Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

31682 napsal:
  Kamil napsal:
Nechcete to nechat na pátek?

honza napsal:
Co na to 32000  ??    Pátek mi taky  vyhovuje .

Pátek mám obsazený. Co středa?

Já jsem st a ct přes noc v Č. B.

• Odpovědi 474
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro Z

A co zkusit Rolex Explorer I. Málokdo pozná, že je to Rolex, je to klasika a o kvalitě není nutno hovořit.

36 mm se zdá málo, dá se na to ale zvyknout.

Nebo Turn O Graph.

Špatná koupě to není, v případě budoucího prodeje je ztráta hodnoty mnohem menší, než u ostatních značek.

Návštěvník Kamil
Odesláno

2 honza, 31682:

Běžte beze mě, já jsem v CB skoro celý květen a vracím se jen na víkend. Připojím se příště. smile.gif

Odesláno

Kamil napsal:
2 honza, 31682:

Běžte beze mě, já jsem v CB skoro celý květen a vracím se jen na víkend. Připojím se příště. smile.gif

Že jsi jenom zkoušel jestli s tebou ještě kamarádíme? biggrin.gif

31682 napsal:
honza: ve čtvrtek 17. 5. od 17 hodin?

Tak se vrátíme k původnímu termínu?

Odesláno

Jen na doplnění začátku diskuze - úplně náhodou se mi poštěstilo letět malým jednomotorovým letadlem a koukám a hele co má druhý pilot na ruce? Ty hodinky v té situaci vypadaly jako by ani jiné mít nemohl. Opravdu na tom něco asi je. Ale jsou to řekl bych profesionální a ne přeplácané pro pozéry.

Odesláno

TomasW napsal:
.. Ale jsou to řekl bych profesionální a ne přeplácané pro pozéry.

Jasně..

.. on ten důvod, proč někdo pořád dokola blekotá "přeplácané pro pozéry" a podobně, může být ten, že si to nemůže dovolit a tak si aspoň odvážně plivne. Jen je třeba takové "znalce" poznat a ignorovat. :-)

Odesláno

Jeremy napsal:
  TomasW napsal:

Jasně..

.. on ten důvod, proč někdo pořád dokola blekotá "přeplácané pro pozéry" a podobně, může být ten, že si to nemůže dovolit a tak si aspoň odvážně plivne. Jen je třeba takové "znalce" poznat a ignorovat. :-)

Naprostý souhlas! Další z mnoha a mnoha důkazů, že se opravdu jedná o ,, Instruments for professionals,,.

Odesláno

midloch napsal:
...Další z mnoha a mnoha důkazů, že se opravdu jedná o ,, Instruments for professionals,,.

Pokud tedy dobře chápu uváděné logické vývody, tak v případě, pokud by na snímku shora zobrazený pilot měl na ruce nějaké mizerné Vacheron Constantin, ukazuje to na jeho amatérismus a lze se obávat, že jím pilotované letadlo se zřítí v plamenech k zemi.....

Odesláno

midloch napsal:
  Jeremy napsal:
  TomasW napsal:

Jasně..

Naprostý souhlas! Další z mnoha a mnoha důkazů, že se opravdu jedná o ,, Instruments for professionals,,.

Zeptal ses ho k čemu mu za letu slouží?

Odesláno

Hele nikdo nepopírá, že by nejspíš doletěl i s Primkama nebo s Vacheronama.

Jde o to, že když jdeš pilotovat letadlo, Breitling je stylovější.

Stejně tak, jako se Primky spíš hodí na sraz Chronomagu (jak jsem pochopil, je to jediná značka, kterou by ostatní obdivovali) nebo Vacherony na recepci k velvyslanci.

Odesláno

A helemese, jak se nám ti profesionální pózéři vybarvili. Jsou tak nadutý, že lítaj - letci ! Mimochodem - jak správně označit nepilota, co nosí profesionální pilotní nástroje na ruce?

Thomas - shodneme se - tyhle breitlingy se k pilotovi hoděj. dává ti tím dozadu najevo, že je pilot tělem i duší - i mimo kokpit. Nemáte se čeho bát, pane. K pasažérovi se hoděj ty vacherony smile.gif A máme to pěkně srovnaný smile.gif. Jak je vůbec možný koupit si ten klíčovej určující profesionální nástroj bez pilotního průkazu ? smile.gif Nebo je to podmínka u pilotních zkoušek?

A co chudák suru s amatérskejma primkama v migu? Jen aby se nevymknul z ruky! biggrin.gif

Odesláno

Paullus napsal:
  midloch napsal:
...Další z mnoha a mnoha důkazů, že se opravdu jedná o ,, Instruments for professionals,,.

Pokud tedy dobře chápu uváděné logické vývody, tak v případě, pokud by na snímku shora zobrazený pilot měl na ruce nějaké mizerné Vacheron Constantin, ukazuje to na jeho amatérismus a lze se obávat, že jím pilotované letadlo se zřítí v plamenech k zemi.....

ne to ne, vybuchne ještě dřív než si to stačí uvědomit :cool: vidím že opět hodně lidí nemůže rozdýchat top, že Breitling je prostě jednoznačně to nejlepší co si může pilot na zápěstí přát....

Odesláno

TomasW napsal:
Jen na doplnění začátku diskuze - úplně náhodou se mi poštěstilo letět malým jednomotorovým letadlem a koukám a hele co má druhý pilot na ruce? Ty hodinky v té situaci vypadaly jako by ani jiné mít nemohl. Opravdu na tom něco asi je. Ale jsou to řekl bych profesionální a ne přeplácané pro pozéry.

Před léty jsem měl podobnou zkušenost smile.gif Breitlingy pana instruktora, co jinak létá na Boeingu byly opravdu úchvatné....ne nadarmo se říká, že jsou to jedny z nejoblíbenějších hodinek mezi piloty.

user posted image

Odesláno

old black napsal:
  midloch napsal:
  Jeremy napsal:

Jasně..

.. on ten důvod, proč někdo pořád dokola blekotá \"přeplácané pro pozéry\" a podobně, může být ten, že si to nemůže dovolit a tak si aspoň odvážně plivne. Jen je třeba takové \"znalce\" poznat a ignorovat. :-)

Zeptal ses ho k čemu mu za letu slouží?

Slouží mu:

1. jako ukazatel času

2. při vypovězení všech přístrojů jako dodatečná možnost

3. až mu všechno vypoví a zřítí se k zemi, tak vytáhne anténku s nouzovým signálem a tím zvýší svou šanci na záchranu

4. skvěle ladí s interiérem kokpitu

...ještě nějaké přání?

Odesláno

Jojo, Midlochu, přesně tak to je smile.gif

A kdyby měl někdo v seriálu "Ztraceni" Brajtle, tak by nemuseli tvrdnout na pustém ostrově a anténkou by si hned přivolali pomoc. A mohlo by se to jmenovat "Nalezeni". smile.gif

A vlastně i to letadlo se zřítilo proto, že pilot Brajtle neměl smile.gif

Už tomu konečně rozumím smile.gif

Odesláno

NIGHTinGALE napsal:
Jojo, Midlochu, přesně tak to je smile.gif

A kdyby měl někdo v seriálu \"Ztraceni\" Brajtle, tak by nemuseli tvrdnout na pustém ostrově a anténkou by si hned přivolali pomoc. A mohlo by se to jmenovat \"Nalezeni\". smile.gif

A vlastně i to letadlo se zřítilo proto, že pilot Brajtle neměl smile.gif

Už tomu konečně rozumím smile.gif

přesně tak GALE, kdyby totiž měl ,,Instrument for professionals,, tak by zcela jistě k ničemu takovému nikdy nemohlo dojít a kdyby se náhodou přehlídl, tak anténka by udělala celé té trapné sérii rázný konec wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...