Milis Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Narazil jsem na e-bay na tohoto výrobce. Z jejich webu jsem yelen, nedá se tam ani dočíst, jaké hodinky jsou kvarcky a jaké mechanické.. Cenama na e-bayi to sice moc neodpovídá, ale jeví se mi to jako čína, co vy na to? http://www.zeitdieb.com/start.htm Ale něco tam docela ujde, ne? :
Duke650 Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Sázím 10:1, že je to "Designed in Germany / Made in China" projekt...
31682 Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Ten horní ciferníček má jakou funkci? Napadá mě jen budíček, ale to by stačila jedna ručka.
RomanP Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Ten horní ciferníček má jakou funkci? Napadá mě jen budíček, ale to by stačila jedna ručka. GMT ?
cali Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 Ten horní ciferníček má jakou funkci? Napadá mě jen budíček, ale to by stačila jedna ručka. GMT ? myslim ze v jednotlivych pasmach sa cas posuva vzdy po hodine nie? takze to by velka rucicka mala na oboch ciselnikoch ukazovat to iste co sa na fotke nedeje.
Recommended Posts