jacob Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Mě už připadá že se tady z toho stáva taková Bolkova manéž, to myslim že mluví za vše... Už to tady začíná pořádně vřít a nakonec vlastne příspěvek Diskutéra je skoro jako proslov matky spasitelky :-)
Návštěvník Diskutér Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 grga_pitic napsal: taky jsem trochu v rozpacich nad vyhrozovani BANY - sice mi taky obcas Diskuterovy narcistni vylevy lezou krkem, ale taky se domnivam, ze jeste nenapsal nic co by si zaslouzilo BAN nebo nejake restrikce. to uz by se to tu pak mohlo jmenovat chronoNYX. musim rict, ze me v tomhle dosti negativne prekvapili jak Kamil tak Cyber s tim jak svou kampan proti Diskuterovi pojali. Zvlaste Kamil, ktery ma moznost jednat s pozice sily..... Souhlas. Že by se mělo vyhazovat za názory, to by byla velmi podivuhodná praxe... Trestat se musí sprostota, obecně nepřijatené (rasistické apod) projevy... ovšem mazat někoho za to, že si holt nekupuje hodinky v bazaru... to je opravdu silná káva... Mimochodem, třeba pro mne byla tato diskuze o Breitling velmi poučná v tom, jak tu kolegové popsali vnímání sloganu "instrument pro profíky" a vůbec, jak se tu rozebral vztah B. k praktickému letectví... To je myslím velmi zaznamenatelný počin.
HonzaX Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 15 stránek keců o ničem a tomu říkáte diskuse .
jacob Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 honza napsal: 15 stránek keců o ničem a tomu říkáte diskuse . Máš pravdu, že se to často vzdálilo na hony daleko od Breitligu, ale i kdyby se tady členové bavili o zahradních sekačkách tak je to porad diskuze, jak je na urovni to je bohuzel vec druhá :-(((
HonzaX Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 To jacob Myslíš si , že Midloch přesvědčí touhle omáčkou cigiho aby miloval B ?
jacob Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 honza napsal: To jacob Myslíš si , že Midloch přesvědčí touhle omáčkou cigiho aby miloval B ? Jednoznačně ne.... Ale ja třeba Breitling nemam rad jako zprofanovanou značku, ale pro některé jejich méně nápadné modely mám slabost... (např. jak uz jsem psal model Aerospace)
sibirnaya Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 honza napsal: To jacob Myslíš si , že Midloch přesvědčí touhle omáčkou cigiho aby miloval B ? ne, ale treba ho primeje k tomu, aby rekl, ze krom subdialu a pravitek proti breitlingu vlastne nic moc nema
jacob Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 sibirnaya napsal: honza napsal: To jacob Myslíš si , že Midloch přesvědčí touhle omáčkou cigiho aby miloval B ? ne, ale treba ho primeje k tomu, aby rekl, ze krom subdialu a pravitek proti breitlingu vlastne nic moc nema Otázka jak by ho k tomu mohl přimět, myslíš tou polštářovou válkou??
Návštěvník Snow Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Nechcete se na to už vysrat ?!
Viktor Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Snow napsal: Nechcete se na to už vysrat ?! S noblesou, jako Kristián? Byl bych pro.
Návštěvník Snow Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Přesně tak, příšerné vlákno, ještě pár takových a chronomag mě totálně přestane bavit a budu se muset porozhlédnout po něčem tak zbytečně nekonfliktním, dám se asi na zbraně
boo-beek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 Snow: Obávám se, že o tom to není. Tímhle to teď skončit nemůže, když už něco takovýho jednou začalo, tak... to musí skončit nějak. Jakkoliv - někdo odejde nebo se omluví, ideálně se olmuvěj všichni zainteresovaní. Ale nemůže to jenom tak vyšumět - "prostě budem všichni dělat, že tu tenhle thread není". To by tomuhle fóru uškodilo ještě víc, povědomí nedořešenýho sporu.
Návštěvník Snow Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 boo-beek napsal: Snow: Obávám se, že o tom to není. Tímhle to teď skončit nemůže, když už něco takovýho jednou začalo, tak... to musí skončit nějak. Jakkoliv - někdo odejde nebo se omluví, ideálně se olmuvěj všichni zainteresovaní. Ale nemůže to jenom tak vyšumět - \"prostě budem všichni dělat, že tu tenhle thread není\". To by tomuhle fóru uškodilo ještě víc, povědomí nedořešenýho sporu. Tak leda hovno, víš jak dopadne váš spor ?
Cyber Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 grga_pitic napsal: taky jsem trochu v rozpacich nad vyhrozovani BANY - sice mi taky obcas Diskuterovy narcistni vylevy lezou krkem, ale taky se domnivam, ze jeste nenapsal nic co by si zaslouzilo BAN nebo nejake restrikce. to uz by se to tu pak mohlo jmenovat chronoNYX. musim rict, ze me v tomhle dosti negativne prekvapili jak Kamil tak Cyber s tim jak svou kampan proti Diskuterovi pojali. Zvlaste Kamil, ktery ma moznost jednat s pozice sily..... Nevím o jaké kampani mluvíš, něco mě uniklo??? Co takhle založit fond na ochranu zprzněných a neukojených grafomanů??? Já bych mohl být čestný předseda :-) To by mě bavilo, a každý zprzněný grafoman, proti kterému bude vedena jakákoli kampaň by si u mě mohl stěžovat. To by bylo príma.
boo-beek Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 ?? Náš spor? To není můj spor. To, co se v tomhle threadu děje, sleduju od začátku. Fakt mi to mrzí, co se tu děje & tak jsem se k tomu vyjádřil. Není to můj spor! Btw, tohle řešení je poměrně dost militantní, ale mohlo by fungovat...
Návštěvník Snow Odesláno 6. května 2007 Nahlásit Odesláno 6. května 2007 boo-beek napsal: ?? Náš spor? Btw, tohle řešení je poměrně dost militantní, ale mohlo by fungovat... Já militantní jsem
Ondraj Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Nezlobte se, nechci přilévat benzín do ohně, spíš bych byl rád, kdyby se situace zklidnila, protože tohle je přesně to, co fóru ublíží. Jen prosím zkuste popřemýšlet. Mě vůbec nevadí že Midloch nosí Breitling, že se líbí i Jeremymu, že Kamil má asi celkem rád Seika a rád by měl nějaké UN, NIGHTinGALE sbírá Prim, Popshop má zřejmě nejhezčí sbírku hodinek, že vždy při každém zveřejněném kusu slintám a že skoro nikomu by zřejmě nevadilo vlastnit nějaké Pateky atd. (promiňte, že jsem nejmenoval ostatní) A proč ? Protože se vždy o jejich oblíbené značce či modelech dozvím nějaké zajímavé informace nebo praktické zkušenosti, které jinak nezjistím, protože každý se tu nějak selektoval a specializuje se na něco jiného a nikdo nerozumí všemu až na výjimky. Proč musím přesvědčovat někoho, že jeho hodinky stojí za h?o. a zrovna ten můj názor je ten nejlepší i když vlastně ani neřeknu, které jsou ty mé, ale zřejmě to budou IWC. Jen jsem si všiml, že v poslední době příspěvky toho jako by zmírnili, cítí, že přepálil, byla v nich tu a tam i zajímavá myšlenka, ale beru to zatím jako úhybný manévr. Stále si myslím, že i radost dělá třeba rozdělení fóra na tábory, vždy nezapomene poděkovat tomu, kdo se zastane. Samozřejmě role mučedníka je také zajímavá. Pokud tu mám brát nějaké více než pravidelné příspěvky někoho vážně, tak malinko žádám a očekávám, aby se dotyčný také odkryl alespoň do té míry, jak je schopen odkrývat a obnažovat ostatní, ty, kteří se nebáli veřejně přijít s kůží na trh. Když se podívám na nick, není tam žádná informace, znáte ho někdo, viděl jste ho někdo, je to jen přelud ? Jinak Midlochovi reakce jsou hlavně reakce na Cigiho, ti dva si to tu vyřizují snad od začátku a myslím, že už je velice těžké hodnotit, jestli je to přiměřené nebo ne. To by jste si museli přečíst všechny diskuse o Breitling a začít těmi Cigiho o čističích kanálů. Chci nadále, aby se zveřejňovaly fotky nových přírůstků bez toho, aniž by se majitel musel třást strachy, že se stane terčem posměchu a nemístných narážek. Midloch tu bojuje alespoň za své Breitling, je to konkrétní značka, má ji rád, tím je mi sympatický i přes to, že Breitlingy si zřejmě nikdy nekoupím a to i z velké míry kvůli Chronomagu. Za co bojuje dnes Cigi to už já nevím a třeba Diskutér taktéž. Jmenoval jsem teď ty dva jen proto, že u mne jsou v tomto pro mě negativním směru více v poslední době aktivní. Zkuste si představit, že tu bude 20 nových diskutérů a třeba ani jeden Kamojedov. Ovšem co ten by tu dnes dělal, že ? Pokud budu mít talent určitého estetického cítění nadprůměrný dar slova a prohlédnu si libovolný katalog, můžu být "Diskutér" čehokoliv, Kamojedov, či Odklízeč ale nikoliv. Proč má mít někdo možnost kritizovat někoho kdo odkryl karty a ten nemůže reagovat, protože se dotyčný schovává za anonymitu. Pokud by se měly dělat změny fóra, byl bych radši za sice možná menší množství členů, ale za přátelštější prostředí. Skuteční přátelé hodinek jsou omezená komunita, tak proč nemít uzavřenější prostředí. Zkusme táhnout zase za jeden společný provaz a to je svět přátel hodinek. Bohužel tímto dlouhým příspěvkem jsem se stal také diskutérem Tak a teď budu rád, když mě přesvědčíte, že nemám pravdu, pokud to budou logické argumenty, rád změním postoj a názor. Začínáme tu někdy psát i příspěvky, které bychom třeba někdy později vzali rádi zpět. Mluvím i o sobě.
Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2007 Nahlásit Odesláno 7. května 2007 Ondraj napsal: Chci nadále, aby se zveřejňovali fotky nových přírůstků bez toho, aniž by se majitel musel třást strachy, že se stane terčem posměchu a nemístných narážek. Midloch tu bojuje alespoň za své Breitling, je to konkrétní značka, má ji rád, tím je mi sympatický i přes to, že Breitlingy si zřejmě nikdy nekoupím a to i z velké míry kvůli Chronomagu. Za co bojuje dnes Cigi to už já nevím a třeba Diskutér taktéž. Jmenoval jsem teď ty dva jen proto, že u mne jsou v tomto pro mě negativním směru více v poslední době aktivní. Pokud by se měly dělat změny fóra, byl bych radši za sice možná menší množství členů, ale za přátelštější prostředí. Skuteční přátelé hodinek jsou omezená komunita, tak proč nemít uzavřenější prostředí. Zkusme táhnout zase za jeden společný provaz a to je svět přátel hodinek. Absolutní souhlas Ondraji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se