-) ale musím říct, že když jsem si kupoval Breitle u Altmana, tak ten obřad, kdy mě ředitel přivedl do své pracovny mi krásně hodinky odprezentoval a podrobně představil jejich firmu, provem mě po prodejně a zašel se mnou do jejich servisu. Možná to bylo tím že jsem byl jejich první zákazník který si od nich tyto hodinky po té co dostali zastoupení koupil. Bylo to prostě supr. Hodinky jsou jen a jen o pocitu a tento pocit to jen a jen znásobilo, navíc jsme se domluvili na luxusní slevičce takže to bylo win to win. To ale neznamená že koupit hodinky z druhé ruky je něco podřadného. Za to jedno procento souhlasu děkuju, vážím si ho Způsob pořízení hodinek chválím. Jinak... koupě luxusních hodinek z druhé ruky (nesbírkových) je holý nesmysl ze své podstaty.
Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Jeremy napsal: Diskutér napsal: Jeremy napsal: Hmm. Milé.. Takové laskavé. Život je o pravdě, Jeremy. A jestliže se po večerech zaklínáš nezvladatelnou touhou po velké komplikaci od IWC... pak máš těžký životní úděl. Na pohádky, prosím, to chce maminčinu sukni. :-D Díky, tati! Otevřel jsi mi oči! Nemusíš to tak prožívat. Příště se jen hlouběji zamysli.
Návštěvník Snow Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Diskutér napsal: midloch napsal: V 99% s diskutérem nesouhlasím :-) ale musím říct, že když jsem si kupoval Breitle u Altmana, tak ten obřad, kdy mě ředitel přivedl do své pracovny mi krásně hodinky odprezentoval a podrobně představil jejich firmu, provem mě po prodejně a zašel se mnou do jejich servisu. Možná to bylo tím že jsem byl jejich první zákazník který si od nich tyto hodinky po té co dostali zastoupení koupil. Bylo to prostě supr. Hodinky jsou jen a jen o pocitu a tento pocit to jen a jen znásobilo, navíc jsme se domluvili na luxusní slevičce takže to bylo win to win. To ale neznamená že koupit hodinky z druhé ruky je něco podřadného. Za to jedno procento souhlasu děkuju, vážím si ho Způsob pořízení hodinek chválím. Jinak... koupě luxusních hodinek z druhé ruky (nesbírkových) je holý nesmysl ze své podstaty. Pokud myslíš, že jeté pak ano, pokud jako nové tak ne.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Diskutér napsal: .....Jinak... koupě luxusních hodinek z druhé ruky (nesbírkových) je holý nesmysl ze své podstaty. Holý nesmysl je tvůj výrok, řekl bych. Co třeba koupě luxusních aut z druhé ruky nebo luxusních nemovitostí, atd., atd.
sibirnaya Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 pro me je u tech hodinek podstatny zarucni list, a to, ze jsou ve velice slusnem stavu a s kompletnim prislusenstvim . Hyckani a dobre vino preferuji spis v dobre restauraci, nez v klenotnictvi... Diskutere, budes se muset smirit s faktem, ze jsem kulturni barbar, vidlak z jedne obydlene zatacky pred Vidni... a jsem na to hrdy
Rimsy Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 A co koupe "luxusniho" auta z druhe ruky? Napr 5 lete BMW? Taky nesmysl? Podle me to muze byt lepsi investice nez nova Fabia "fplnypalbe". Nebo nechces, aby luza nosila stejne hodinky co ty?
Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Foundryman napsal: Mno, pokud je Diskutér ochoten vysolit 10.000,- za slušné zacházení u Dušáka/Hanáka, budiž mu to přáno. Jen bych doporučil těch 10.000,- investovat raději třeba v Moulin Rouge - tam se mu za ty prachy dostane takového zacházení, že se z toho vobkreslí Máš podivné asociace ohledně těch deseti táců... ale v této souvislosti snad by bylo nejlepší se vybodnout na hodinky a vyrazit na půl roku do thajska. Co? P.S. Jistě víš, že pokud patříš u kvalitního klenotníka/hodináře ke kvalitním zákazníkům, je ti poskytováno i určité cenové dobrodiní...
Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Rimsy napsal: A co koupe \"luxusniho\" auta z druhe ruky? Napr 5 lete BMW? Taky nesmysl? Podle me to muze byt lepsi investice nez nova Fabia \"fplnypalbe\". Nebo nechces, aby luza nosila stejne hodinky co ty? Zde bych nerozehrával partii o nákupu aut. Takže jen krátce - Ta nejhorší investice, kterou kdy můžeš udělat je... koupit si nové auto. Modli se, aby sis to mohl v životě dovolit... Doufám se nedomníváš, že všechna auta, co se vyrobí si kupují marťani... Je to stále dokola, ten, kdo koupí ojetinu si potřebuje odůvodnit, že udělal výbornej kšeft. neudělal. Výbornej kšeft je si koupit úplně novou, vonící a nadrženou BMW M5... a kdo to neví, ví toho o životě hodně málo.
Milis Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Diskutér napsal: Rimsy napsal: A co koupe \"luxusniho\" auta z druhe ruky? Napr 5 lete BMW? Taky nesmysl? Podle me to muze byt lepsi investice nez nova Fabia \"fplnypalbe\". Nebo nechces, aby luza nosila stejne hodinky co ty? Zde bych nerozehrával partii o nákupu aut. Takže jen krátce - Ta nejhorší investice, kterou kdy můžeš udělat je... koupit si nové auto. Modli se, aby sis to mohl v životě dovolit... Doufám se nedomníváš, že všechna auta, co se vyrobí si kupují marťani... Je to stále dokola, ten, kdo koupí ojetinu si potřebuje odůvodnit, že udělal výbornej kšeft. neudělal. Výbornej kšeft je si koupit úplně novou, vonící a nadrženou BMW M5... a kdo to neví, ví toho o životě hodně málo. Jestli koupi auta bereš jako investici, tak víš o životě hodně málo ty.
Návštěvník Diskutér Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Kamil napsal: Diskutér napsal: .....Jinak... koupě luxusních hodinek z druhé ruky (nesbírkových) je holý nesmysl ze své podstaty. Holý nesmysl je tvůj výrok, řekl bych. Co třeba koupě luxusních aut z druhé ruky nebo luxusních nemovitostí, atd., atd. No to nikoliv. Luxusní zboží je určeno k luxusnímu životu (myslím klenoty, hodinky...) A kupovat tyto produkty s vědomím, abych na tom ušetřil... to přece namá žádnou logiku. Nemám-li na luxus, nežiji v luxusu. Co se týká aut, tak to platí zrovna tak... bohužel auta stárnou rychleji, než ty klenoty a tak je to bolestnější investice... Ale, má-li člověk na to, kupovat nové... kupuje nové. Co se týká nemovitostí, tam právě to, že jde o nemovitost, tedy věc pevně spojenou se zemí je ten nákup pochopitelný. Kupuješ totiž nejen zdi, nýbrž i výhled do krajiny, polohu, která je jedinečná a nezaměnitelná. Ostatně jsou známé i případy, kdy se koupí právě kvůlivá poloze nemovitost, ta se zbourá a postaví nová... to je už z pohledu této diskuze obžerství na druhou a abych to vrátil - obnošené hodinky? Jen jako sbírkové, nebo jako použité v akci (tedy v akci, která je zhodnocuje) tedy - Hamilton, co se probojovaly z plaže Omaha až do Berlína... ty ostatně může člověk dnes vzít i ke fraku...
sibirnaya Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Diskutér napsal: Rimsy napsal: A co koupe \"luxusniho\" auta z druhe ruky? Napr 5 lete BMW? Taky nesmysl? Podle me to muze byt lepsi investice nez nova Fabia \"fplnypalbe\". Nebo nechces, aby luza nosila stejne hodinky co ty? Zde bych nerozehrával partii o nákupu aut. Takže jen krátce - Ta nejhorší investice, kterou kdy můžeš udělat je... koupit si nové auto. Modli se, aby sis to mohl v životě dovolit... Doufám se nedomníváš, že všechna auta, co se vyrobí si kupují marťani... Je to stále dokola, ten, kdo koupí ojetinu si potřebuje odůvodnit, že udělal výbornej kšeft. neudělal. Výbornej kšeft je si koupit úplně novou, vonící a nadrženou BMW M5... a kdo to neví, ví toho o životě hodně málo. haha, diskutere, uz to fakt nehul. pred tydnem sem dovezl z renocaru x5 nagelneu mit garantie... po tydnu se rozblikala jak vanocni stromecek, sviti vse co muze, a sup do servisu. to ze v momente koupe ztracis pul milionu, v pripade ze novy auto stoji dva a pul, to ti snad rikat nemusim. a pokud si myslis, ze tim, ze je to autorizovany servis, se tem autum dostane nejake extra pece, tak se taky mylis. prober se, jsme v cr... D I S K U T E R E , B U D S I H O D N E T E Z K E J L O V A R , N E B O Z A K O M P L E X O V A N E J K R I P L PS: pardon, klidne ten prispevek smazte, ale uz to nejde dal...
Návštěvník Snow Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Milis napsal: Diskutér napsal: Rimsy napsal: A co koupe \"luxusniho\" auta z druhe ruky? Napr 5 lete BMW? Taky nesmysl? Podle me to muze byt lepsi investice nez nova Fabia \"fplnypalbe\". Nebo nechces, aby luza nosila stejne hodinky co ty? Zde bych nerozehrával partii o nákupu aut. Takže jen krátce - Ta nejhorší investice, kterou kdy můžeš udělat je... koupit si nové auto. Modli se, aby sis to mohl v životě dovolit... Doufám se nedomníváš, že všechna auta, co se vyrobí si kupují marťani... Je to stále dokola, ten, kdo koupí ojetinu si potřebuje odůvodnit, že udělal výbornej kšeft. neudělal. Výbornej kšeft je si koupit úplně novou, vonící a nadrženou BMW M5... a kdo to neví, ví toho o životě hodně málo. Jestli koupi auta bereš jako investici, tak víš o životě hodně málo ty. Máš pravdu, investice do nového vozu je docela problematická pokud to není např. Bugatti Veyron
Foundryman Odesláno 3. května 2007 Nahlásit Odesláno 3. května 2007 Auto je spotřebák a s mírně jetýma nemám problém. Svoje odjezdí a jdou dál. Investuje se do jiných věcí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se